Szybkie logowanie
  • Strona główna Forum Hydepark
  • Dowcipy :)

Miejsce dyskusji dosłownie o wszystkim, niekoniecznie związanym z kulturystyką. Dział pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Dowcipy :)

Postprzez dazid_18 » 12 Listopad 2010, o 19:04

Heh.
    "Nie ma opierdalania sie"
    dazid_18
    Generał broni

Pochwały: 9
    Miasto: Ostrołeka
    Data urodzenia: 01 01 1995

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez robo815 » 16 Listopad 2010, o 20:11

Murzyn pracował na budowie. Podczas pracy odcięło mu dwa palce wskazujący i środkowy. Murzyn postanowił pojechać do szpitala, aby przyszyli mu palce:
    - Niech pan przyszyje mi 2 czarne palce - mówi murzyn do lekarza.
    - A skąd ja panu wezmę 2 czarne palce?
    - Niech pan przyszyje mi palce!
    - Ale nie mamy czarnych palców są tylko białe.
    - Dobra niech będą te białe.
    Wracając autobusem ze szpitala z przyszytymi palcami do murzyna podchodzi starszy pan i mówi:
    - Pan kominiarz to chyba od dziewczyny wraca...

W ostatnim sondażu 100% odpowiedziało się za PO. Pytanie brzmiało:
    -Wycierasz dupę PRZED czy PO?

Wchodzi do marynarskiej knajpy 90-letnia babcia z papugą na ramieniu i
    mówi:
    - Kto zgadnie co to za zwierzę... - i wskazuje na papugę - ... będzie mógł
    kochać się ze mną całą noc.
    Cisza. Nagle z końca sali odzywa się zapijaczony głos:
    - Aligator.
    Na to babcia:
    - Skłonna jestem uznać.
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Postprzez cooler_102 » 17 Listopad 2010, o 11:15

robo zabijasz mnie :D
    "Bóg nie zdejmuje ciężarów, wzmacnia tylko plecy"

Bądź hardcorem!!! wspomóż Stwórce

KAWASAKI ninja ZX-9R 2001 !!!

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Pochwały: 30
    Miasto: kępno
    Data urodzenia: 09 02 1988

Postprzez robo815 » 21 Listopad 2010, o 00:20

Jasiu słyszy dzwonek do drzwi... Po chwili otwiera... Patrzy, rozgląda się i nikogo nie widzi, po chwili słyszy glos pod nogami :
    -Spójrz tu taj spójrz tutaj..!!!.. Jasiu patrzy pod nogi patrzy, a tam ślimak..
    -A ślimak.. phyyy wziął go i wyrzucił za plot.. Po dwóch latach Jasiu znów słyszy dzwonek do drzwi otwiera.... i patrzy znów ślimak.. ślimak do niego:
    -Ej ty stary co to było to przed chwilą co??

Był sobie facet, który dbał o swoje ciało. Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka! Nie podobało mu się to, wiec postanowił cos z tym zrobić. Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał cale swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz.
    Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała cos wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę.
    - Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej.
    - Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona.
    - Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć!

Miał odbyć się mecz bokserski USA - Polska w Zakopanem. Stany wystawiły Tysona, a Polska oczywiście Gołotę. Jednak tuż przed samą walką Gołota złamał rękę i na gwałt potrzebny był jakiś bokser aby uniknąć kompromitacji. Trener wyskoczył na Krupówki i zobaczył wielkiego górala. Podleciał i zapytał:
    - Chcesz zarobić 100$?
    - Noooo... chce - odparł góral.
    Trener wziął go do szatni, dał spodenki i rękawice i mówi:
    - Wyjdź na ring, zasłoń się rękawicami i stój. Jak przetrzymasz pierwszą rundę dostaniesz pieniądze.
    Góral wyszedł, Tyson go poobijał, ale góral przetrzymał. No to trener mówi:
    - Jak przetrzymasz drugą dostaniesz 1000$.
    Góral wyszedł, Tyson go już teraz mocno poobijał, no ale i tę rundę przetrzymał.
    Trener zachwycony mówi:
    - Jak przetrzymasz trzecią dostaniesz 10 000$ !
    Góral wyszedł, ale już ledwo zszedł po tej rundzie. A trener do niego:
    - Słuchaj jak wytrzymasz czwartą...
    - Nie wytrzymam!!!!!! Wpierdolę w końcu czarnuchowi!!!

Zajączek i niedźwiedź jechali pociągem na komisje wojskowa. Zajączek wypadł z pociągu i wybił sobie wszystkie zęby. Pobiegł jednak na skróty i dotarł na miejsce szybciej niż miś. Kiedy mis wchodził do budynku, zając już wychodził z komisji.
    - No i co?- spytał miś.
    - F pofrzątku!- odpowiedział zając. - Sfolniony. Bfrak ufzębienia!
    Mis pomyślał chwile, odszedł na bok, wziął kamień i też wybił sobie zęby. Wychodzącego z komisji misia, oczekiwał już zając.
    - No i cfo? - pyta zając.
    - F pofrządku! - odpowiada miś - Sfolniony! Plafkoftopie!

Lew, król zwierząt wychodzi z kalendarzykiem i długopisem na sawannę. Spotyka żyrafę: "Pani Żyrafa, nieprawdaż? Zjem panią w poniedziałek na obiad" - i notuje w kalendarzyk. Żyrafa otworzyła już pysk, chce zaprotestować, lecz cóż, król zwierząt, nic to nie pomoże... Z łezką w oku odchodzi. Lew spotyka zebrę: "Aaa, Pani Zebra, zaraz, zaraz.." wertuje kalendarzyk - "tak, środowa kolacja jeszcze jest nie zamówiona. Wiec spożyję panią w środę na kolację". Zebra chce protestować, lecz ze ściśniętego gardła nie może wydać głosu. Szlochając odchodzi. Zbliża się wesoło kicający zajączek. "Pan Zając, jeśli się nie mylę. Więc zjem pana jutro na podwieczorek" - i notuje w kalendarzyku.
    - "To ja pana pierd...!"
    - "Aa, to ja pana skreślam..."
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Postprzez robo815 » 29 Listopad 2010, o 17:22

Czym różni się polska galerianka od chińskiej galerianki?
    polska galerianka mówi
    "kup mi spodnie, a zrobię ci loda"
    chińska galerianka mówi
    "kup mi loda, a zrobię ci spodnie"

Jedzie sobie rycerz na koniu. Patrzy, a tu w oddali wieża. Jeśli jest wieża, to pewnie będzie i księżniczka. Jak będę przejeżdżał, to pewnie wyjrzy. Jak wyjrzy, to się zapyta: "Rycerzu! Gdzie jedziesz?". Jak się zapyta, to ja jej odpowiem: "Gdzie jadę to jadę, ale bym poruchał". Zadowolony z tego co wymyślił Rycerz udał się w kierunku wieży. Księżniczka jednak nie wyjrzała.
    Nie chcąc zmarnować tak wspaniałego planu Rycerz zawrócił aby przejechać pod wieżą jeszcze raz. Powtarza aby nie zapomnieć: "Gdzie jadę to jadę, ale bym poruchał...". Księżniczka jednak kolejny raz nie wyjrzała.
    Rycerz zawrócił ponownie i powtarza: "Gdzie jadę, to jadę...". Aż tu nagle księżniczka wyjrzała i widząc Rycerza woła: "Rycerzu! Gdzie jedziesz? Może byś poruchał?" Rycerz na to: "Yyy... Poruchałbym poruchał, ale gdzie ja kur.. jadę?"

Pewna kobieta przechodziła obok domu publicznego, gdzie odbywała się wyprzedaż sprzętów. Kupiła papugę w klatce, przyniosła ją do domu. Klatka była przykryta płachtą, którą kobieta podniosła.
    - O, nowy burdel, nowa burdel-mama - odzywa się papuga.
    Kobieta szybko zakryła z powrotem klatkę płachtą. Po jakimś czasie ze szkoły przychodzą córki i dopominają się, aby im pokazać papugę. Matka postanawia zaryzykować i odkrywa klatkę:
    - O, nowy burdel, nowa burdel-mama i nowe panienki...
    Klatka zostaje z powrotem zakryta. Przychodzi z pracy mąż i też chce widzieć papugę. Kobieta postanawia dać jej ostatnia szansę i odkrywa klatkę:
    - O, nowy burdel, nowa burdel-mama, nowe panienki, tylko Zygmuś ten sam stary, wierny klient...
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Postprzez dazid_18 » 29 Listopad 2010, o 17:45

heh.
    "Nie ma opierdalania sie"
    dazid_18
    Generał broni

Pochwały: 9
    Miasto: Ostrołeka
    Data urodzenia: 01 01 1995

Postprzez Saviola2 » 27 Grudzień 2010, o 23:19

Przychodzi Pan Mrówka do Pani Słonicy i mówi
    - Słonico, Słonico mogę Cię wyruchać??
    Słonica oczywiście odpowiada, że nie!
    Następnego dnia sytuacja się powtarza, Pan mrówka prosi Słonicę
    - Słonico, Słonico mogę Cię wyruchać??
    Słonica odpowiada, że nie!
    Pan Mrówka był bardzo cierpliwy i strasznie mu na tym zależało, więc przychodził do Słonicy codziennie i codziennie prosił ją, żeby dała się wyruchać. W końcu Słonica nie wytrzymała i pomyślała sobie, że przecież i tak nic nie poczuje, bo Mrówka ma małego, a przynajmniej będzie miała spokój. Więc kiedy przychodzi Mrówka z prośbą, Słonica zgadza się. Pan Mrówka wielce uradowany, bo tyle na to czekał zabiera się do ruchania. Stara się jak może, pręży, krzyczy z wysiłku, a Słonica tak jak przypuszczała stoi niewzruszona i nic nie czuje. Nagle zobaczyły to małpy w krzakach, bardzo oburzone, bo jak to Słonica może puszczać się z Mrówką! Wzięły kamienie i zaczęły rzucać. Trafiły Słonice prosto w oko, Słonica zaczęła okropnie krzyczeć, a Pan Mrówka na to
    - Taaaak!!! Poczuj go kurwo!!!
    Awatar użytkownika
    Saviola2
    Starszy kapral

Pochwały: 1
    Data urodzenia: 0- 7-1930

Postprzez Saviola2 » 29 Grudzień 2010, o 22:39

Czterech dresiarzy jedzie swoim nowiutkim AUDI A4. W pewnym niefortunnym momencie walnął w nich maluch. Wkurzeni wysiedli z AUDIKA. Po podejściu do drzwi malucha jeden z nich wybił szybę i wyciągnął przez nią kierowcę malucha i mówi:
    - No, to teraz bedzie wpie***.
    - Ależ panowie, to nie jest sprawiedliwe, ja tu jestem sam, słaby, mały a was jest czterech...
    Dresiarze odwrócili się by omówić sytuację i po chwili odwracają się i jeden z nich mówi:
    - No dobra, to Basior i Grucha są z tobą...

Tusk i Kaczyński mają stłuczkę. Wysiadają z aut i Kaczyński mówi:
    - Wiesz Donald, to chyba jakiś znak ta stłuczka, może jednak dogadamy się jakoś jeszcze.
    - No dobra, niech ci będzie, możemy przedyskutować jeszcze pewne tematy.
    - To co? Zgoda?
    I podają sobie ręce na zgodę. Kaczyński wyciąga piersiówkę i mówi:
    - Wypijmy za to - i podaje Tuskowi.
    Tusk pociąga łyczek, podaje Kaczyńskiemu, a ten zakręca butelkę i chowa do kieszeni. Na to Tusk:
    - Co ty, nie pijesz?
    - Nie, czekam na policję...

Miejsce : Polska. W sądzie toczy sie postępowanie odnośnie pobicia czarnego mężczyzny przez 2 białych w tramwaju. Zeznaje czarny :
    - Jade sobie tramwajem gdy nagle podchodzi do mnie bialy facet i jeb mi w morde, po chwili podchodzi drugi i znowu luta.

Zeznaje 1 biały :
    - Stoje sobie w tramwaju gdy nagle czarny facet który był obok stanął mi na nodze. Powiedzialem zeby sie przesunał ale nie zareagował. Jestem człowiekiem spokojnym więc pomyślałem "dam mu minutę", patrze na zegarek - minuta mineła a on nic............myśle "dam mu drugą minutę", patrze na zegarek a on nic .......myśle "dam mu trzecią minutę" , patrze na zegarek a on nic wiec JEB mu w morde.

Zeznaje 2 biały :
    - Jade tramwajem i widze jak z tyłu wagonu stoi biały a obok niego czarny. Biały co chwila spogląda na zegarek - i na czarnego..........na zegarek - i na czarnego..............na zegarek - na czarnego - jeb mu w morde, wiec też podbieglem z lutą bo myślałem ze w całej Polsce się zaczęło.

Jedzie Gruzin z żoną na wozie. Wóz ciągnie koń. Koń potyka się pierwszy raz na co Gruzin "raz!". Jadą dalej, koń potyka się poraz drugi. Gruzin "dwa!". Jadą dalej i koń potyka się trzeci raz. Gruzin "trzy!", zsiada z wozu i siekierą konia w łeb. Koń pada martwy, na co żona Gruzina zaczyna lament "kochanie, dlaczego go zabiłeś? To był taki zdrowy i silny koń", na co Gruzin "raz!" i od tego momentu razem z żoną żyli długo i szczęśliwie.
    Awatar użytkownika
    Saviola2
    Starszy kapral

Pochwały: 1
    Data urodzenia: 0- 7-1930

Postprzez adrian15j15 » 23 Styczeń 2011, o 20:02

- Halo, czy to firma "Święta na telefon"?
    - Tak.
    - Co można u was zamówić?
    - Mikołaja, Śnieżynkę, elfy, renifery, prezenty...
    - To poproszę trzy Śnieżynki i dwa litry wódki.

Lepper wzywa wróżkę:
    - W nocy śniły mi się ziemniaki. Co to znaczy?
    - To znaczy, że Pana na jesień wykopią albo na wiosnę posadzą.

Pani pyta Jasia:
    - Która rzeka jest dłuższa: Ren czy Missisipi?
    - Missisipi.
    - Dobrze, Jasiu. A o ile jest dłuższa?
    - O sześć liter.
    adrian15j15
    Szeregowy

Miasto: Malerzów
    Data urodzenia: 27 09 1993

Postprzez robo815 » 3 Luty 2011, o 20:32

mąż do żony:
    -skocz no do sklepu po piwo
    żona na to:
    - a magiczne słowo?
    mąż:
    ...- hokus pokus czary mary, zapierdalaj po browary...

Dwie anorektyczki kąpią się w wannie. Jedna mówi do drugiej:
    - A teraz trzymaj się mocno, bo wyciągam korek.

Na poboczu autostrady superhiperblondyna w superhipermini wypina swoją superhiperpupę wymieniając koło w swoim superhipersamochodzie.
    Zatrzymuje się policjant I najdelikatniej jak umie zwraca uwagę:
    - Rozumiem, że jest Pani zdenerwowana, ale stoi Pani niebezpiecznie wyeksponowana na poboczu, a ja cos nie widzę trójkąta.
    - No.. Bo.. Ja.. Mam wydepilowany - zarumieniło sie dziewczę.
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Hydepark

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] oraz 1 gość