Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Raf&Oli"zabiorą nas kurva w kaftanach!!"dziennik motywacyjny

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Raf&Oli"zabiorą nas kurva w kaftanach!!"dziennik motywacyjny

Postprzez rafimoc » 29 Grudzień 2011, o 09:58

http://img51.imageshack.us/img51/3456/1000486o.jpg < Twoje rejony zewnetrznych piersiowych...

http://tinypic.pl/gvrqg2zk58mp < moje zewnetrznych piersiowych

http://img713.imageshack.us/img713/4088/1000482nv.jpg - Twoj caloksztalt piersiowych (światło miałeś wrecz idealne, ale pomijając)

http://tinypic.pl/cbqidhrcbha2 - moj caloksztalt piersiowych

Mozesz sie nie zgadzac, ale to Twoja jedna z najslabszych partii (moja tez) + u Ciebie dochodza najszersze, ale je da sie w miare szybko "naprawic"
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez damiankusak » 29 Grudzień 2011, o 10:36

co do klatki to jesteście równi ;)
    WOLA PSYCHIKI, DAJE WYNIKI
    Awatar użytkownika
    damiankusak
    Porucznik

Pochwały: 9
    Miasto: Bełchatów
    Data urodzenia: 14 04 1994

Postprzez Diablo 88 » 29 Grudzień 2011, o 12:07

No raczej nie ocenial bym dwoch roznych osob o calkiem innych priorytetach. W ogole Rafal bezsensowne te porownanie miedzy toba a Oliverem i to chyba z wiadomych przyczyn. Fakt jest taki,ze twoje zewnetrzne rejony piersiowych sa bardziej rozwiniete niz u Olivera ale to tylko tyle mozna napisac i wywnioskowac z tego co wrzuciles wyzej.Druga sprawa to,ze Rafal wstawiles malo zdjecie w porownania do tego czubka :D wiedz nie mozna tego porownywac bo nie ma z czym :)
    Obydwaj macie dobrze rozwijajace (nie rozwiniete,zeby nie pomylic) najszersze grzbietu.Kazdy z was przyjal inna poze i inaczej to wyglada.Rafal twoje priorytety byly skupione na sile fizycznej czego chyba kazdy z forum Ci zazdrosci bo moc jest odpowiednia...przyjdzie czas,ze i ty zaczniesz walczyc z sylwetka i dojdziesz do upragnionego wizerunku i nikt nie bedzie Ci nic zarzucal.Oliver mial inne cele i widac postepy wiedz nie mozna go od tak o przekreslic,ze sie nie staral czy nad czyms w ogole nie pracowal bo kazdy z nas caly czas z czyms walczy a z dnia na dzien wizerunku czy tez sily fizycznej nie da sie zmienic i to w dodatku sa twoje slowa Rafciu :)
    Wiem,ze wyraziles swoja opinie co do zdjec Olivera z ktora on tam sie cos nie zgadzal i chciales mu tutaj wyzej cos udowodnic ale nie robcie tego kolejnym razem bo takie porownywanie siebie do kogos czy jakas rywalizacja miedzy osobami tutaj na formu jest troche nie smaczna.To jest tylko moje zdanie i nie musicie sie z tym zgadzac...mnie osobiscie draznia takie komentarze np. ze weczoraj kiedy to nasz Menik porownywal siebie do Olivera wytykajac mu,ze do jego sylwetki to mu jezcze daleko i ze to ma mniejsze a to wieksze ble ble...Mysle,ze mnie dobrze zrozumieliscie...Dziekuje bardzo za uwage. Pozdrawiam! Szatan! :Diabeł: :D

Autor postu otrzymał pochwałę
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez damiankusak » 29 Grudzień 2011, o 12:29

diablo piekna przemowa :Pokłon: :Pokłon:
    WOLA PSYCHIKI, DAJE WYNIKI
    Awatar użytkownika
    damiankusak
    Porucznik

Pochwały: 9
    Miasto: Bełchatów
    Data urodzenia: 14 04 1994

Postprzez Purina » 29 Grudzień 2011, o 12:55

Szatan, ej :Lol:
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

Postprzez rafimoc » 29 Grudzień 2011, o 15:19

Diablo wyciagaj glebszy sens z kazdej wypowiedzi. Nie udowadniam, nie porownuje...jedynie stwierdzam ze podciagniecie piersiowych u olivera bedzie 2x bardziej pracowite, co w domysle nie oznacza "masz 2x gorsza klatke". I jeszcze jedno: z krytyka sie nigdy nie zgadzamy bo zawsze wiemy ile nas kosztuje uzyskanie JAKICH KOLWIEK ksztaltow - zawsze to jest subiektywne, oczywiscie sa osoby ktore specjalnie cos napisza glupiego, ale takich nie bierzemy wcale pod uwage. Liczy sie bowiem KONSTRUKTYWNA krytyka. Napisales cos bardzo glupiego "przyjdzie czas,ze i ty zaczniesz walczyc z sylwetka i dojdziesz do upragnionego wizerunku i nikt nie bedzie Ci nic zarzucal.Oliver mial inne cele i widac postepy wiedz nie mozna go od tak o przekreslic" jakbym nie walczyl ze swoimi slabymi stronami, jednake wymaga to pewnego nurtu systematycznosci i tu czas jest naszym najlepszym przyjacelem by ze swoich slabych punktow robic atuty. Druga sprawa, ze nikogo absolutnie NIE PRZEKRESLAM, ale lubie komus szczerze patrzec w oczy (nawet przez klawiature, przekaz chyba wyciagasz).
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Diablo 88 » 29 Grudzień 2011, o 15:49

Dobra ok musze troche sprostowac wypowiedz bo nie jasno to napisalem.Porownujesz bo jak inaczej nazwac kilka postow wyzej to co zamiesciles." Mozesz sie nie zgadzac, ale to Twoja jedna z najslabszych partii (moja tez) + u Ciebie dochodza najszersze, ale je da sie w miare szybko "naprawic" Jak mozna to odebrac? a u ciebie nie dochodza najszersze tak? u ciebie jest wszystko wpozadku tak ? :) u kazdego jest cos nie tak i oczywiscie rozumiem kazdego wypowiedz odnoszaca sie do zamieszczanych zdjec ale nie rozumiem takich wlasnie porownan w stylu ( moje zewnetrzne piersiowe - twoje zewnetrzne piersiowe) to az w oczy kluje i jest to jakies porownywanie siebie do kogos innego a na ten czas i nasz wiek to dziecinada :) Nie mamy po 15 lat,zeby do drugiej osoby pisac : przykladowo: Ja jestem silniejszy...do mnie brakuje Ci jeszcze sporo,moja klata jest wieksza od twojej itp. Ja nie pisze tego tylko do ciebie tylko do wszystkich bo jak pisalem wyzej i z tego co zauwazylem coraz czesciej padaja takie wlasnie porownania a najsmieszniejsze jest to jak spotykaja sie calkiem dwie inne osoby z calkiem innymy odniesionymi sukcesami.
    Sam ostatnio wspominales,ze treningow strcte silowych juz nie robisz tylko zajmujesz sie sylwetka wiedz życzę ci tak samo dobrej sylwetki jak tej sily,ktora masz i do ktorej nikt sie nie wpierdalal i nie krytykowal.:)
    Twoj przekaz wyzej jak najbardziej jest dla mnie zrozumialy tylko zastanawia mnie sposob odbierania przekazu przez ciebie wzgledem innej osoby. ty Rafciu jestes poprostu upierdliwy i to strasznie :D chcesz zeby wszystko bylo po twojemu i chcesz aby tylko twoje zdanie bylo brane pod uwage nawet jak ktos pisze cos podobnego w nieco innyf sformulowaniu :) Czy tylko ja to zauwazylem?wydaje mi sie,że nie. taka twoja natura uparciuchu! ;)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez Menik » 29 Grudzień 2011, o 15:55

diablo w pełni cie popieram i nie kręć już rafi bo to co napisałeś to właśnie porównywanie :) nie ma dwóch identycznych osób chyba że bliźniacy, ale też nie zawsze
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Postprzez rafimoc » 29 Grudzień 2011, o 16:38

"diablo w pełni cie popieram i nie kręć już rafi bo to co napisałeś to właśnie porównywanie "

odezwal sie najwiekszy intrygant i krytykant.

"Jak mozna to odebrac? a u ciebie nie dochodza najszersze tak? u ciebie jest wszystko wpozadku tak ? "

Skoro jest to przekaz do Olivera, to nie powinienes tego przytaczac, gdyz my z Olim dyskutujemy na rozne tematy na gg, a dokonczenie "da sie to naprawic" dotyczy tego z czego on doskonale zdaje sobie sprawe i z czym sie upora. Wiec nie byl to przekaz negatywny.

" takich wlasnie porownan w stylu ( moje zewnetrzne piersiowe - twoje zewnetrzne piersiowe) to az w oczy kluje i jest to jakies porownywanie siebie do kogos innego"

Jest to kontynuacja tematu jaki poruszalissmy na gg, niestety nie zostal on dokonczony z braku mojego czasu, a jako ze prowadzimy dziennik razem to moge mu takie rzeczy smialo pisac.

"ty Rafciu jestes poprostu upierdliwy i to strasznie chcesz zeby wszystko bylo po twojemu i chcesz aby tylko twoje zdanie bylo brane pod uwage nawet jak ktos pisze cos podobnego w nieco innyf sformulowaniu Czy tylko ja to zauwazylem?wydaje mi sie,że nie. taka twoja natura uparciuchu! "

Jestem uparty, dlatego systematyczny. Upierdliwie sie mecze na treningach, a calkiem sero : Nie chce zeby bylo po mojemu, ale szlag mnie trafia jak ludzie nie potrafia nauczyc sie prostych podstaw (to nie do Ciebie teraz Oli), Ty Diablo twierdzisz ze bedziesz robil zurawia jednonoz i bedziesz wyciskal jednoracz na skosie a ja twierdze ze to niemozliwe, nie dlatego zeby wyszlo na moje, ale dlatego ze ciezkie sztagielki wyciskane jednoracz przechyla Cie w bok, mmo trzymania w drugiej rece rownowazacej sztangielki. Co do zurawia jednonoz Oli wyczerpal temat...+ do tego dochodza inne dziwne wynalazki nie tylko Twoje, gdzie powtarza sie do upadlego : "chodzi o czucie miesniowe w treningu kulturystycznym" po czym ktos nie majac techniki lub z mocno kulawa rzuca sie na ciezary...poniekad jestem w stanie to zrozumiec, ze fajnie, ze jest podnieta (bo sam tak robilem) ale do czasu az nie zrozumiemy ze to jest zrodlem naszych bledow i blokuje nasze przyrosty. Porazki to rzecz nieodlaczna oczywiscie, sa procesem nauki...ale sluza one glownie po to by wyciagac z nich wnioski, a niektorzy kreca sie wkolko biegajac za wlasnym ogonem.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 29 Grudzień 2011, o 16:44

28.12.2011

Dwuglowe ud + prostowniki grzbietu

Rozgrzewka ogolna

Cw. przewodniczace dla dwuglowych : martwy na sztywnych sztangielkami

*martwy na sztywnych sztangielkami: 46kgx10 (rozgrzewkowe byly: 18kg/30kg)

1. Zuraw : ww(wlasna waga)/5kg/10kg x12/ regres ww x20

*martwy na sztywnych sztangielkami: 46kgx10

2. Uginanie podudzi lezac : xxkg/xxkg/xxkg/xxkg (ost. seria 2 sztabki od calego stosu) x8 / regres xxkg x16/ regres: xxkg x20/ regres: xxkgx28

3. ***Uginanie jednonoz z hantlami w rekach w pozycji polswiecowej:
    15kg/24kg x12/ regres: 15kgx20 (na noge rzecz jasna)

cw. przewodniczace dla prostownikow: wyprosty na lawce rzymskiej

*wyprosty na lawce rzymskiej : 20kgx15

1.Dzien-dobry siedzac : 30kg/40kg/70kg x15/ regres: 40kgx25

*wyprosty na lawce rzymskiej: 20kgx15

+stretching
    +aero: 5minut

Najszersze grzbietu + boczne naramienne

Rogrzewka ogolna

Cw. przewodniczace dla najszerszych: sciganie drazka wyc. gornego szeroko malpim nachwytem

* Sciaganie drazka wyc.gornego szeroko malpim nachwytem : 50kgx15

1. Sciaganie raczek wyc. gornego chwytem neutralnym:
    20/30/50/70/80/90/105kg x12 / regres: 80kgx16/ regres: 50kgx22

*Sciaganie drazka w.gornego szeroko malpim nachwytem: 50kgx15

2. Wioslo jednoracz siedzac na wyc. dolnym:
    20/30/40/50kg x10 /regres: 40kgx14/ regres: 20kgx20

*Sciaganie drazka w.gornego szeroko malpim nachwytem: 50kgx15

3. Wioslo w opadzie sztangielka jednoracz:
    18kg/24kg/30kg/40kg x12 / regres 24kgx24

*Sciaganie wyc. gornego szeroko malpim nachwytem: 50kgx15

4. Sciaganie tulowia: 2x15

*Sciaganie w.gornego szeroko malpim nachwytem: 50kgx12

5. Szrugsy target(45st) + retra:
    12/15/21/24/30kg 15+15 /regres: 21kg 25+25/ regres: 15kg 30+30

*Sciaganie w.gornego szeroko malpim nachwytem: 50kgx9

Cw.przewodniczace dla bocznych naramiennych: Unoszenie bokiem siedzac pod katem 45st

*Unoszenie bokiem siedzac pod katem 45st: 5kgx20

1. Unoszenie bokiem stojac z raczka wyc. dolnego:
    5/10kg x12 / regres: 5kgx20

*Unoszenie bokiem siedzac pod katem 45st: 5kgx20

2. Podciaganie szerokiego drazka wzdluz tulowia szerokim chwytem na wyc.dolnym:
    10/20/30/35kg x15 (wiecej wyciag nie ma) / regres: 20kx20/ regres:10kgx30

*Unoszenie bokiem siedzac pod katem 45st: 5kgx16

+Aero 10min
    +stretching gora ciala

rafimoc
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość