Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Co Nie Zabije,To Podwójnie Wzmocni Mnie - Dziennik NightKing

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Co Nie Zabije,To Podwójnie Wzmocni Mnie - Dziennik Night

Postprzez NightKing » 15 Październik 2010, o 20:31

Jakoś mnie FBW nie pociąga ;)
    Dziennik Treningowy http://www.kulturystyczni.pl/viewtopic.php?f=14&t=2050
    Ból jest chwilowy, duma jest wieczna...

"w tym sporcie czas jest najlepszym dopingiem..."

"nie idź za tłumem, bo do niczego nie dojdziesz..."
    Awatar użytkownika
    NightKing
    Generał brygady

Pochwały: 56

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez cooler_102 » 15 Październik 2010, o 20:38

mnie tez dopoki nie zaczalem intensywniej cwiczyc i przestalo mi zalezec na pompie tak jak to mialo miejsce w splicie.
    w fbw oczywiscie tez pompa jest ale katujac jedna partie 4 cwiczeniami wiadome jest ze pompa okrutna, ale w fbw cwiczymy wszystkie partie 3 x w tyg w splicie raz na tydzien. ktorym sposobem lepiej budowac mase? ile na splicie urosles? nie porownuj sie do wielkich bykow na soku ktorzy na splicie rosna, rosna od innych rzeczy. lae twoj wybor, na kazdego dziala cos innego
    "Bóg nie zdejmuje ciężarów, wzmacnia tylko plecy"

Bądź hardcorem!!! wspomóż Stwórce

KAWASAKI ninja ZX-9R 2001 !!!

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Pochwały: 30
    Miasto: kępno
    Data urodzenia: 09 02 1988

Postprzez Marchewka » 15 Październik 2010, o 20:47

NightKing napisał:Jakoś mnie FBW nie pociąga ;)

Bo pewnie nie próbowałeś :P
    Wierze w siebie, wierze w Ciebie , wierze w siebie,ciebie , wierze w to co robię!

Nie ma rzeczy nie możliwych, z wiarą w siebie przenosisz góry ;-).

Dlaczego ludzie nie rosną? - Bo nie wpier*****ą!
    Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Pochwały: 8
    Data urodzenia: 23 07 1996

Postprzez cooler_102 » 15 Październik 2010, o 20:49

Marchewka napisał:
    NightKing napisał:Jakoś mnie FBW nie pociąga ;)

Bo pewnie nie próbowałeś :P

probowal jak zaczynal :P
    odezwal sie ten ktory pol treningu odpuszcza bo cos a nogi na suwnicy jedzie :P : :P
    sry za spam ;)

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Postprzez NightKing » 15 Październik 2010, o 20:54

kto próbował ten próbował hehe :D :D
    Dziennik Treningowy http://www.kulturystyczni.pl/viewtopic.php?f=14&t=2050
    Ból jest chwilowy, duma jest wieczna...

"w tym sporcie czas jest najlepszym dopingiem..."

"nie idź za tłumem, bo do niczego nie dojdziesz..."
    Awatar użytkownika
    NightKing
    Generał brygady

Pochwały: 56

Postprzez Marchewka » 15 Październik 2010, o 21:28

cooler_102 napisał:
    Marchewka napisał:
    NightKing napisał:

odezwal sie ten ktory pol treningu odpuszcza bo cos a nogi na suwnicy jedzie :P : :P

Widać że kuleje umiejętność czytania ze zrozumieniem. Takie upomnienie na przyszłość, abyś nie musiał powracać do mojego dt napiszę o co chodzi. Ćwiczę na siłowni szkolnej więc czas który spędzę na siłowni zależny jest od wf-isty. To dopiero 2 trening więc nie wiem po co się przyczepiasz. Poza tym suwnica to dobre ćwiczenie, tym bardziej że sztuki walki uprawiam.
    Wierze w siebie, wierze w Ciebie , wierze w siebie,ciebie , wierze w to co robię!

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Postprzez Góral » 15 Październik 2010, o 22:12

jeżeli uprawiasz SW to gównoprawda, na cholere ci izolowane ćwiczenia, trenuj przysiady, wykroki i wspięcia, na tym bazuj a nie na suwnicy.
    i uwierz, że nie gadam bez sensu tylko co do siłki w SW mam niejakie pojęcie teoretyczny jak i praktyczne . . .
    http://www.kulturystyczni.pl/goral-czyli-jak-chlopak-chce-zostac-mezczyzna-t3705.html - Zapraszam. :)
    Awatar użytkownika
    Góral
    Chorąży

Pochwały: 17

Postprzez Marchewka » 16 Październik 2010, o 10:45

Zanim coś napiszecie o mnie przeczytajcie dokładnie dt....

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

Postprzez cooler_102 » 16 Październik 2010, o 12:57

Marchewka napisał:Zanim coś napiszecie o mnie przeczytajcie dokładnie dt....

ta pogadaj sobie :P
    wiem jaka masz sytuacje bo juz to czytalem jak tylko dt zalozyles.
    tniesz w chu... jak leci, nie wiem po co wogole cwiczysz. wyglada to tak jakby ci sie nie chcialo i odpuszczasz, brak ci determinacji. ktos juz kiedys powiedzial na tym forum piekne zdanie, bazujac na nim polecam ci szchy lub chinczyka a kulturustyke zostaw na potem. jak ci sie nie chce to lepiej tylko dobrze jedz i przykladaj sie lepiej do sztuk walki i zacznij na silke zbieac.
    suwnica moze i tak ale nie od razu i nie przy wadze 60kg w wieku 14 lat, bezsens jak dla mnie.
    godzina lekcyjna to 45 minut. rozgrzac mozesz sie juz przed. ja trening robie srednio 50 do godziny a wszystkiego robie wiecej, jednym, slowem nie opierdalam sie i jade na tyle na ile potrafie=maks :D

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Postprzez Marchewka » 16 Październik 2010, o 14:02

cooler_102 napisał:
    Marchewka napisał:

tniesz w chu... jak leci, nie wiem po co wogole cwiczysz. wyglada to tak jakby ci sie nie chcialo i odpuszczasz, brak ci determinacji. ktos juz kiedys powiedzial na tym forum piekne zdanie, bazujac na nim polecam ci szchy lub chinczyka a kulturustyke zostaw na potem. jak ci sie nie chce to lepiej tylko dobrze jedz i przykladaj sie lepiej do sztuk walki i zacznij na silke zbieac.
    suwnica moze i tak ale nie od razu i nie przy wadze 60kg w wieku 14 lat, bezsens jak dla mnie.
    godzina lekcyjna to 45 minut. rozgrzac mozesz sie juz przed. ja trening robie srednio 50 do godziny a wszystkiego robie wiecej, jednym, slowem nie opierdalam sie i jade na tyle na ile potrafie=maks :D

I dalej widać że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Niby czemu miałoby tak wyglądać? Skąd wiesz że brak mi determinacji? Nawet nie wiesz jak się przykładam więc nie oceniaj, za co mam na siłkę zbierać? Hm? A czemu nie suwnica? W poniedziałki i w czwartki rozgrzewam się biegiem na siłkę ale w środy wf-ista nie puści mnie na siłownię jeśli się na sali nie rozgrzeję. Czasu mi zabrakło ponieważ z skosami się obeznawałem. To dopiero 2 trening, a Ty przyczepiasz się do wszystkiego...

Napisałem wyraznie w moim dt że zacznę robić przysiady, bo nie miałem możliwości samemu ławki przesunąc a ty dalej wonty...

Brak determinacji nazywasz brakiem bezpieczeństwa? Sorry ale wolę nie ryzykować jeśli nie mam asekuranta np. na skosie a ruchy idą na maxa, bardzo wolniutko. Wiadomo jak się odkłada duży ciężar na skośnej ławce. Samemu z dużym ciężarem i przemęczeniem ni chuja.

Góral sorry ale nie mam zaufania do byle kogo. Jesteś tylko rok odemnie starszy więc wątpie abyś miał bardzo duże doświadczenie i wiedzę w tym.

Awatar użytkownika
    Marchewka
    Chorąży

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość