Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Doping
  • czy to ma sens

Niedozwolone wspomaganie czyli sterydy anaboliczne i prohormony stosowane w kulturystyce i w innych dyscyplinach sportowych.

Moderator: Michał Bodzioch

czy to ma sens

Postprzez zadziora » 25 Październik 2011, o 15:33

Witam, z góry przepraszam że pytam o takie rzeczy które zapewne są juz opisane na forum jednak nie mam czasu siedziec i czytać postów ponieważ internet mam tylko okazyjnie.
    Mam 30 lat , cwiczę z małymi przerwami ponad 10 lat- raczej dla utrzymania jakotakiej sylwetki, nie dla rekordów , wyników, itp. Ważę ok 105-108 kg i jestem trochę otłuszczony szcególnie brzuszek ( ach to piwo) nigdy nie mialem rzezby ale nie jestem też spaślakiem. Chciałbym spróbować kuracji testosteronem enathanem +odblok+ cos od gineko.
    Moje pytanie: czy to mi coś da , czy trochę ruszy, czy trzeba coś dorzucić do zestawu? Nie chcę brac nic w tabletkach i nie oczekuję wielkich przyrostów żeby nie wytykano mnie placami w mojej małej miejscowości. Chciałbym zdobyc troche masy i siły ale uniknąć otłuszczenia. Czy to dobry pomys lna początek?
    zadziora
    Szeregowy

Miasto: ny
    Data urodzenia: 15 05 1981

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

czy to ma sens

Postprzez fallenursus » 25 Październik 2011, o 16:13

Oczywiscie ze.cos da.
    Testo to najlepszybszy srodek do rekompozycji ciala pod warunkiem.ze.masz.opanowane.odzywianie i trening.
    Dawka z rzedu 500mg tygodniowo pod ten cel swietnie sie sprawdzi.
    Jeslj masz tendencje do gino proponuje atd w dawce 25mg przez caly cykl.
    1-12 testo enan/cyp 500mg tyg. Rozlozone na pon/czw
    3-14 hcg 250iu co.trzy dni
    6 tygodni po 20mg nolvadexu na odblok zaczynasz dwa tygodnie po ostatnim strzale testo.
    Przy tak malej dawce testo skutkow ubocznych powinienes nie miec zadnych pod warunkiem.ze jesyes zdrowy i bf% nie jest w granichach>20%
    nie wiem jal reagujesz na ww wiec o diecie nic ci teraz nie poradze. Osobiscie preferuje low carb/carb cycling pod taki cel.
    Image
    lepsze zdrowie za pomoca chemi
    visiting Mod :)
    wali mnie dieta.to dobre dla maminsynkow i lalusiow
    Awatar użytkownika
    fallenursus
    Młodszy chorąży

Pochwały: 32
    Miasto: montreal
    Data urodzenia: 11 04 1974

czy to ma sens

Postprzez Oliver » 25 Październik 2011, o 19:19

na steroidach się nie znam ale na układzie hormonalnym itd owszem i gadanie, że skutków ubocznych NIE BĘDZIE ŻADNYCH
    jest przynajmniej nieodpowiedzialne, jest to celowe wprowadzanie w błąd drugiego człowieka...
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

czy to ma sens

Postprzez fallenursus » 25 Październik 2011, o 20:32

Cos.mi.sie.zdaje.ze.na.hpta.tez sie nie znasz:)
    Ale ja tu z wami sie nie bede wdawac w wasze glupie podejcia wiec bez odbioru.
    Zadziora udez do jakiegos z modow dopingu albo do mkie na pw, bo tu takich jak my hejtuja:)
    Image
    Awatar użytkownika
    fallenursus
    Młodszy chorąży

Re: czy to ma sens

Postprzez Oliver » 25 Październik 2011, o 20:37

powiedz to tym którzy przez sterydy już poumierali albo zostali kalekami...
    to tylko Twoja śmieszna teoria, że odblok to magiczny proces dzięki, któremu ślad po zażywaniu sterydów zanika...
    Oliver
    Generał brygady

czy to ma sens

Postprzez fallenursus » 25 Październik 2011, o 21:03

Najwazniejsze to dazyc do celu chocby cie po drodze kaleka zrobili:)
    Brali bez glowy to maja problemy. Nie moja broszka.znam takich co biora z glowa i miewaja sie swietnie i sa zdrowi wiec mi tu juz nie fisiuj.
    Image
    Awatar użytkownika
    fallenursus
    Młodszy chorąży

Re: czy to ma sens

Postprzez Oliver » 25 Październik 2011, o 21:09

moje motto nie bierze pod uwagę dopingu także Ty nie fisiuj do tego naucz się czytać ze zrozumieniem ;)
    bo w dopingu sam z siebie kalekę robisz, nikt inny w tym udziału nie bierze
    no na pewno miewają się dobrze, to niech zrobią odpowiednie badania a zobaczymy jak bardzo są "normalne",
    wszystko jest OK dopóki coś nie padnie i doprowadzi do 4 ścianek,
    zresztą kto nie bierze z głową i nie wykorzystuje potencjału dopingu to wszyscy już wiemy ;) pozdro
    Oliver
    Generał brygady

czy to ma sens

Postprzez Opu » 26 Październik 2011, o 10:05

nie biorę sterydów ale od alkoholu tez ludzie umierają. szkoda ze w Polsce nie ma doktora anabolika to za 150zł by ci rozpisał bezpieczny cykl i porobił wszystkie badania... niestety takie rzeczy tylko w stanach. teoria jest dobra gorzej jak trafisz na pseudo HCG które okaże sie wodą demineralizowana. Niestety czarny rynek jest niepewny...
    Awatar użytkownika
    Opu
    Plutonowy

Pochwały: 6
    Miasto: Szczecin
    Data urodzenia: 15 11 1987

czy to ma sens

Postprzez Opu » 26 Październik 2011, o 10:18

ja mogę tylko dodać od siebie jeszcze cos takiego: zrób badania krwi, ekg za free jeśli masz skierowanie od lekarza rodzinnego. z tym do rodzinnego i zapytać się czy możesz podjąć się dużego wysiłku fizycznego. Jeśli nie ma cukrzycy, zwyrodnień itp. zakupić trubulusa lub od razu olimp t-100 (podniesienie testosteronu naturalnie) przy t-100 nie trzeba dokupywać cynku i magnezu. do tego jakiś spalacz typu Olimp tempo stim. I rezasz na treningach i w małżeńskim łożu :) bezpieczne i nie trzeba odbloku. Do tego dieta i plan treningowy oczywiście. koszt ok. 150zł
    Awatar użytkownika
    Opu
    Plutonowy

Pochwały: 6
    Miasto: Szczecin
    Data urodzenia: 15 11 1987

czy to ma sens

Postprzez lg team » 26 Październik 2011, o 10:38

Opu napisał:nie biorę sterydów ale od alkoholu tez ludzie umierają. szkoda ze w Polsce nie ma doktora anabolika to za 150zł by ci rozpisał bezpieczny cykl i porobił wszystkie badania... niestety takie rzeczy tylko w stanach. teoria jest dobra gorzej jak trafisz na pseudo HCG które okaże sie wodą demineralizowana. Niestety czarny rynek jest niepewny...

owszem sa tacy, to poprostu zawodnicy ze pl sceny ktorzy za pomoc/prowadzenie itp pobieraja $$$, jesli masz lub wiesz ze w okolicy jest taki uderz do niego na prywatna rozmowe, napewno moze,

jesli nie to zostaje radzic sie w necie
    lg team
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 14

Następna

Wróć do Doping

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość