Szybkie logowanie
  • Strona główna Forum Hydepark
  • SPAM TEMAT !!

Miejsce dyskusji dosłownie o wszystkim, niekoniecznie związanym z kulturystyką. Dział pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: SPAM TEMAT !!

Postprzez Oliver » 23 Styczeń 2011, o 18:07

aaa co racja to racja, jest tam grupa "pupilków", zadufanych w sobie pacanów, którzy innych
    nie dopuszczą do głosu... można by to również nazwać ELITĄ heh:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez rafimoc » 23 Styczeń 2011, o 18:09

Oli tak poza : ogarne Ci trening, tylko do chaty wroce:)
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez arkadiusz » 23 Styczeń 2011, o 18:17

jeden uzytkownik tego forum na nk ma pois only gim:p
    arkadiusz
    Starszy sierżant

Pochwały: 1
    Miasto: lubelskie
    Data urodzenia: 20 04 1993

Postprzez Kwachu » 23 Styczeń 2011, o 21:04

Chodzi mi o to że nasze forum, cofa się do tyłu, poziom wypowiedzi uzytkowników w niektórych działach woła o pomste do nieba, wiec stad moje uwagi do poszukiwania ludzi kwalifikacjami i wiedza wdziedzianch podanych wyzej, Lord sam próbowąłem sciagnac już dwie osoby(dr.med i inz z zywienia) z wiedza ma forum ale jak widac nie kwapią sie one do udzialania, nawet chyba kont nie założyły, wiec temat upadł.

Oliver - co do wiedzy to taka prawda ze pytania zadawane sie powtarzają, tematy truden są praktycznie nie podejmowane stąd też nie wybijam sie pzred szerek z ujawnianiem wiedzy. Kolejna sprawa że nikogo takie temty nie zainteresują.
    Nie wytykać Ci nic powiedz mi jak wyglada twoja wiedza z anatomi i fizjologi człowieka?? Pytam poprostu z ciekawości :)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez slim shady » 23 Styczeń 2011, o 21:57

Ja się udzielam na tyle ile mam czas i chęci na tym forum i na tym przez was znienawidzonym( jest tam kilku kompetentnych gości). Tylko czasami po prostu nie chce mi się odpowiadać na temat w którym jakiś 16 latek nie raczył przeczytać podwieszonych tematów. Nie wiem jak wy długo, ale ja już od 2008 roku odpowiadałem na takie tematy i jednak już się po prostu nie chce. Wole wziąć udział w merytorycznej dyskusji. I nie wiem Rafi po co rozdmuchujesz na tamtym forum aferę, jak chcesz to udowadniaj logicznie, że masz rację i tyle.

Nie wytykać Ci nic powiedz mi jak wyglada twoja wiedza z anatomi i fizjologi człowieka?? Pytam poprostu z ciekawości :)

A w czymś pomóc ?? Przez studia mam ogarniętą anatomie dość dobrze ;)
    No pain, no gain !
    Awatar użytkownika
    slim shady
    Chorąży

Pochwały: 80
    Miasto: Szczecin

Postprzez Kwachu » 23 Styczeń 2011, o 21:59

slim shady - w dziale zdrowie to chyba wiedza podstawowa, aby móc pomagać.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 23 Styczeń 2011, o 22:01

nie no slim zalogowalem sie tam i zaczalem w ten sposob (gdyz Micek185 pisal ze ma problemy z plecami)

Witam,

Pomimo naszych starych "kontaktow" i niepotrzebnych sporow, chcialbym Ci cos podpowiedziec.

wiec chyba kulturalnie:) po czym opisalem jak to widze i czemu tak jest a on najechal :)) to brak pytan
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez slim shady » 23 Styczeń 2011, o 22:07

slim shady - w dziale zdrowie to chyba wiedza podstawowa, aby móc pomagać.

ok, będę zaglądał częściej

nie wnikam Rafi, w czyjeś spory, nie możecie się dogadać trudno, nie gadajcie ;)
    No pain, no gain !
    Awatar użytkownika
    slim shady
    Chorąży

Pochwały: 80
    Miasto: Szczecin

Postprzez Oliver » 24 Styczeń 2011, o 10:28

a więc Kwachu wiedzę podstawową z anatomii mam (pomimo nauki rozszerzonej biologii w szkole średniej) i póki co tylko tyle,
    bo głębszą anatomię poznam dopiero na studiach i kursach panie psorze...
    wziąłem na siebie dział zdrowie gdyż wtedy nie było nikogo chętnego do zajęcia się owym działem... to źle?
    póki co nikt nie narzekał, aby dział był zaniedbany albo ktoś nie dostał odpowiedzi... jak nie ja to ktoś inny z modów pomaga,
    nikt nie jest alfą i omegą... chcesz chętnie oddam Ci nadzór nad tym działem skoro uważasz, że źle prosperuje?...
    z mojej strony to tyle, jak się komuś nie podoba walić prosto z mostu, ja nie muszę nad niczym czuwać,
    przypomnę, że nikt za to nie płaci nikomu...
    Pozdr
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Kwachu » 24 Styczeń 2011, o 17:18

Oliver - czy gdzies napisałem żę zle prosperuje dzial? Nie , działa bardzo dobrze jak na poziom tego forum. Tyle w temacie, pytanie było z ciekawosci... :)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Hydepark

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 1 gość