postanowiłam napisać do Was list. Tak jest, oczy Was nie mylą. Ale od początku...
Trafiłam na to forum przez przypadek, nie przywitaliście mnie zbyt ciepło, ale spoko. Postanowiłam się nie poddawać, bo to było moje drugie podejście (na innym forum na 'dzień dobry' potraktowali mnie po prostu chamsko i po jednym, czy dwóch postach dałam sobie spokój). Po jakimś czasie daliście się poznać, wielu z Was polubiłam. Tworzycie to forum (niektórzy od początku) i teraz chcecie to wszystko tak zostawić!? Dlaczego? Bo nic się nie dzieje? To zróbmy coś, żeby się działo! Powiedzcie na czym Wam zależy, co Wam się nie podoba, jakie macie obiekcje, itd. Może da się coś zrobić jednak?
Menik, pisząc, że się przywiązałam, miałam na myśli i Was, i atmosferę, i dziennik. Taka prawda. Jeśli wszystko zostawicie, to... ech. No jakoś sobie tego wyobrazić nie umiem. Kazik, nie wiem na czym polega problem. Może Ci już nie zależy, albo nie masz czasu? Może podepnij jeszcze jednego admina (lub dwóch), skoro nie dajesz rady ogarniać wszystkiego? Zawsze jest jakieś wyjście. Sam widzisz, ludzie odchodzą. Brakuje mi słów, ech.
Szkoda, że tak to wszystko się potoczyło. Nie będę Was zmuszać do zmiany decyzji, jeśli chcecie, to zostawcie to wszystko, mam nadzieję, że na innych forach będzie Wam lepiej.
Wiecie co tu jest wkurzające? Że jak pojawia się ktoś nowy, to się jeżycie. Tzn. nie wszyscy, ale kilka osób. Zjeżdżacie nowych i dlatego po kilku postach uciekają. Może warto byłoby także z tym coś zrobić? Nie będę wrzucać wszystkich do jednego wora, kto czyta posty, ten wie o co chodzi.
A teraz do każdego po kolei: Menik - dzięki za Twoje przekomarzanie się, czasem chamowate teksty (pewnie w dobrej wierze, ale czasem zbyt ostro krytykujesz)! Cięzki typek z Ciebie, ale i tak Cię lubię

Razem tworzycie team! Niepowtarzalny. Może jeszcze nie wszystko stracone? Będzie mi smutno.
A tym czasem życzę dobrej nocy.
Pozdrawiam,
Purina.