Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
Ufp napisał:Witam czytelników.Mój staż na poważnie to dopiero prawię miesiąc wcześniej przychodziłem i robiłem co chciałem bez diety i bez żadnego planu treningowego.Pierwszego dnia na siłowni jakieś 6-7miesięcy temu z ciuchami i najedzony ważyłem 37kg przy 155cm wzroście,aktualnie bez ciuchów i na czczo po wizycie w ubikacji ważę jakieś 51-55kg przy 158cm wzrostu.Moim celem jest masa chcę ważyć co najmniej 70kg przy tym wzroście.Aktualnie mam 13lat 24sierpnia kończę 14lat.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Obwody:
Biceps-30cm
Przed ramie-30cm
Klatka piersiowa-90cm
Talia-71-74cm
Udo-50cm
Łydka-34cm
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ulubieni kultyści-Lee Priest,Shawn Ray,Kevin Levrone.
Suplementy-Nie biorę i nie brałem
Doping{Sterydy}-Nie biorę i nie brałem
Dieta:
6:00
Platki owsiane 70g
3 jaja kurze całe
oliwe z oliwek/orzechy/olej lniany z 10g
B: 32g(22g zwierzęcego) W: 50g T: 22g
10:35
Serek wiejski 200g
Chleb zytni pelnoziarnisty z kurczakiem 100g
jabko
B: 32g(25g zwierzęcego) W: 62g T: 11g
16.00-odrazu po siłowni banan
16:30
Ryz 80g
Piers z kurczaka 80g
Oliwa z oliwek 15ml
Sałatka ważywna
B: 23g(17g zwierzęcego) W: 63g T: 16g
17:00
Chleb żytni pełnoziarnisty 100g
Pierś z kurczaka 100g
ogórek
B: 27g(20g zwierzęcego) W: 54g T: 4g
14:30-16:00
Trening
19:30
45g Carbo
B: 0g W: 42g T: 0g
20:00
Tunczyk w wodzie 100g
Chleb zytni pelnoziarnisty 100g
B: 28g(21g zwierzęcego) W: 54g T: 1g
22:00
2 jajka
Twarog chudy 100g
Oliwa z oliwek 10g
Plan Treningowy:
Poniedziałek:
Plecy-2ćwiczenia po 5serii{od 8 do 12 powtórzeń}
Barki-2ćwiczenia po 5 serii{od 8 do 12powtórzeń}
Brzuch-2ćwiczenia po 5 serii{od 15 do 30 powtórzeń}
Wtorek:
Odpoczynek
Środa:
Biceps-2ćwiczenia po 5 serii{od 8 do 12 powtórzeń}
Triceps-2ćwiczenia po 5 serii{od 8 do 12 powtórzeń}
Brzuch-tak jak na górze
Czwartek:
Odpoczynek
Piątek:
Łydki i tył uda mięśnie dwu boczne 1ćwiczenie po 5seri {od 8 do 12 powtórzeń}
Uda-2ćwiczenia po 5 serii {od 8 do 12 powtórzeń}
Klatka piersiowa:2ćwiczenia po 5 serii{od 8 do 12 powtórzeń}
Sobota/Niedziela:
Odpoczynek
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość