Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
NightKing napisał:Jakoś mnie FBW nie pociąga
Marchewka napisał:NightKing napisał:Jakoś mnie FBW nie pociąga
Bo pewnie nie próbowałeś
cooler_102 napisał:Marchewka napisał:NightKing napisał:
odezwal sie ten ktory pol treningu odpuszcza bo cos a nogi na suwnicy jedzie :
Marchewka napisał:Zanim coś napiszecie o mnie przeczytajcie dokładnie dt....
cooler_102 napisał:Marchewka napisał:
tniesz w chu... jak leci, nie wiem po co wogole cwiczysz. wyglada to tak jakby ci sie nie chcialo i odpuszczasz, brak ci determinacji. ktos juz kiedys powiedzial na tym forum piekne zdanie, bazujac na nim polecam ci szchy lub chinczyka a kulturustyke zostaw na potem. jak ci sie nie chce to lepiej tylko dobrze jedz i przykladaj sie lepiej do sztuk walki i zacznij na silke zbieac.
suwnica moze i tak ale nie od razu i nie przy wadze 60kg w wieku 14 lat, bezsens jak dla mnie.
godzina lekcyjna to 45 minut. rozgrzac mozesz sie juz przed. ja trening robie srednio 50 do godziny a wszystkiego robie wiecej, jednym, slowem nie opierdalam sie i jade na tyle na ile potrafie=maks
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość