Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
rafimoc napisał:Musze to napisac....po prostu musze bo szlag mnie trafia jak widze takie z dupy wziete rady..
UWAGA! Plan FBW wedlug Micka:
"ja bym proponował: nogi-klatka-barki-tricepsy-bicepsy-plecy"
Zmeczyc zginacz ramienia, zeby potem kurwa zrobic grzbiet... to w jego stylu - pomachac rozowymi hantlami i pozniej sie bujac na forum jak tandetna chinska marionetka na gumie...przeczytalem caly ten temat od deski do deski - nie wchodzilem na tamto forum od 3dni, ale jak to zobaczylem to po prostu mi rece opadly... jakby tego bylo malo : userzy gaga01 (nie wiem czy nie przekrecilem) i slon1234 (nie wiem czy nie przekrecilem) dali mu mnostwo argumentow! a teraz widze ze jebany debil zbanowal tego calego slonia a tego/tą gage zastraszyl... KRETYN I NIEMOTA W JEDNYM!!!!!!
Swoja droga b.kulturalny ten slon i gaga ja bym nie wytrzymal i dawno tego pajaca zbluzgal za takie herezje i szerzenie mitow treningowych, po chuj on tam jest modem?? chyba nie dlatego ze ma wiedze? niech da w podpisie: "ja tu tylko sprzatam" bo tylko do tego sie nadaje... swoja droga to taki mod-hejt : nie uploaduje filmow zadnych na YT bo wie ze ma gowno do pokazania a na innych skacze... i wielki moderator. Pisze o tym w swoim dzienniku, zeby inni wiedzieli ze taka wiedza to SA MITY!!!!!! a debil niepotrafi zaargumentowac to musial zbanowac.. idz Pan w chuj z takim moderowaniem.
AA i jeszcze insynuacja: "Ps rafimocznik pożegnaj sie z uzytkownikami juz wylatujesz za dubel konto papa! "
Kurwa, idiota nawet nie smie pojac ze taka wiedza jest ogolniedostepna i nie tylko ja tepie takie mity treningowe!! Poza tym jak juz wczesniej wspominalem nie wytrzymalbym z tą niedorajdą konwersacji w spokoju....to jest wlasnie mod-hejt w dziale trening na e - gymie... BRAWO!!
rafimoc napisał:alez moge;] wiec w mojej koncowej ocenie: osoba ktora sie nie nadaje na moderatora;] szkoda mi tylko ludzi,ktorym rozpisuje takie brednie
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 1 gość