Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Rafimoc "Niezbędne minimum to dać z siebie maximum"cz.2!

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Rafimoc "Niezbędne minimum to dać z siebie maximum"cz.2!

Postprzez lMathew » 25 Marzec 2010, o 20:09

Trzymam kciuki ;)

Może wrzuciłbyś [jeśli masz możliwość] jakieś filmy z treningów? Bo siła jest konkretna - ciekawi mnie jak wygląda to technicznie ;)
    Image
    **Prace techniczne. Niebawem powracam**
    Awatar użytkownika
    lMathew
    Starszy sierżant

Miejscowość: Łosice
    Pochwały: 23
    Miasto: Łosice
    Data urodzenia: 07 05 1991

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez rafimoc » 25 Marzec 2010, o 21:00

wporzadku,wiec w sobote cos wrzuce.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez rafimoc » 26 Marzec 2010, o 18:27

26.03.2010 - TRENINGOWY

Wypychanie nog na suwnicy poziomej siedzac: 40x20,60x20,80x20,100x20,120x20,140x10,160x10,180x10,190x10
    Uginanie podudzi lezac: 6x20
    Martwy ciag + dzien dobry:
    60x10 + dzien dobry 50x12
    80x10+ dd 50x12
    100x10 + dd 50x12
    120x10 + dd 50x12
    140x10 + dd 50x12
    150x10 + dd 50x12
    Podciaganie wzdluz tulowia wyc.dolnego szerokim chwytem: 20x8,40x8,50x8,60x8,70x8
    Uginanie z supinacja: 11x12,15x12,20x12,15x20,11x20
    Porecze: 5xwlasne cialo,20x5,40x5,50x5 + dynamika 10 3x10
    Aktywne opuszczanie sztangi na 140 3x3
    Rozpietki glowa w dol : 11 5x20

silowanie na reke na wyc.gornym : 10x10,20x10,30x10,40x10
    Trzymanie sztangi nachwytem na czas: 60kg minuta,80kg 40sekund,100kg 40sekund,120kg 30sekund
    Trzymanie sztangi podchwytem na czas: 60kg minuta,80kg 40sekund,100kg 30sekund,120kg 30sekund
    Uginanie talerza nachwytem 5x50
    Uginanie talerza podchwytem 5x50
    Zwis na drazku na czas nachwytem 1seria minuta, 2 seria 50sekund, 3 seria 40sekund
    Zwis na drazku na czas podchwytem 1seria minuta, 2seria 30sekund,3seria 30sekund

Skrety ze sztanga na abrkach 8x30 na 40kg
    Podciaganie nog w zwisie na drazku + unoszenie wyprostowanych nog lezac 8x30 dla jednego cwiczenia.
    Bieznia 10min

Suwnica spoko, przy 8razie mialem problem ale zacisnalem zeby i poszlo. Uginanie podudzi fajnie palilo tak delikatnie. MC + DD MA-SA-KRA!! prostowniki tak palą ze sobie nie wyobrazacie. podciaganie wzdluz tulowia tu spoko,dalej uginanie z supinacja..kozak palenie,porecze no tu to tricepsy i srodek klaty dostaly po pizdzie niesamowicie, troche zj.. akcje bo najpierw moglem zrobic aktywne opuszczanie pozniej porecze za tydzien to zmienie:) dlatego aktywne tylko na 140...rozpietki glowa w dol-klasyk..palenie klaty:)

Przedramiona: tu masakra tak je dojechalem ze kolega musial mi szafke otworzyc ja w zaden sposob nie moglem klucza utrzymac to raz, a dwa nie moglem nawet zacisnac piesci. Jak nie jestescie gotowi na ciezkie treningi przedramion to nie robcie w ten sposob:) dobrze radze. Brzuch w miare ok, chociaz nie powiem pod koniec palilo.

Z takich ciekawostek trening zajal 4h czasu.. po 2h poszedlem do szatni zjesc ryz z jablkami i cynamonem (tak zapakowalem sobie zarcie do torby na trening) i po treningu dokonczylem juz to co mi zostalo w pudeleczku:)) Dobrze weszlo jestem bardzo zadowolony.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez lMathew » 26 Marzec 2010, o 19:19

Ciężary dla mnie abstrakcyjne :o Parę to Ty masz :P

Czekam na filmiki - w miarę możliwości wrzucaj filmiki z każdego ćwiczenia - będzie można zobaczyć jak wszystko wygląda ;)

Trening dość ciekawy widzę - od poniedziałku zaczynam klasycznego splita, więc dam plan do oceny i niewątpliwie "zgapię" od Ciebie kilka pomysłów.

A jak tam z jedzeniem? Widziałem, że pisałeś w dietach, ale czy lepiej jesz? :D
    Image
    **Prace techniczne. Niebawem powracam**
    Awatar użytkownika
    lMathew
    Starszy sierżant

Miejscowość: Łosice
    Pochwały: 23
    Miasto: Łosice
    Data urodzenia: 07 05 1991

Postprzez rafimoc » 26 Marzec 2010, o 22:53

czy lepiej jem wydaje mi sie ze tak, ale nie jest to dieta kulturystyczna bynajmniej nie taka sztywna;)

rafimoc
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 26 Marzec 2010, o 23:09

straszne uczucie ciepla na prostownikach, teraz w tym momencie, tak jakbym je przed chwila trenowal, juz wiem co bedzie jutro;]

rafimoc
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 27 Marzec 2010, o 14:54

27.03.2010! TRENINGOWY

Ogolnie masakryczne zakwasy na prawie caly ciele, co najciekawsze na przedramionach w srodkowej czesci dloni-nigdy tak nie mialem!! wiec chwyt bedzie na pewno mocny.

Siady z przodu:20x20,60x12,80x10,100x8,110x5
    Wyciskanie na barki stojac: 20x20,40x10,60x10,80x10 + dynamika 60x3
    Wycisk siedzac hantlami: 10x20,15x20,20x20,30x20
    Wycisk skos: 20x10,40x5,50x5,60x5,70x5,80x5 + regresja: 60x12,50x15,40x12
    Wioslo jednoracz x12 + przenoszenie hantla x12: 10,15,20,30
    Brama bicepsy: 12x10,12x15,12x20,12x30,20x20,20x15,20x10,20x5
    Modlitewnik dynamika: 40kg 3x10
    Francuz podchwyt na skosie: 10x12,20x12,30x12,40x12,50x12,25x20,15x20,10x20,7x20
    Rozpietki skos 11 5x20

Eksplozywnosc: zarzut sztangi z ziemi: 50x3,60x3,70x3,80x3
    Kaptury: szrugsy chwytem neutralnym hantlami konczylem na 60-tkach 30razy
    Lydki: wspiecia na palce siedzac - nie wiem ile tam bylo obciazenia 10x30
    Brzuch: spiecia calkowicie glowa w dol jak nietoperz 5x50
    50 lowkickow na noge

Trening,fajny udany i przyjemny ale po kolei:
    Siady - luzik, musze sie znowu przyzwyczaic do sztangi na obojczykach
    wycisk stojac: ok
    wycisk siedzac: huuh, ciezko ta ostatnia seria, barki ladnie dostaly
    wycisk skos: tutaj nie ma co przesadzac z katem nachylenia laweczki, to ma byc bardzo lekki skos mniejsze zaangazowanie barkow ogolnie zaj.. mi to weszlo na regresji na maxa pompa i palenie o to chodzilo!
    wioslo jednoracz +przenoszenie: super polaczenie! dobra pompa! fajne rozciagniecie!
    Brama bicepsy: lekkie palonko
    modlitewnik: az mi rozrywalo bicepsy po tym cwiczeniu!! polecam! 8sekund w dol,1 w gore
    Francuz podchwyt: nie czulem nic jak robilem po 12razy, dopiero na regresji zaczelo palic to jest to
    Rozpietki- fajne rozciagniecie:)

zarzuty: super sprawa, zupelnie inny trening wolno wolno z ziemi i nagle bach przyspieszenie na udach. Dobre cwiczenie
    szrugsy: dobrze weszlo
    lydki: dobrze palily!!!
    50lowckicow na noge coz worek 110kg wiec piszczele troche okopane, rozluznienie po treningu bylo dobre.
    Zakonczylem rowerkiem 15minut.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 27 Marzec 2010, o 17:05

Sorka nie mam filmikow z dzisiaj,siostra zabrala aparat z samego rana wrr...ale postaram wam sie to wynagrodzic w nas. tygodniu

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Lord » 27 Marzec 2010, o 18:00

rafimoc napisał:Sorka nie mam filmikow z dzisiaj,siostra zabrala aparat z samego rana wrr...ale postaram wam sie to wynagrodzic w nas. tygodniu

wybaczamy :mrgreen:
    Cel: 100+ kg, plecy jak szafa i na brzuchu krata :)
    Awatar użytkownika
    Lord
    Generał broni

Pochwały: 63

Postprzez rafimoc » 28 Marzec 2010, o 08:59

wprowadzam male zmiany:
    w 1 dniu bede robil przedramiona na sile chwytu z tego wzgledu ze nie mam w tym dniu martwych
    w 2 dniu bede robil przedramiona na obwod z tego wzgledu ze mam w tym dniu martwe ciagi ktore mi ten chwyt oslabiaja,wiec nie bede dodatkowo katowal sily chwytu bo nie bedzie z tego korzysci

w 2 dniu aktywne opuszczanie na plaskiej, przed poreczami

To chyba tyle:)

rafimoc
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość