Szybkie logowanie
  • Strona główna Forum Hydepark
  • Mój rap panowie

Miejsce dyskusji dosłownie o wszystkim, niekoniecznie związanym z kulturystyką. Dział pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Mój rap panowie

Postprzez GenManiek » 6 Kwiecień 2010, o 07:29

jak myślicie że mnie tym zniszczycie to grubo się mylicie zachęcacie mnie tym dzięki wam mogę coś osiągnąć
    bo kumple chwalący na ulicy czy w szkole nic nie dają tylko myśle że jest ok a tekst powinien być bardziej mocniejszy ambitny
    PS.15 osób na forum w realu powiedziało mi 2
    GenManiek
    Sierżant

Data urodzenia: 18 02 1993

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez GIGNFR78 » 6 Kwiecień 2010, o 07:34

My tylko doradzamy Tobie.
    Forma i treść ważniejsza niż liczby.
    youtube.com/watch?v=N4txinHPCn0&feature=related tandem 93 hardcord
    youtube.com/watch?v=g4H5gRATnOA 113feat-vitry-allstar na zielonym motorze to ja.
    GIGNFR78
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 9
    Miasto: chorzów
    Data urodzenia: 28 11 1978

Postprzez Oliver » 6 Kwiecień 2010, o 11:45

nikt tu chłopie nie chce Cie niszczyć... Ty chyba za dużo z "paczką" na ulic przebywasz chłopie,
    żeś się huliganki naoglądał i Ci to w głowie miesza... nienawiścią pajasz jak mało kto.
    sugerujesz, że nie powiedziałbym Ci tego prosto w twarz? masz chyba wysokie mniemanie o sobie kolego...
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez GenManiek » 7 Kwiecień 2010, o 17:06

nie jestem taki mocny źle mnie zrozumiałeś chodziło o to że dwóm osobom moje teksty się nie podobały a nie że nikt mi nie podskoczy
    GenManiek
    Sierżant

Postprzez D-wait » 7 Kwiecień 2010, o 17:59

nie żebym chciał Ci dopiec czy coś w tym stylu bo życzę Ci jak najlepiej i nic do Ciebie nie mam, ale wiesz jak to jest z kolegami - czasem mówią inaczej niż myślą żeby nie sprawic kumplowi przykrości... a może jednak im się tylko wydaje

my na forum Cie nie znamy i jesteśmy bezstronni, przynajmniej ja byłem w swojej wypowiedzi... Jeśli to że tylko Twoim kumplom podoba sie Twój rap Cię zadowala to ok. ale jeśli chcesz żeby podobał sie wszystkim słuchaczom to może jednak warto ich posłuchac i coś zmienic...??

Pozdrawiam
    D-wait
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 10

Postprzez GenManiek » 9 Kwiecień 2010, o 18:22

jak ktoś mówi że słucham Firme to myli się nigdy jej nie słuchałem .Moja przygoda zaczęła się od tego że koleżanka włączyła 63 dni chwały Hemp Gru.A mi aż łezka się zakręciła bo wojna zawsze mnie pociągała i patriotyzm tym bardziej że u mnie w rodzinie prawie każdy był żołnierzem.Od tego czasu zacząłem słuchać Hemp Gru do tej pory znam ich wszystkie piosenki.Ale znudziło się od tego roku.Słucham yez yez yo ale generalnie Fabuły bo swój rap.Lepsi są od Peji
    GenManiek
    Sierżant

Poprzednia

Wróć do Hydepark

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] oraz 1 gość