Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • 16 lat 80kg|Dziennik treningowy by Huno

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: 16 lat 80kg|Dziennik treningowy by Huno

Postprzez rafimoc » 22 Czerwiec 2011, o 20:39

pierdolicie hipolicie...

"moje nadgarstki sie tak nie wyginaja"
    "ja tak niepotrafie"
    " nie zrobie tego"

Myslisz ze ja mialem nadgarstki z plasteliny?? xD ciezar z czasem je dobrze strechinguje.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Huno » 22 Czerwiec 2011, o 20:43

Kolejną sprawą jest plan na wakacje, które od jutra się zaczynają. Po CR planuję zrobić tydzień maksów do większości ćwiczeń jakie robiłem i zrobić z tego coś na bazie strengh feat compilation, które potem będzie mnie motywować.
    Co do treningu w plenerze, to mam już miejscówkę, gdzie będę mógł wykonywać wszelkie podciągania i poręcze w jednej odległości. Dojdą do tego pompki, odwrotne wiosła itp. Brzuch będę ćwiczył przy podciąganiu. Smuci mnie najbardziej to, że nie będę mógł robić wymyków i odmyków.
    Planuję też ćwiczyć nogi 2 razy tygodniu w formie splita. O to plan jaki sobie wymyśliłem:
    Przysiad przedni 4x4
    Rwanie sztangielki jednorącz 4x4
    Dzień dobry z podkładką pod palcami4x8 (ćwiczenie wzmacniające prostowniki i imitujące MC)
    I do tego poświęcić osobny dzień na podudzia:
    wspięcia na palce siedząc 5xmaks z dużym obciążeniem
    odwrotne wspięcia w superserii

Co o tym sądzicie?

Menik, pomijając kwestie mojego wzrostu, to muszę mocniej zapierdalać od niższych, ale i tak JESTEM NAJLEPSZY. :)
    Rafi, ja to czuje, że co najmniej 5kg bym dodał, ale 10 nie jestem pewny, wszystko zależy od dnia i energii.
    Awatar użytkownika
    Huno
    Starszy sierżant

Pochwały: 4
    Miasto: Nakło nad Notecią
    Data urodzenia: 08 02 1995

Postprzez rafimoc » 22 Czerwiec 2011, o 20:53

za szybko chcesz wjezdzac na te czworki..
    Zrob baze na 10-tkach kiedy na nich sie wzmocnisz to znowu 5-tki - to jest najlepsza metoda.

Dzien dobry nie imituje nawet w polowie MC - po prawdzie mowiac to nic go nie imituje, za to dzien dobry jest dobre dla przysiadow.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Huno » 22 Czerwiec 2011, o 21:38

Tak też zrobię, na czwórki przyjdzie czas. Po wakacjach znowu wjadę na piątki. A jak z CR w wakacje?
    Co do dzień dobry, to chodziło mi o pracę prostowników, ale i tak to ćwiczenia ma być na dwugłowe

Rafi, kojarzysz stronę hormonwzrostu? Warto opierać się na wiedzy z tej strony? Często pada tam nazwisko Girondy i jeszcze jakiegoś człowieka.
    Awatar użytkownika
    Huno
    Starszy sierżant

Postprzez rafimoc » 22 Czerwiec 2011, o 21:42

kojarze, jesli mam byc w pelni szczery:
    Dostaniesz tam duzy zastrzyk wiedzy natomiast pamietaj ze to zawsze sa doswiadczenia osobiste i z kolei:
    ja, wodyn czy tez stefan lub inni maja zawsze rozne podejscie do tych samych spraw poczynajac od ilosci pow na ciezkiej progresji konczac.

Dla przykladu: Trening 15-10-5 w calej swej prostocie jest wspanialy, ale kombinowalem i dodalem do niego tzw "kosmetyke" wiec ten jeden brakujacy element ktory sprawia ze nie czujesz niedosytu w treningu co przy standardzie by sie raczej zdarzylo i to juz jest moje zupelnie odmienne stanowisko treningowe niz innego czlowieka - wiec: wszystko z dystansem i wyciagac wlasne wnioski.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Huno » 24 Czerwiec 2011, o 21:15

mc rwaniowy
    5x20kg
    5x60kg
    5x5 105kg

wyciskanie na skosie
    5x85kg(szmit)
    4x5 80kg ( sztanga) ( w ostatniej serii tylko 3 zrobiłem)
    2xuginanie siedząc zamiast żurawia
    3x10 20kg odwrotne pompki

Teraz 10 dni wolnego, w chuj żarcia wpadnie, a potem tydzień maksów na siłce i treningi w plenerze oraz 2x treningi nóg w tygodniu, czyli:
    Uda;
    przysiad przedni 4x10
    rwanie sztangielki jednorącz 4x10
    dzień dobry 4x10
    i następny trening poświęcony podudziom
    podudzia;
    wspięcia na palce stojąc 5xmaks z dużym ciężarem
    superseria
    wspięcia na pięty stojąc 5xmaks z dużym ciężarem
    Awatar użytkownika
    Huno
    Starszy sierżant

Postprzez Huno » 30 Czerwiec 2011, o 23:06

Aktualnie tak wygląda moje żywienie, z tym, że zjadłem połowę tych warzyw co są widoczne w posiłku.
    Image

Uploaded with ImageShack.us
    Właśnie smaży mi się 2 kg schabu kupionego w promocji za 12zł za kg. Podzieliłem go na 7 części i będę jadł go w 2 lub 3 pierwszych posiłkach, a dalej pójdą 2 porcje 6 jaj i 300g twarogu. Do tego kapusta pekinka oraz kasza jęczmienna. Nie zapominam też o wodzie i na start piję litr. Do końca CR mam 3 dni i chcę zwiększyć podać protein do około 250- 300 dziennie. Na oliwę nie mogę sobie teraz pozwolić, bo i tak już dużo wydałem na mięso, a ciuchy same się nie kupią.
    Awatar użytkownika
    Huno
    Starszy sierżant

Postprzez Huno » 4 Lipiec 2011, o 15:58

Tydzień maksów!

MC klasyk
    10x20kg
    5x30kg
    3x60kg
    1x80kg
    1x110kg
    1x120kg
    1x140kg
    1x150kg
    1x155kg
    1x160kg
    1x165kg
    Więcej nie próbowałem.

Wyciskanie wąsko
    3x55kg
    1x70kg
    1x80kg
    1x90kg*
    1x87,5kg

*- nie udane

W środę na pierwszy ogień pójdzie siad przedni i poręcze.
    Awatar użytkownika
    Huno
    Starszy sierżant

Postprzez Huno » 4 Lipiec 2011, o 16:19

Awatar użytkownika
    Huno
    Starszy sierżant

Postprzez rafimoc » 4 Lipiec 2011, o 17:05

strasznie ciezko Ci weszla z tego wozka - wiesz dlaczego?
    Patrz sie zawsze w gore a nie centralnie w kamere no i biodro prawe Ci troche ucieka.
    Ale ogolem: Graty! zawsze rekord to rekord, ale uwagi przyjmij:)

rafimoc
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość