Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Moja filozofia TRENING, moj cel SIŁA! kolejna odsłona!

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Moja filozofia TRENING, moj cel SIŁA! kolejna odsłona!

Postprzez Góral » 15 Październik 2011, o 16:38

właśnie wróciłem z walki, ale nie mam czasu Ci teraz gadać powiem Ci potem, a teraz powiem tyle że było grubo :Bity:

co do filmików nadrobię i ocenię każdy z osobna :D jeśli Ci to odpowiada :Yohoo:
    http://www.kulturystyczni.pl/goral-czyli-jak-chlopak-chce-zostac-mezczyzna-t3705.html - Zapraszam. :)
    Awatar użytkownika
    Góral
    Chorąży

Pochwały: 17

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Re: Moja filozofia TRENING, moj cel SIŁA! kolejna odsłona!

Postprzez Huno » 15 Październik 2011, o 16:52

rafimoc napisał:wstawilem filmy, tylko zastanawiam sie po co...jak 0 komentarzy.

A liczysz na komentarze? Jak tak, to odpowiedz sobie sam - po co pieścić ego?
    Awatar użytkownika
    Huno
    Starszy sierżant

Pochwały: 4
    Miasto: Nakło nad Notecią
    Data urodzenia: 08 02 1995

Re: Moja filozofia TRENING, moj cel SIŁA! kolejna odsłona!

Postprzez Purina » 15 Październik 2011, o 19:38

rafimoc napisał:Pull Throughs na linie wyc. dolnego

Hehehe :D
    Mam nadzieję, że nie ciągniesz relacji dla komentarzy. I w ogóle wszystko robisz dla siebie, a nie na pokaz :)
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

Postprzez rafimoc » 15 Październik 2011, o 21:04

Tak dla siebie - w pelni dla siebie, niektorzy mi truli na PW o filmiki a pozniej 0 odzewu...to troche zdecydowania jednak.

W pon tez zabieram aparat, we wtorek tez...nagram cos dla siebie, na forum nie bede wystawial w takim razie, bedzie na kanale.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Huno » 16 Październik 2011, o 00:05

Chcesz to sobie wrzucaj i publikuj, ale nie pisz, że wrzucasz i będzie na kanale, do którego nikt poza Tobą nie ma dostępu. Tym ostatnim zdaniem pokazałeś właśnie dlaczego to robisz.
    Awatar użytkownika
    Huno
    Starszy sierżant

Postprzez rafimoc » 16 Październik 2011, o 05:39

Zrozum: Trują mi dupe na PW o plany treningowe i filmy, kiedy tak owe juz sie pojawiaja to 0 odzewu, a ja mam podejscie do tego takie ze to moj dziennik i wlasciwie nie musze nic tu wstawiac, bo prowadze go dla siebie a nie pod publike, natomiast jesli bardzo oczekiwali na te filmy, to spelnilem ich prosbe - tyle.

_________________________________________________________________________________
    Z madrzejszych rzeczy, postanowilem robic poranna gimnastyke zaraz po przebudzeniu 3 serie przysiadow,martwych,pompek na wysokich powtorzeniach, kilka zalet:

-"rozruszanie" mazi stawowej
    - poprawa krazenia z rana
    - wiecej energii
    - lepsze samopoczucie
    - pompa miesniowa
    - lepsza regeneracja

Generalnie teraz juz sie o tym zapomina, a kiedys ludzie przeciez cwiczyli od razu po przebudzeniu - nie bardzo intensywnie co jest zrozumiale, ale mimo to mieli lepsze zdrowie niz ludzie teraz. W zimie mysle ze jest to istotne, kiedy wstajemy z rana i jest nam zimno: najpierw cwiczenia pozniej ciepla herbatka:)
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Huno » 16 Październik 2011, o 10:33

A jak stawy bez rozgrzewki?
    Awatar użytkownika
    Huno
    Starszy sierżant

Postprzez rafimoc » 16 Październik 2011, o 14:57

jakie stawy? samo zdrowie przeciez...

Powiem wiecej: ludzie, ktorzy promuja ideologie pocwiczyc partie raz na tydzien i caly tydzien sie nie ruszac bo regeneracja maja problemy ze stawami. Maz stawowa to bardzo ruchliwa "konstynencja" nie stymulowana odpowiednio czesto traci swe ochronne wlasciwosci - niestety.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez robo815 » 16 Październik 2011, o 15:22

Sorry że tak póżno ale mam pytanie
    Dlaczego tak długo odpoczywasz między powtórzeniami podczas podciągania na drążku?
    Co daje to ćwiczenia podskoki z martwego?
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Postprzez rafimoc » 16 Październik 2011, o 15:38

Robo objetosc drazkowa poki co mnie delikatnie mowiac zabija...bede musial obciac objetosc, bo po ciezkim wiosle na ostro przefatygowanym najszerszym i zmeczonych juz zginaczach ciezko sie podciagac...

Co daja podskoki? dynamiczna sile posladkowych - niezbedne w przysiadach, dobre cwiczenie silowo-dynamiczne, choc troche dziwne, ale bynajmniej nie zamykam sie tylko na ostra ciezka kilogramowo statyke:)

rafimoc
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość