Szybkie logowanie
  • Strona główna Inne Kulturystyka
  • POBIJ REKORD

Wszystko o zawodowcach: porady, treningi, dieta i różne plotki oraz galerie kulturystów. Kulturystyka jest to amatorska lub zawodowa dyscyplina sportu.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: POBIJ REKORD

Postprzez Domazer » 22 Luty 2011, o 18:47

kazdy wie przyznalem sie.. biore stosuje wspomaganie.. na nie ktorych stronach byly moje rozpiski. nie ukrywam tego
    ...wzoruj się tylko na tych najlepszych...
    Awatar użytkownika
    Domazer
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 11
    Miasto: Lubawa
    Data urodzenia: 16 06 1991

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez maro1005 » 22 Luty 2011, o 18:49

Domazer,ten film na pobij rekord jest twoj,tak? A to zdjecie tu na forum tez jest twoje?
    maro1005
    Starszy szeregowy

Miasto: Slough
    Data urodzenia: 20 03 1977

Postprzez Domazer » 22 Luty 2011, o 18:50

tak
    tam tez jest filmik z poreczy
    Awatar użytkownika
    Domazer

Postprzez maro1005 » 22 Luty 2011, o 18:51

Tak 200kg to jest wynik biorac pod uwage ze trenuje z przerwami i nic nie biore tak jak ty.Poza tym trenuje dla siebie a nie zeby startowac w zawodach.
    maro1005
    Starszy szeregowy

Postprzez maro1005 » 22 Luty 2011, o 18:52

To jesli to jest twoj film i zdjecie tez twoje to widac kto bierze koksy i to nie malo. Na filmie jestes strasznie tlusty a na zdjeciu wygladasz zupelnie inaczej. i to chyba w dosyc krotki czasie tak sie zmieniles. Niezle sie koksujesz.
    maro1005
    Starszy szeregowy

Postprzez Domazer » 22 Luty 2011, o 18:53

to skoro masz takie ambicje to wporzo..ale nie obrazaj innych ..skoro ktos mowi ze jest czysty to tak niech jest.

no to napisales grubo facet;p w lato jest zdjecie z avatara. wazylem 105 kg teraz mam 131 kg
    Awatar użytkownika
    Domazer

Postprzez maro1005 » 22 Luty 2011, o 18:56

tak czy owak,zmieniles sie w bardzo krotkim czasie. Nikt na czysto nie przytyje w pol roku 30kg. Zrob sobie badania serca (i nie tylko),niezbyt zdrowo tak sie roztyc w tak krotkim czasie.
    maro1005
    Starszy szeregowy

Postprzez maro1005 » 22 Luty 2011, o 18:57

To nie ja zaczolem obrazac kogos ze bierze tylko to ten twoj koles zaczol mi wmawiac ze ja biore. Poczytaj jak to sie zaczelo.
    maro1005
    Starszy szeregowy

Postprzez kazik. » 22 Luty 2011, o 18:57

Nie wiem po co te kłótnie. Kolega wstawił filmik do oceny, a temat zszedł na rozmowę o koksowaniu..
    Awatar użytkownika
    kazik.
    Major

Pochwały: 51

Postprzez rafimoc » 22 Luty 2011, o 18:58

zrozum to wkoncu histeryku, ze jakby ten asekurant stal 5m dalej od Ciebie to by Cie to zgniotlo:)
    jesli nie to udowodnij ze tak nie jest:) maybe 170 sam bys zrobil...

No wlasnie, skoro cwiczysz duzo dluzej to powinienes byc ogarniety na temat treningu,co?? a nie jestes, bo boisz sie wejsc w dyskusje merytoryczna:) to o czym to swiadczy?? bronisz sie agresją :) nie wiesz o treningu za wiele, a jakis czas temu na innym portalu sam sie chwaliles ze chcesz podleczyc stawy pewnym srodkiem:)
    Ale tak tak...ja wiem, Ty trenujesz 2x dluzej niz my i masz wieksze pojecie:)

TO MI TO TUTAJ UDOWODNIJ!!!
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

PoprzedniaNastępna

Wróć do Kulturystyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość