Szybkie logowanie
  • Strona główna Forum Hydepark
  • ISS z playstation + Polska Ekstraklasa 2011 ONLINE!

Miejsce dyskusji dosłownie o wszystkim, niekoniecznie związanym z kulturystyką. Dział pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Moderator: Michał Bodzioch

ISS z playstation + Polska Ekstraklasa 2011 ONLINE!

Postprzez seriea » 22 Czerwiec 2011, o 10:46

Witam wszystkich! :)

Jestem fanem pewnej gry, która od dłuższego czasu robi furorę na scenie gier piłkarskich online i nie tylko!grywalności i realizmu trybu Online mogą pozazdrościć jej takie tytuły jak najnowszy PES, czy FIFA. W temacie celowo napisałem "ISS" , bo każdy szanujący się posiadacz, lub też były posiadacz konsoli grę skojarzy właśnie po tym tytule. Jeżeli ktoś z Was grał kiedyś w International Superstar Soccer 98 na konsoli PlayStation i był fanem tej piłki to już jesteśmy w ogródku i witamy się z gąską. Docelowo chciałbym przedstawić tutaj grę o nazwie Winning Eleven 2002, czyli legendarny wypust Konami na Play'a w Japonii (odpowiednik europejskiego ISS PRO 2) Różnice między ISSem, a przedstawianym tutaj WE2002 są niewielkie, poza dopracowaniem licznych błędów starszego ISSa.

W tym momencie na Polskiej scenie jedyną prężnie działającą i nadal rozwijającą się stroną jest http://www.weol.org . Redakcja owej strony spełnia w 100% oczekiwania graczy i prowadzi różnorodne rozgrywki. Mowa tu o rankingu gdzie każdy może zagrać z każdym o każdej porze dnia i nocy, turniejach o różnorodnej formie i najbardziej prestiżowej formie rozgrywki dedykowanej najlepszym graczom czyli lidze. Najlepszą sprawą jest fakt, iż wspomniana już redakcja ciągle pracuje nad uaktualnieniem gry! Chodzi tu oczywiście o rotację w puli zespołów czy aktualizację składów. Strona powstała 4 lata temu i od czasu prężnie się rozwija.
    Gra dzieli się na dwie części, National Team- gdzie możemy znaleźć 83 reprezentacje z całego świata, oraz Club Team gdzie znajdziemy pełną Polską Ekstraklasę oraz inne kluby zarówno europejskie jak i światowe.
    Oczywiście aktualne składy, stroje i statystyki wszystkich drużyn! Dla polskich graczy to chyba największy smaczek, gdyż mogą grać, rywalizować ze sobą swoimi miejscowymi klubami!

Nie musisz martwić się o to jak odpalić grę z PSXa i jeszcze grać na niej Online na komputerze! :)
    Osoby zajmujące się tworzeniem aktualizacji pomyślały o tym i stworzyli Automatyczny Instalator, dzięki któremu unikniecie żmudnych ustawień emulatora, wyszukiwania serwerów do gry i innych problemowych spraw.

Tutaj znajdziesz wszystkie czynności jakie musisz wykonać po zainstalowaniu gry, aby rozegrać mecz Online/Offline:
    Jak zagrać Online/Offline?

Jeżeli pierwszy raz masz do czynienia z serią piłek od Konami to tutaj możesz zapoznać się z opisem gry i jej opcji:
    Winning Eleven 2002 FAQ

DOWNLOAD:
    Instalkę Gry Online na najnowszym patchu zawsze znajdziesz na stronie WEOL.pl i ściągnięsz za darmo! :)

Dzięki powyższym linkom, z łatwością każdy odnajdzie się w świecie Winning Eleven 2002.
    Grając Online, nie można nie znać tych adresów, w żadnym wypadku nie chciałem spamować, jednakże gra jest nierozłącznie połączona z tymi adresami. Mam nadzieję, że trochę przybliżyłem Wam tą grę, która mimo swojego wieku nie traci na popularności, a nawet jest wręcz przeciwnie.

BONUS:
    Filmik przedstawiający patcha Winning Eleven 2002 Online by WEOL:
    http://www.youtube.com/watch?v=sWz3NWdR ... re=related

na koniec coś co mam nadzieje zachęci was jeszcze mocniej. Filmik z golami nominowanymi w konkursie na bramkę Grudnia 2010:
    http://www.youtube.com/watch?v=5NWqyRivCns&feature=fvsr

Do zobaczenia na serverach! :)

Pozdrawiam!
    seriea
    Szeregowy

Miasto: Sianów

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Re: ISS z playstation + Polska Ekstraklasa 2011 ONLINE!

Postprzez Dawid_1979 » 24 Czerwiec 2011, o 15:16

Hej mam na imię Dawid lat 31 i również jestem fanem tej gry, gram ją godzinami może daj jakiś namiar GG @ to zagramy parę partyjek :)

----------------------------------------------------------------------------------
    Tapczany młodzieżowe - Meble tapicerowane, do salonu i pokoju.
    Dawid_1979
    Szeregowy

Wróć do Hydepark

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość