Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • misiek- naturalna stymulacja, na przekór genetyce !!!

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: misiek- naturalna stymulacja, na przekór genetyce !!!

Postprzez rafimoc » 17 Kwiecień 2011, o 13:33

Michał - prawda
    Kwachu - jesli ktos robi dobre FBW i odzywia sie tyle co kot naplakal to logiczne ze guzik z tego bedzie...poza tym nierozumiem jak po ciezkich siadach i ciagach mozna jesc malo...dla mnie to troche nielogiczne, zawsze mam wilczy apetyt w trakcie tygodnia i ogolnie podczas trwania calego mikrocyklu treningowego.

Odnosnie naszej dyskusji z dziennika Boolta.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Frozen » 17 Kwiecień 2011, o 13:33

Nio jak będzie siła to czekamy na relacje :D
    Awatar użytkownika
    Frozen
    Sierżant sztabowy

Pochwały: 3

Postprzez Michał » 17 Kwiecień 2011, o 13:36

Kwachu napisał:Michał- dobra zakończmy już.

Jeśli jest odpowiednia podaż skł. Oraz odpowiednia regeneracja to dopasowujemy ja pod ciężki trening i można trenować, nie widzę przeciwwskazań, tylko przykład na koledze o którym pisałem wcześniej, słabo się żywi a dajecie mu trening mega ciężki.
    Chodzi mi o równowagę która musi być zachowana miedzy wszystkimi elementami.

Jak ktos nie ma pojecia o dobrej diecie to lepiej niech da sobie spokoj z silownia.
    Nie mowie tutaj o treningu mega ciezkim. Mowie o takim ktory pobudzi cale cialo do wzrostu. Bedzie on ciezki, ale taki ma wlasny byc trening. A nie jakies popierdolki. Do tego odpowiednie skł. odzywcze i waga idzie.
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Postprzez Kwachu » 17 Kwiecień 2011, o 16:22

Michał - czyli wszyscy którzy tu prowadzą dziennik powinni sobie dać spokój, nie widziałem żeby ktoś miał dietę z prawdziwego zdarzenia. To akurat kwestia lenistwa bo dałem "przepis" jak układać dietę dość szczegółowo chyba na mało którym forum dostaniesz tak dokładne wytyczne. Niestety nikt się nie kwapi żeby się zabrać.

rafimoc- dla mnie to też nie logiczne jak można jeść mało po treningu, ale niektórzy nie jedzą w ogóle albo bardzo mało.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez rafimoc » 17 Kwiecień 2011, o 16:27

Kwachu a czy brak diety jest dla Ciebie rownoznaczny z niewlasciwym odzywianiem?? bo tak po prawdzie mozna sie czepiac ze ktos nie ma diety itp - sam przyznaje ze nie mam WYLICZONEJ ale : piersi,zoladki,watrobke itp itd wszelkie inne dobre miesa jaja twarog zdrowe wegle i duzo warzyw u mnie goszczą na stałe w znacznych ilosciach. Jedyne co to bd musial zakupic Omega-3 i tyle z calej suplementacji i oczywiscie BCAA,bialko (dla uzupelnienia) krete okresowo.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Kwachu » 17 Kwiecień 2011, o 16:33

rafimoc napisał:Kwachu a czy brak diety jest dla Ciebie rownoznaczny z niewlasciwym odzywianiem??

Z reguły tak jest że klient nie trzyma diety, jeśli nie i ma jasno rozpisane jasno z góry, zresztą jedzenie na oko to słaby sposób. Wyliczona dieta jest podstawa jak dla mnie.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez Kwachu » 17 Kwiecień 2011, o 17:22

Sorki że tak z innego forum, ale wkleję, usuńcie temat później jak przeczytacie.
    Wypowiada się paru gości z łbem na karku, nie jacyś laicy.
    http://www.***.pl/DON_GARCIA__wyt%C5%82 ... 42982.html
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 17 Kwiecień 2011, o 21:05

KWachu dobry temat, lecz tam w wiekszosci pisza o pow. wymuszonych a to oznaka za duzego ciezaru w wiekszosci przypadkow, ja propaguje cos innego 5 serii po 5pow ale kazda wykonana w pelni sily i w pelni techniki - wtedy to ma sens, uwazam ze lepiej zrobic 4 serie po 3pow dokladne i w pocie czola niz 12pow byle jak.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Michał » 23 Kwiecień 2011, o 17:43

Szał przedswiateczny w robocie sie skonczyl wiec zaczne trening prawdopodobnie gdzies po swietach. Moze we wtorek juz rusze z planem :)
    Narazie nie wiem co to bedzie ale pewnie pociagne dalej ten sam plan co robilem bo dobrze dzialal :)
    Poki co jestem dosc mocno przerobiony. Po 14 h w robocie to lekka przesada.
    Zakupilem witaminki i bcaa xtra wiec bedzie lepsza regeneracja.
    Byle do przodu. Moze sila nie spadla :)

Jako moderator działu Nasze Relacje skladam wszystkim najserdeczniejsze zyczenia swieteczne. Smacznego jajka i mokrego dyngusa :) Pozdrawiam
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Postprzez qlimax-_ » 24 Kwiecień 2011, o 21:07

Gdzie sa te wytyczne bo ich jakoś nie widze.

To co Kwachu nie majac ścisle ulozonej diety to nie mamco liczyc na przyrost masy jedzac wartosciowe posilki wgl ich nie liczac itp?
    Zrobiłem krok w tył, ale zrobie dwa w przód
    Awatar użytkownika
    qlimax-_
    Chorąży

Miejscowość: Polska
    Pochwały: 3
    Miasto: M-ce

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość