Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja MojzyQ'a... Tylko hardQor sie liczy.

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Relacja MojzyQ'a... Tylko hardQor sie liczy.

Postprzez rafimoc » 6 Luty 2011, o 14:19

a jak cwiczysz na sucho to nie trzeba brac antykatabolikow?
    Poza tym z antykatabolikow mozna zrobic bardzo potezne anaboliki - kwestia zoorganizowania, juz pomijam fakt ze jakikolwiek antykatabolik samym w sobie jest rowniez anabolikiem, ale mozna usprawnic idz dzialanie w znaczacym stopniu. Konczy sie cykl i przeprowadzasz Post Cykle Therapy czyli PCT. Nie trzeba byc na koksie zeby wiedziec o takich podstawach, do tego dochodza suplementy prozdrowotne a nie zajadanie mety i klucie tescia do bulki z maslem.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Oliver » 6 Luty 2011, o 14:20

MojzyQ z całym szacunkiem wyglądasz dobrze, ale na tle sucharów:) jedynie co widzę to się wyciąłeś lekko, wcześniej
    byłeś bardziej podlany:) myślę, że na tym cyklu mogłeś dużo ale to dużo więcej zdziałać...
    no nic trenuj dalej, ale mądrzej:) powodzenia
    pozdr
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez rafimoc » 6 Luty 2011, o 14:25

Wiec podtrzymuje: potencjal jest, ale nie dasz sobie przetlumaczyc czyli nie chcesz sie uczyc.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez MojzyQ » 6 Luty 2011, o 14:30

Nie rozumiesz tego co napisalem... i piszesz nie na temat.
    Chodzi mi o to ze nie podtrzymywalem tego coz robilem. Myslalem ze juz jest ale tak naprawde nic nie bylo. Teraz juz wiem co robic.

Olivier... nigdy w zyciu nie robilem wycinki. Ponadto 2 miechy temu wygladałem jak ten na zdjęciu co stoi po środku ;)
    kulturystyczni.pl Team

'Nie schodź z ciężaru tylko dawki zwiększ'

obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    MojzyQ
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 3
    Miasto: Opole
    Data urodzenia: 17 07 1991

Postprzez Oliver » 6 Luty 2011, o 14:34

ja nie mówię, że robiłeś wycinkę, chodziło mi o to, że wyglądasz jak po wycince... patrząc na okres z którego masz avatara.
    mówisz 2 miechy temu wyglądałeś jak ten po środku? to tym bardziej współczuje, bo SAA więcej Ci spadków przyniosło
    niż przyrostów... bo przed cyklem wyglądałeś lepiej niż ten po środku... także ogólnie lipton..
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez rafimoc » 6 Luty 2011, o 14:35

i do tego panuje Weiderowski mit na silowniach, ale to juz nie ta para kaloszy.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez MojzyQ » 6 Luty 2011, o 14:41

Mówisz Olivier ze Lipton? :D Właśnie widziałem twój filmik w Dzienniku z 'pozowaniem', chyba to było pozowanie. Jak uda mi sie to zrobie foty i wrzuce. Sądze ze wyglądam lepiej na spadkach niz Ty teraz...

'Mówią ze Lew o małym przyrodzeniu ryczy na stado najgłośniej'
    kulturystyczni.pl Team

obrazek
    Awatar użytkownika
    MojzyQ

Postprzez Oliver » 6 Luty 2011, o 14:45

MojzyQ jeżeli mówisz, że lepiej wyglądałeś będąc jak ten po środku niż ja na tych moich próbach pozowania...
    to wybacz ale okulista jest potrzebny, skoro ten sucharek lepiej wyglądał ode mnie, tak poza tym patrz na datę filmiku
    to po pierwsze, po drugie widzę, że Cie nieźle ponosi i nie potrafisz przyjąć krytyki odpowiednio jak należy, jeżeli nie potrafisz
    się należycie wypowiadać to Cię nikt tu nie trzyma, zwłaszcza, że chamskiego obrażania bez powodu nikt nie lubi...:)
    masz ostrzeżenie słowne, tak dla Twojej wiadomości

PS: teraz zerknąłem
    Wzrost[cm]: 185
    Waga[kg]: 86
    Staż[miesięcy]: 17.08.2008
    Klatka piersiowa[cm]: 117
    Pas[cm]: 86
    Biceps[cm]: 38
    Udo[cm]: 62

i Ty chcesz mi powiedzieć, że przy spadkach (adekwatnie, miałeś mniejsze wymiary niż te podane w profilu) wyglądałeś
    lepiej niż ja teraz? jak Ty teraz z większą wagą ode mnie, masz mniej w udzie, bicepsach, klatka mniej więcej podobnie, więcej w pasie, gdzie ja ważę aktualnie 82kg przy 184cm wzrostu... puknij Ty się w główkę i lepiej siądź to literatury zamiast
    mądrości uparcie prawić... ale jak to się mówi, starego psa nowych sztuczek się nie nauczy, dobrze, że marchewka
    młodszy powoli się uczy razem z Ufp...
    Pozdrawiam serdecznie
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez MojzyQ » 6 Luty 2011, o 15:22

To tobie sie powinien okulista przydac nie potrafisz przeczytac co jest napisane. Napsialem ze wygladam, a nie wyglądałem. Pozatym nikogo nie obrazam w zaden sposób. To jak cos przyjmuje moja sprawa i nie odzwierciedlam tego w riposte. Poprotu mam swój styl i nie małpuje innych.
    'O, on cwiczy tak to ja tez tak bede, bo on ukończył studia i naczytał sie kśiążek to napewno musi miec racje'.
    Ucze sie na własnych błędach, przystosowuje spotr do swoich mozliwosci. Staram sie mierzyc wysoko ze gdy popelniam błąd spadam boleśnie by nie popełnic go drugi raz. Wyznaczam sobie sam droge, poprostu nie ruszają mnie wypowiedzi typu:
    'Chłopie przetrenujesz sie, wez zrób trening lzejszy'. Ze ktoś ma lenia w dupie i chodzi na siłownie bo sie zmusza, odbebnia po 2 serie na partie 3 razy w tygodniu i jest z tego zadowolony jego sprawa. Lubie cwiczyc i robie dla siebie. Jezeli tobie zal dupe sciska ze robie po 4 cwiczenia na jedna partie mając 2 partie na dzien i tak 5 razy w tygodniu a Ty zygasz pod siebie bedac na silowni godzine i tak 3 razy w tygodniu to trzymaj to dla siebie i zachowaj troche pokory, bo to ze napiszesz tutaj ładne posty i wytyczysz czyjesz błędy nie znaczy ze jestes lepszy od niego.
    Pozatym ze masz w łapie 43 a ja 39 nie znaczy ze lepiej wygladasz. Liczy sie proporcja. Moja babcia ma w ręce dobre 50 i sądzisz ze jest lepsza od Ciebie? Bo ja nie.
    ...i uzupełnij staż treningowy. Chyba ze sie go wstydzisz.

EDIT:
    To co pisze w Profilu było wypełniane po tym jak tu przyszedlem pierwszy raz.
    kulturystyczni.pl Team

obrazek
    Awatar użytkownika
    MojzyQ

Postprzez Oliver » 6 Luty 2011, o 15:32

uspokój się facet dobrze? nie podchodź tak emocjonalnie bo to tylko forum, także użeranie się z kimś zwłaszcza włączając
    emocje jest bezsensu, a tak wg gdzie ja się odniosłem do Twojego treningu? bo sobie nie przypominam, możesz zacytować jak znajdziesz:)
    są różne rodzaje treningów, nigdzie nie negowałem Twojego bo sam zasuwałem 5 razy w tygodniu...
    mój staż? czego mam się wstydzić? dokładnie to 1rok,6miesięcy i 5 dni, widzisz jaki miły jestem:) ja uwagi do swojego profilu nie przywiązuje, przepraszam Cię za to (mam mniejszy staż od Ciebie, podkreślę na zaś, nie jako wadę lecz zaletę moich osiągnięć)
    MojzyQ nie doczytałeś chyba? napisałem 82kg wagi przy 184cm wzrostu i mam lepsze wymiary niż Ty prezentujesz, sądzisz zatem, że
    mam gorszej jakości masę mięśniową? nie widzę wtedy w tym logiki... rozumiem jakbym więcej ważył:)
    i nie chodzi mi tu o to, że się wychwalam jaki to ja jestem lepszy od kogoś, bo wg tego nie podkreślałem, pfuu!!
    ja wg tego nie pisałem na początku, podkreśliłem moje spostrzeżenia co do Twojego cyklu, a Ty się wielce oburzyłeś,
    jeżeli to przysłowie 'Mówią ze Lew o małym przyrodzeniu ryczy na stado najgłośniej' było do mnie skierowane, to to była obraza:)
    tak na zaś, nie szukaj u mnie dziury w całym, chcesz pytaj o co chcesz (tak jak o ten staż) to Ci na wszystko odpowiem;)

PS: wiesz, powiem Ci, że mądry człowiek uczy się nie na swoich błędach lecz na czyiś:) na swoich błędach się uczy,
    gdy próbuje "odkryć" coś nowego i swojego:) ale to tylko moje zdanie:)
    a wcale nie jestem za tym, żeby słuchać wszystkich po studiach:) ale trochę pokory trzeba mieć, wszystkich rozumów się
    nie pozjadało, Rafi może nie ma doktoratów (nie wiem), ale ma dużą wiedzę i nie wstydzę się przyznać, że na jego
    wiedzy aktualnie się opieram:)
    Oliver
    Generał brygady

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość