Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Marchewa fun dt!

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Marchewa fun dt!

Postprzez Marchewka » 28 Lipiec 2010, o 14:36

Witam. Chcę założyć dziennik aby widzieć postępy , wyniki jak i słyszeć motywację od innych ludzi ( sam także będę motywował ). Nie mam tu za dużo do gadania nie będę się ujawiał.

TRENING

Będzie się opierał na domatorówce i dwoma hantlami 2x 5 kg . Jednak już tych hantli nie czuję w treningu.

Dieta

Żadnej takowej diety trzymać nie będę może w wieku 16 lat. Na rano będę jeść 3 jajka + 100g płatków owsianych + 200 ml mleka. Na noc twaróg 100-200g. W ciągu dnia płatki,ryż,obiadki domowe,warzywa,owoce,kasze,słonecznik. Będę się starał jeść w równych odstępach.

Aeroby

Na czco. Chcę zgubić trochę tłuszczyka :). Bieganie - narazie biegam 5-8 km. Jednak za parę tygodni spróbuję biegać po 10 km :). Lubię wyzwania. Biegam codziennie . Do tego od września wznawiam treningu kick boxing ( 4x tygodniowo ) które trenowałem 4 miesiące przed wakacjami ale w wakacje treningów nie ma a bieganie zmniejszę do 3x w tygodniu.

Suplementacja

Od września kupię sobię 1kg lub 2 kg białka ostrowi wpc. Z połowy zrobię gainera a połowa zostanie białka. Wiem że to zle i nie powinnienem odżywek jeść ale jednak nie mam kasy na kurczaki,twarogi i ogólnie dietę - dieta to droga rzecz.

To na tyle :). Będę aktywny. Mam dość dużą wiedzę :).
    Ostatnio edytowano 28 Lipiec 2010, o 14:41 przez Marchewka, łącznie edytowano 1 raz
    Wierze w siebie, wierze w Ciebie , wierze w siebie,ciebie , wierze w to co robię!

Nie ma rzeczy nie możliwych, z wiarą w siebie przenosisz góry ;-).

Dlaczego ludzie nie rosną? - Bo nie wpier*****ą!
    Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Pochwały: 8
    Data urodzenia: 23 07 1996

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Re: Marchewa fun dt!

Postprzez Marchewka » 28 Lipiec 2010, o 14:40

Image

Dzisiaj bieganie na czco rano. Wypiłem herbatę czarną bez cukru i jazda :D

Czas : 30 minut
    Długość : 5,5km-6km

3 km biegałem wolniutkim tempem 1 km szybkim i resztę wolniutkim. Dobrze się dziś biegało :). Dobra pogoda, dobre samopoczucie, endorfiny zaczęły działać po bieganiu ;D. Dzisiaj jeszcze napiszę pompki - krótki rozstaw rąk i chyba brzuchol.
    Wierze w siebie, wierze w Ciebie , wierze w siebie,ciebie , wierze w to co robię!

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Postprzez Marchewka » 28 Lipiec 2010, o 14:47

Co do diety nie ma sensu pisać tego co jem - jestem za młody na ścisłą dietę i robię tylko pompki więc po co...

Postanowienie - nie jem żadnych syfów i nie używam cukry tylko najwyżej czasami nie przekraczając 1 łyżeczki.

Nie powstrzymuję się z owocami i warzywami.

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Postprzez Michał » 28 Lipiec 2010, o 15:50

Dieta wazna rzecz, jak juz nie chcesz trzymac jej rygorystycznie to staraj sie jesc zdrowo :)
    Pasowaloby abys dokupil troche sprzetu bo slabiutko z tym u Ciebie.
    Powodzenia w prowadzeniu dziennika.
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Postprzez Marchewka » 28 Lipiec 2010, o 16:03

Nie ma sensu kupywania sprzętu ponieważ od początku roku szkolnego będę ćwiczyć na siłowni szkolnej postaram się aby było min. 2x w tygodniu. Gdzieś w maju ćwiczyłem na tej siłowni jednak 1x w tygodniu wykonując wszystkie partie i to jeszcze splitem po 3-4h oO. Szkoda gadać... efekty nawet dobre były ale jednak zrobiłem sobie przerwę i parę dni temu znowu postanowilem sie nie obijać.

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Postprzez Michał » 28 Lipiec 2010, o 16:07

Ty masz 14 lat ? Jak tak to nie szalej z ciezarami jak juz bedziesz na tej silce, podstawa to technika a ciezar schodzi na drugi plan.
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Postprzez Marchewka » 28 Lipiec 2010, o 16:29

Wiem o tym nie masz się o co martwić :). Już parę lat tym się interesuję.Tak mam 14 lat.

Właśnie robię sobię tricepsa,barki i brzuchola zdam relacje :).

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Postprzez Marchewka » 28 Lipiec 2010, o 18:14

Po treningu : robiłem dzisiaj barki,trica i brzuchola

Barki :

wyciskanie żołnierskie ( hantelkami ) 4 x 10
    wyciskanie hantelek 3 x 10
    unoszenie hantelek bokiem 3x 10

Tyłu barków nie robię poniewż mam zbyt rozbudowany w porównaniu do przodu. Teraz pracuję nad przodem i szerokością.

Tric :

7x 15 pompek wąskich - słabo z tymi pompkami ;/
    2x 20 takie ćwiczonko na trica bez obciążenia

Nie ćwiczę trica hantelkami ponieważ te 5 kg to za mały ciężar.

Brzuchol :

7 x 30 spięc (wspięc)? z tym 2 serie z obciążeniem 5 kg
    1 x 30 - unoszenie nóg leżąć
    1 x 30 - przyciąganie kolan do klatki leżąc.

Słabo mi brzuch pracuje, szkoda że nie mam drążka na siłowni bardziej zadbam systemem abs 2 .

Teraz to bardziej nastawiam się na redukcji czyli na bieganiu. Chcę zrobić niski bf i od września robić czystą masę mięśniową.

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Postprzez Marchewka » 28 Lipiec 2010, o 18:25

Może niedługo sobie worek w domku zamontuję. Przydałby się ;). Przy okazji mógłbym nagrać swój trening.

Od jutra zaczynam regularnie posiłki po 3h. Od września biorę się za dietę lecz nie do końca ścisłą. Jednak będę dostarczał potrzebne składniki do rośnięcia ;).

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Postprzez Marchewka » 29 Lipiec 2010, o 18:53

Dzisiaj nie robię żadnego treningu siłowego - ćwiczę co 3 dni. Nie biegałem dzisiaj rano ponieważ padał deszcz ba nawet mocno padał. Prawię że ulewa. Za to dzisiaj nareszcie mam zrobiony worek ;D. Powalę w niego gdzieś z godzinkę, półtorej.

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Następna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość