Szybkie logowanie
  • Strona główna Forum Hydepark
  • Przedstawmy sie!

Miejsce dyskusji dosłownie o wszystkim, niekoniecznie związanym z kulturystyką. Dział pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Przedstawmy sie!

Postprzez Michał » 1 Sierpień 2011, o 11:44

witamy, witamy :)
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Sportowiec » 8 Sierpień 2011, o 10:29

Witam wszystkich ;)
    Sportowiec
    Szeregowy

Postprzez powercrump » 10 Sierpień 2011, o 14:06

Witam,
    bardzo lubię ćwiczyć, kiedyś miałem nawet ciekawe wyniki ostatnio trochę spadły, związane to jest z przerwą na siłowni. Mój staż to jakieś 5lat. Mam nadzieję, że będzie nam się milo razem gaworzyło :)
    powercrump
    Szeregowy

Przedstawmy sie!

Postprzez kay182 » 19 Styczeń 2012, o 14:23

Witajcie!

Mam na imię Paweł, mam 23 lata.
    Dwukrotnie miałem kontakt z regularnym uprawianiem sportu. Przez ostatnie parę lat bardzo się opuściłem.
    Przyszedł czas na zmiany: zdrowa dieta, ograniczenie alkoholu oraz rzucenie palenia.
    Świętuje właśnie pierwszy miesiąc zmian :)
    Wreszcie stać mnie na karnet w dobrze wyposażonej siłowni, mam czas i chęci.
    Forum przeglądałem jako gość w poszukiwaniu porad i bardzo wiele ich znalazłem. Wreszcie zdecydowałem się zarejestrować.

Pozdrawiam!
    Awatar użytkownika
    kay182
    Kapral

Pochwały: 4
    Miasto: Białystok
    Data urodzenia: 21 02 1988

Przedstawmy sie!

Postprzez Purina » 19 Styczeń 2012, o 14:27

Emasz! :) Mam nadzieę, że Ci się tu spodoba :)
    Jeśli znajdziesz czas i chęci, załóż dziennik treningowy, na pewno będę śledzić :)
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

Przedstawmy sie!

Postprzez robo815 » 19 Styczeń 2012, o 17:05

Siema :)
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Przedstawmy sie!

Postprzez adams_83 » 4 Marzec 2012, o 22:53

Witam forumowiczów :Witam:
    Jestem całkowicie nowy na tym forum i zapewne minie kilka dni zanim rozeznam się co, gdzie i jak.
    Pokrótce moja charakterystyka
    Mam 28 lat, pracuję dosyć ciężko fizycznie na budowie, nie przestrzegam diety ani nie trenuję... do dzisiaj ;D
    Między 15 a 20 rokiem życia chodziłem na siłownie ale ścieżka życia nie zawsze jest taka prosta :)
    Obecnie ważę ponad 100 kg i tyle samo mam w pasie :Wstyd: jak to się mówi chudzinka ze mnie nie jest...
    Dzisiejszego wieczora zrobiłem 3 serie pompek w minutowych odstępach (50,40,20 powtórzeń) i myślałem że się uduszę :Kciuk w dół:
    Nie ukrywam, że nie myślałem wcześniej o zbiciu wagi ale sądziłem ze wystarczy kupić zapas hmb na rok i "samo się zrobi" zwłaszcza, że mam spory wydatek energetyczny 6 dni w tygodniu.
    No ale samo się nie zrobiło i zamiast czekać na cud postanowiłem zacząć od tych 3 serii i znalezienia forum, które da mi wsparcie merytoryczne w nowo podjętym wyzwaniu.
    Tu gdzie przebywam nie mam możliwości pójścia na siłownie, na bieganie nie mam już siły więc pozostaje mi trening w domu. Po pracy od 7 do 18 nie mam jakoś nastroju na stanie przy garach i bawienie się w wymyślne dietetyczne dania ale na pewno znajdą się jakieś prostsze dla leniwych :Zarumieniony:
    Podchodzę do tego poważnie i zamierzam do stycznia zbić wagę o 10kg. Zawsze to jakiś krok naprzód :]
    Jutro zaczynam naukę bo teraz już czas na sen.
    Pozdrowienia z Sandviki. Adams
    adams_83
    Szeregowy

Miasto: Gdańsk
    Data urodzenia: 20 11 1983

Przedstawmy sie!

Postprzez kazik. » 5 Marzec 2012, o 21:28

Witamy na forum!!
    Awatar użytkownika
    kazik.
    Major

Pochwały: 51

Przedstawmy sie!

Postprzez playandwin24 » 10 Maj 2012, o 12:49

Witam wszystkich :) Jestem nowy Tutaj proszę jakby co o wyrozumiałość :Witam:

Ćwiczę regularnie prawie 4 lata... lubię to... a zarejestrowałem się Tutaj aby pogłębić swoją wiedzę i poznać fajnych ludzi ;)

Pozdrawiam
    Michael
    Gabriel
    Rafael
    Awatar użytkownika
    playandwin24
    Moderator

Pochwały: 109

Przedstawmy sie!

Postprzez kazik. » 10 Maj 2012, o 18:41

Witam na forum :)
    Awatar użytkownika