Szybkie logowanie
  • Strona główna Forum Hydepark
  • List pożegnalny

Miejsce dyskusji dosłownie o wszystkim, niekoniecznie związanym z kulturystyką. Dział pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Moderator: Michał Bodzioch

List pożegnalny

Postprzez Purina » 18 Styczeń 2012, o 23:40

Witam wszystkich,
    postanowiłam napisać do Was list. Tak jest, oczy Was nie mylą. Ale od początku...
    Trafiłam na to forum przez przypadek, nie przywitaliście mnie zbyt ciepło, ale spoko. Postanowiłam się nie poddawać, bo to było moje drugie podejście (na innym forum na 'dzień dobry' potraktowali mnie po prostu chamsko i po jednym, czy dwóch postach dałam sobie spokój). Po jakimś czasie daliście się poznać, wielu z Was polubiłam. Tworzycie to forum (niektórzy od początku) i teraz chcecie to wszystko tak zostawić!? Dlaczego? Bo nic się nie dzieje? To zróbmy coś, żeby się działo! Powiedzcie na czym Wam zależy, co Wam się nie podoba, jakie macie obiekcje, itd. Może da się coś zrobić jednak?
    Menik, pisząc, że się przywiązałam, miałam na myśli i Was, i atmosferę, i dziennik. Taka prawda. Jeśli wszystko zostawicie, to... ech. No jakoś sobie tego wyobrazić nie umiem. Kazik, nie wiem na czym polega problem. Może Ci już nie zależy, albo nie masz czasu? Może podepnij jeszcze jednego admina (lub dwóch), skoro nie dajesz rady ogarniać wszystkiego? Zawsze jest jakieś wyjście. Sam widzisz, ludzie odchodzą. Brakuje mi słów, ech.
    Szkoda, że tak to wszystko się potoczyło. Nie będę Was zmuszać do zmiany decyzji, jeśli chcecie, to zostawcie to wszystko, mam nadzieję, że na innych forach będzie Wam lepiej.
    Wiecie co tu jest wkurzające? Że jak pojawia się ktoś nowy, to się jeżycie. Tzn. nie wszyscy, ale kilka osób. Zjeżdżacie nowych i dlatego po kilku postach uciekają. Może warto byłoby także z tym coś zrobić? Nie będę wrzucać wszystkich do jednego wora, kto czyta posty, ten wie o co chodzi.
    A teraz do każdego po kolei: Menik - dzięki za Twoje przekomarzanie się, czasem chamowate teksty (pewnie w dobrej wierze, ale czasem zbyt ostro krytykujesz)! Cięzki typek z Ciebie, ale i tak Cię lubię :) No i serduszka wrzuciłeś, za co plus :D Oli - dzięki za dobre rady i mądre słowa, oraz treningi i obalanie mitów (myślałam, że tylko ja lubię wrzucać full ćwiczeń w plan, a tu niespodzianka). Robo - miło, że mnie wspierasz i dodajesz powera filmikami :) Diablo - byłeś ze mną od początku i cierpliwie wysłuchiwałeś, nagrałeś dla mnie filmik, w którym pokazałeś, jak zakładać paski, dzięki :) Zioło - zabawny z Ciebie chłopak i na pewno coś z tego będzie :) Pasja z Tobą, mimo młodego wieku! Damian - pokręcony koleś z Ciebie, mimo wszystko też się paru rzeczy dowiedziałam. Góral - mało Cię znam, rzadko piszesz na luzie z nami. Ale i tak Cię polubiłam :) Rafimoc - jesteś strasznie wkurzający, ale mówisz mądre rzeczy, za co też dziękuję. Night - szkoda, że tak rzadko się udzielasz. Kazik - wierzę, że da się coś zrobić. Szkoda tylko, że nie odpisujesz na pytania. Resztę z Was znam mniej. Przepraszam jeśli ktoś poczuł się pominięty.
    Razem tworzycie team! Niepowtarzalny. Może jeszcze nie wszystko stracone? Będzie mi smutno.
    A tym czasem życzę dobrej nocy.
    Pozdrawiam,
    Purina.
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

List pożegnalny

Postprzez Kwachu » 18 Styczeń 2012, o 23:53

Zgadzam się :( niestety forum na dzień dzisiejszy to konferncja w zamknietym gronie(hermetyczne srodowisko).
    Forum się nie rozwija i nie bedzie dopóki nie bedzie nowych sponsorów z konkursami nagrodami testami itd.

Mysle ze za jakiś czas można dodac do moderatorów odzywiania TomaszaM - ma więdzę i to ogromną ;)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Re: List pożegnalny

Postprzez NightKing » 19 Styczeń 2012, o 00:08

Purina napisał:Night - szkoda, że tak rzadko się udzielasz.

nie przepadam za klepaniem postów bez celu, mam ciekawsze rzeczy do roboty, pilnuje działu i prowadzę dziennik, to są moje 2 priorytety, nie będę ludziom na siłę wciskał FBW więc rzadko odwiedzam trening, resztę przeważnie przeglądam ;)
    Dziennik Treningowy http://www.kulturystyczni.pl/viewtopic.php?f=14&t=2050
    Ból jest chwilowy, duma jest wieczna...

"w tym sporcie czas jest najlepszym dopingiem..."

"nie idź za tłumem, bo do niczego nie dojdziesz..."
    Awatar użytkownika
    NightKing
    Generał brygady

Pochwały: 56

List pożegnalny

Postprzez Menik » 19 Styczeń 2012, o 09:24

smutne ale prawdziwe, kwachu ma rację, a tego się nie zmieni z dnia na dzień, a czekać w nieskończoność też nie można.
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

List pożegnalny

Postprzez Oliver » 19 Styczeń 2012, o 10:49

Purina ma rację, Kwachu ma rację... i ja to już wszystko pisałem heh upinałem się do kazika wiele razy,
    w zeszłym roku już... a Tu nadal kicha do tego jestem okłamywany, wczoraj dopiero się dowiedziałem,
    że kazik prowadzi inne fora... kazik albo przekaż komuś to forum jak Ci nie zależy albo znajdź pomocnika,
    bo to bezsensu takie granie w ciula, forum padnie jeżeli nic się nie ruszy...
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

List pożegnalny

Postprzez Diablo 88 » 19 Styczeń 2012, o 12:03

Ale sie porobilo :Zły2: Chyba nikt z forum nie chcial by,zeby to sie tak skonczylo.Jak narazie prosimy naszego Kazimierza o kompetentne podejscie do sprawy.
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

List pożegnalny

Postprzez Zioło » 19 Styczeń 2012, o 12:25

Purina to nie musi być koniec :)
    Ale jak coś to Ci Oliver powie ocb ;]
    Co do forum... są małe szanse na odbudowanie go.. możesz mnie kazik zbanować za to co teraz napiszę(wiele do stracenia nie mam): Nie wystarczy czegoś zrobić i czekać aż samo się rozwinie, kiedyś ktoś coś takiego robi musi się liczyć z tym że trzeba nieraz się dla tego poświęcić, ja rozumiem brak czasu i inne czynniku które nie pozwalają na prawidłowe prowadzenie forum.. ale jesteś w administracji sam.. czemu nie przydzielisz kogoś kto by się zajmował rozreklamowaniem tego ?
    Żebyś zrobił głupiego SB musieliśmy Cię prosić i prosić... a tak na prawdę to 3 minuty roboty.

Więc albo kazik zaczynasz coś robić lub piszesz szczere: "Mam w du** to forum i was"...
    Jedna podstawowa zasada sportu siłowego:
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Pochwały: 12
    Miasto: Szczerców

Postprzez Purina » 19 Styczeń 2012, o 14:20

Kwachu napisał:Zgadzam się :( niestety forum na dzień dzisiejszy to konferncja w zamknietym gronie(hermetyczne srodowisko).
    Forum się nie rozwija i nie bedzie dopóki nie bedzie nowych sponsorów z konkursami nagrodami testami itd.

Mysle ze za jakiś czas można dodac do moderatorów odzywiania TomaszaM - ma więdzę i to ogromną ;)

To może rozreklamujcie forum na siłowni? Nie chodzi mi tu o osoby całkiem przypadkowe, ale może macie jakiś znajomych? Co do nagród i sponsorów - tym powinien zająć się administrator, a że mamy jednego, któremu nie zależy, to... może jeszcze jeden by się przydał? Janek zapodaje fajne konkursy, no ale to gazeta. Mimo wszystko coś tu mamy ;)

NightKing napisał:

nie przepadam za klepaniem postów bez celu, mam ciekawsze rzeczy do roboty, pilnuje działu i prowadzę dziennik, to są moje 2 priorytety, nie będę ludziom na siłę wciskał FBW więc rzadko odwiedzam trening, resztę przeważnie przeglądam ;)

Nikt Ci nie każe. Skoro uważasz luźne rozmowy za klepanie bez celu, to nie mam więcej pytań.

Menik napisał:smutne ale prawdziwe, kwachu ma rację, a tego się nie zmieni z dnia na dzień, a czekać w nieskończoność też nie można.

Nie wiecznie, ale daj coś od siebie, może się uda? Czekanie na innych też nie ma sensu. Jak się inne forum spitoli, to znów będziecie się przenosić? Eee :P

Oliver napisał:Purina ma rację, Kwachu ma rację... i ja to już wszystko pisałem heh upinałem się do kazika wiele razy,
    w zeszłym roku już... a Tu nadal kicha do tego jestem okłamywany, wczoraj dopiero się dowiedziałem,
    że kazik prowadzi inne fora... kazik albo przekaż komuś to forum jak Ci nie zależy albo znajdź pomocnika,

Przydałby się jeszcze jeden admin, albo dwóch nawet, żeby jakoś rozkręcić to wszystko. Jakaś inwencja? Pomysły? No kurczę, zgadzam się z tymi innymi forami, ech. Ale myślę, że jeśli wszyscy wlożymy w to trochę pracy, to nie wszystko skończone. Tylko Kazik musiałby coś zrobić. Dlatego, Kazik, proszę Cię, przemyśl to i nie chowaj głowy w piasek.

Diablo 88 napisał:Ale sie porobilo :Zły2: Chyba nikt z forum nie chcial by,zeby to sie tak skonczylo.Jak narazie prosimy naszego Kazimierza o kompetentne podejscie do sprawy.

Właśnie :)

Zioło napisał:Purina to nie musi być koniec :)
    Co do forum... są małe szanse na odbudowanie go.. możesz mnie kazik zbanować za to co teraz napiszę(wiele do stracenia nie mam): Nie wystarczy czegoś zrobić i czekać aż samo się rozwinie, kiedyś ktoś coś takiego robi musi się liczyć z tym że trzeba nieraz się dla tego poświęcić, ja rozumiem brak czasu i inne czynniku które nie pozwalają na prawidłowe prowadzenie forum.. ale jesteś w administracji sam.. czemu nie przydzielisz kogoś kto by się zajmował rozreklamowaniem tego ?
    Żebyś zrobił głupiego SB musieliśmy Cię prosić i prosić... a tak na prawdę to 3 minuty roboty.

Więc albo kazik zaczynasz coś robić lub piszesz szczere: "Mam w du** to forum i was"...

Ja wiem, że nie musi i mam cichą nadzieję, że da się coś z tym zrobić, bo mi zależy, nooo! Dlaczego uważasz, że są małe szanse? Po prostu potrzebujemy kogoś, kto będzie o to wszystko dbał i nie siądzie na laurach, bo 'się rozkręci samo'. To tak, jak z pracą - kiedy masz do dupy szefa, do dupy pensję, nie chce Ci się pracować. Ale jeśli widzisz, że coś rusza powoli do przodu, to wystarczające do mobilizacji :)

Dziękuję Wam, że się wypowiedzieliście :) Przynajmniej wiem, że Wam choć trochę zależy :Przytulać się:
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

Postprzez NightKing » 19 Styczeń 2012, o 16:27

Purina napisał:
    NightKing napisał:

Nikt Ci nie każe. Skoro uważasz luźne rozmowy za klepanie bez celu, to nie mam więcej pytań.

podniecanie się bóg wie czym i nie na temat to nie w mojej naturze, przykro mi,
    luźne rozmowy wolę prowadzić ze znajomymi i nie przez monitor, nie lubię się ludziom wcinać w trening bo sam bym nie chciał żeby mi się ktoś wcinał, jesteś dziewczyną więc widzisz to inaczej, moje podejście jest bardziej konkretnie.
    Dziennik Treningowy http://www.kulturystyczni.pl/viewtopic.php?f=14&t=2050
    Ból jest chwilowy, duma jest wieczna...

"w tym sporcie czas jest najlepszym dopingiem..."

"nie idź za tłumem, bo do niczego nie dojdziesz..."
    Awatar użytkownika
    NightKing
    Generał brygady

Pochwały: 56

Postprzez kazik. » 19 Styczeń 2012, o 16:37

Musze Was zmartwić, obecnie forum ma rekordową odwiedzalność, tylko głównie są to "goście". Skoro w każdym poście wspominacie o mnie to odpisze każdemu.

Purina napisał:Witam wszystkich,
    postanowiłam napisać do Was list. Tak jest, oczy Was nie mylą. Ale od początku...
    Trafiłam na to forum przez przypadek, nie przywitaliście mnie zbyt ciepło, ale spoko. Postanowiłam się nie poddawać, bo to było moje drugie podejście (na innym forum na 'dzień dobry' potraktowali mnie po prostu chamsko i po jednym, czy dwóch postach dałam sobie spokój). Po jakimś czasie daliście się poznać, wielu z Was polubiłam. Tworzycie to forum (niektórzy od początku) i teraz chcecie to wszystko tak zostawić!? Dlaczego? Bo nic się nie dzieje? To zróbmy coś, żeby się działo! Powiedzcie na czym Wam zależy, co Wam się nie podoba, jakie macie obiekcje, itd. Może da się coś zrobić jednak?
    Menik, pisząc, że się przywiązałam, miałam na myśli i Was, i atmosferę, i dziennik. Taka prawda. Jeśli wszystko zostawicie, to... ech. No jakoś sobie tego wyobrazić nie umiem. Kazik, nie wiem na czym polega problem. Może Ci już nie zależy, albo nie masz czasu? Może podepnij jeszcze jednego admina (lub dwóch), skoro nie dajesz rady ogarniać wszystkiego? Zawsze jest jakieś wyjście. Sam widzisz, ludzie odchodzą. Brakuje mi słów, ech.
    Szkoda, że tak to wszystko się potoczyło. Nie będę Was zmuszać do zmiany decyzji, jeśli chcecie, to zostawcie to wszystko, mam nadzieję, że na innych forach będzie Wam lepiej.
    Wiecie co tu jest wkurzające? Że jak pojawia się ktoś nowy, to się jeżycie. Tzn. nie wszyscy, ale kilka osób. Zjeżdżacie nowych i dlatego po kilku postach uciekają. Może warto byłoby także z tym coś zrobić? Nie będę wrzucać wszystkich do jednego wora, kto czyta posty, ten wie o co chodzi.
    A teraz do każdego po kolei: Menik - dzięki za Twoje przekomarzanie się, czasem chamowate teksty (pewnie w dobrej wierze, ale czasem zbyt ostro krytykujesz)! Cięzki typek z Ciebie, ale i tak Cię lubię :) No i serduszka wrzuciłeś, za co plus :D Oli - dzięki za dobre rady i mądre słowa, oraz treningi i obalanie mitów (myślałam, że tylko ja lubię wrzucać full ćwiczeń w plan, a tu niespodzianka). Robo - miło, że mnie wspierasz i dodajesz powera filmikami :) Diablo - byłeś ze mną od początku i cierpliwie wysłuchiwałeś, nagrałeś dla mnie filmik, w którym pokazałeś, jak zakładać paski, dzięki :) Zioło - zabawny z Ciebie chłopak i na pewno coś z tego będzie :) Pasja z Tobą, mimo młodego wieku! Damian - pokręcony koleś z Ciebie, mimo wszystko też się paru rzeczy dowiedziałam. Góral - mało Cię znam, rzadko piszesz na luzie z nami. Ale i tak Cię polubiłam :) Rafimoc - jesteś strasznie wkurzający, ale mówisz mądre rzeczy, za co też dziękuję. Night - szkoda, że tak rzadko się udzielasz. Kazik - wierzę, że da się coś zrobić. Szkoda tylko, że nie odpisujesz na pytania. Resztę z Was znam mniej. Przepraszam jeśli ktoś poczuł się pominięty.
    Razem tworzycie team! Niepowtarzalny. Może jeszcze nie wszystko stracone? Będzie mi smutno.
    A tym czasem życzę dobrej nocy.
    Pozdrawiam,
    Purina.

Pisałaś że nie odpisuje na pytanie, w działach których się udzielam nie zauważyłem żebyś zadawała mi jakieś pytanie. Na skrzynce PW też nic nie mam, więc trochę nie rozumiem.

Kwachu napisał:Zgadzam się :( niestety forum na dzień dzisiejszy to konferncja w zamknietym gronie(hermetyczne srodowisko).

Do rozwoju forum nie potrzebujemy żadnych dodatkowych sponsorów. Nie myśl że wszystko jest za darmo, na pewno nikt nie będzie sponsorował forum, bez żadnych korzyści dla siebie. A tutaj ludzie wolą robić zakupy np na allegro bo jest o 50 gr taniej.

Oliver napisał:Purina ma rację, Kwachu ma rację... i ja to już wszystko pisałem heh upinałem się do kazika wiele razy,

Napisz mi na PW jakie forum prowadzę jeszcze bo bardzo mnie to ciekawi :)

Zioło napisał:Purina to nie musi być koniec :)

Takie masz właśnie podejście, 3 minuty roboty...

Podsumowując forum z dnia na dzień ma coraz więcej odwiedzin, może trochę mniej postów ale to już nie moja wina. Mam obecnie trochę mniej czasu ale to się zmieni za kilka tygodni. W połowie lutego możliwe że będą duże zmiany na forum, ale na razie nie będę nic więcej na ten temat pisał.
    Awatar użytkownika
    kazik.
    Major

Pochwały: 51

Następna

Wróć do Hydepark

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość