Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja MojzyQ'a... Tylko hardQor sie liczy.

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Relacja MojzyQ'a... Tylko hardQor sie liczy.

Postprzez MojzyQ » 6 Luty 2011, o 15:39

Dla mnie jestes pusty sądząc ze mając większe wymiary od kogos jestes od niego lepszy. Prosty przkład:
    Markus Ruhl i Jay Culter... Markus ruhl cięższy od Cutlera o prawie 9 kilo, definitywnie większy od niego stojąc obok siebie. Teraz mi powiedz dlaczego Markus nie wygrał Mr. Olympia? Wesz dlaczego?? Bo wygląda chu***w. Jest duży i bez definicji. Culter w czołowce na pierwszym a Ruhl godni 8 czy 7 pozycje. Tak samo Ty wyglądasz w moich oczach przy mnie. Pozornie patrząc osobe cwiczącą można poznac po sylwetce. Po tobie można tylko poznac ze lubisz zjesc.

Dzieki czesc nie chce mi sie juz spamowac.
    kulturystyczni.pl Team

'Nie schodź z ciężaru tylko dawki zwiększ'

obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    MojzyQ
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 3
    Miasto: Opole
    Data urodzenia: 17 07 1991

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez rafimoc » 6 Luty 2011, o 15:43

nawiasem mowiac: To nie jest Twoj styl to jest wlasnie malpowanie bo tak cwiczy kazdy - absolutnie.
    Probowales kiedys zrobic martwe i przysiady na 1 treningu? LUB zrobic jakies cwiczenia na ramiona nie uzywajac sztangi i sztangielek? no wlasnie.

Nikt sie tu ksiazek nie naczytal przesadnie wiele, jednakze na tyle zeby bardziej Cie ukierunkowac i zeby to przynosilo o wiele wieksze profity. Tylko tyle.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Oliver » 6 Luty 2011, o 15:47

MojzyQ jeżeli Ty przyrównujesz mnie do Markusa... a siebie do Jaya... eno wybacz, ale to nie ja tu jestem pusty;]
    chłopie, to wg nie ta kategoria, Tobie i mi do ich definicji jest tak daleko jak stąd na Marsa, przy naszym stażu nie odróżnisz
    kto ma lepszą definicje na tyle by się szczycić:)
    nie ja skakałem po forum spamując "korbą" gdzie tylko się dało:)
    i nie czytasz uważnie to co kto pisze (na datę filmiku dalej nie spojrzałeś), masz totalnie to w dupie, to świadczy o Tobie bardzo wyraźnie:)
    Pozdrawiam serdecznie:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez MojzyQ » 6 Luty 2011, o 16:00

MojzyQ napisał:Nogi:
    Przysiad z sztanga na plecach: 60kg 12x | 100kg 10x | 120kg 8x | 130kg 6x | 60kg 8x
    Wypychanie nog na suwnicy: 200kg 10x | 250kg 10x | 250kg 10x | 300kg 10x
    Tył ud: 12x | 12x | 12x | 12x

Prostowniki:
    MC: 100kg 8x | 140kg 6x | 180kg 6x | 220kg 2x

Jestem na siebie zły wręcz wkurwiony. Ostatnio poprostu zmarnowalem dwa tygodnie treningow a nogi+prostowniki do dopiero. Zreszta wszystko widac jak moc poleciała.
    Trzeba sobie poprostu dac w pysk z calej pizdy i wejsc na nowa droge motywacji :)

Tak rafi próbowałem i musze powiedziec ze bardzo dobra sprawa. Wgl musze wrócic do tych treningów bo to co teraz jest to jakas parodia.

Tak na marginesie to jzu próbowałem wszytkich treningow i jedyne to co teraz cwicze daje mi efekty.
    kulturystyczni.pl Team

obrazek
    Awatar użytkownika
    MojzyQ

Postprzez rafimoc » 6 Luty 2011, o 16:03

no widzisz, a to sie wiazalo z wyrzutem anabolicznym dolozylbys do tego pare wartosciowych cwiczen zadbalbys o wszystko, dbal o tempo i nie ma sily zebys nie rosl w sile i mase i nie trzeba sie kluc zeby do czegos dojsc-pamietaj.

W MC i Przysiadach zastosowalbys wysoka objetosc z niskimi pow w rampie i o wiele lepiej bys na tym wyszedl, bo narazie jest nieekonomicznie ze tak powiem. Ze 180 wskok na 220 roznica 40kg podczas gdy moglbys skakac co 10kg-15kg max i zachowac olbrzymie rezerwy sily, ktore przyczynily by sie do poprawy i w przysiadach i w MC i w innych cwiczeniach zupelnie z tym nie zwiazanych.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez MojzyQ » 6 Luty 2011, o 16:10

Olivier... Dla mnie jestes albo głupi albo nie potrafisz czytac. Widzisz tam takie słowa jak "Prosty przkład:"?? Wiec co Ty mi piszesz ze ja sie do nich porównuje? Porównuje Ciebie do mnie i dowrotnie. Udowodnic Ci ze to ze masz 43 w łapce która wygląda jak kołek nie jestes w ani jednym stopniu lepszy od tych ktorzy mają 40 na żyle.
    Idz wypij wode po parówkach które zjadłes na sniadanie i zagryz skórką z bana. Nie spamuj tutaj bo psizesz głupoty i zacznij czytac wieciej ksiązek bo nie rozumiesz tego co czytasz.
    kulturystyczni.pl Team

obrazek
    Awatar użytkownika
    MojzyQ

Postprzez MojzyQ » 6 Luty 2011, o 16:14

rafimoc napisał:W MC i Przysiadach zastosowalbys wysoka objetosc z niskimi pow w rampie i o wiele lepiej bys na tym wyszedl, bo narazie jest nieekonomicznie ze tak powiem. Ze 180 wskok na 220 roznica 40kg podczas gdy moglbys skakac co 10kg-15kg max i zachowac olbrzymie rezerwy sily, ktore przyczynily by sie do poprawy i w przysiadach i w MC i w innych cwiczeniach zupelnie z tym nie zwiazanych.

No wiem właśne, musze to zmienic. Mam za duzy skok ciężaru i na koncu mi wychodzi 220 an ruch a tak byc nie moze :evil: za tydzien pokombinuje i zobacze co wyjdzie
    kulturystyczni.pl Team

obrazek
    Awatar użytkownika
    MojzyQ

Postprzez rafimoc » 6 Luty 2011, o 16:16

prosta rzecz, zaniz ciezar do 160-170kg i zrob 10serii po 2pow na tym ciezarze, za tydzien doloz 2,5-5kg w zaleznosci od rezerw. Po MC zrob drazek z obciazeniem i pozniej juz mozesz ingerowac maszynami i cwiczeniami stricte izolowanymi i zawiedziony nie bedziesz co Ci gwarantuje.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez fallenursus » 6 Luty 2011, o 16:22

spodobal mi sie ten temat :)
    Image
    lepsze zdrowie za pomoca chemi
    visiting Mod :)
    wali mnie dieta.to dobre dla maminsynkow i lalusiow
    Awatar użytkownika
    fallenursus
    Młodszy chorąży

Pochwały: 32
    Miasto: montreal
    Data urodzenia: 11 04 1974

Postprzez Diablo 88 » 6 Luty 2011, o 16:23

Ale awantura!;) dajcie juz spokoj bo bezsensowne tematy poruszacie.Oliver ty rzeczywiscie zacznij czytac to dokladniej :D A ty MojzyQ jestes dobrym nerwusem,przez takie spiny takze bedziesz miec spadki :D
    To bylo po 1,po 2 miesnie to niewszystko,wiedz niema co o tym zapominac!po 3 to ja jestem wiekszy :D po 4 Oliver ty juz chyba 43cm w lapie niemasz?redukcje robiles tam jakas i chyba wysuszylo lekko ;) (jak cos to odp na pw juz nie tutaj) :P po 4 Mojzyq nauczyl juz sie chyba pokory,i wie ze musi troche rzeczy pozmieniac zeby osiagnac lepsze wyniki po 5 jak bedzie potrzebowal pomocy to napewno o nia poprosi jak narazie zostawmy go w spokoju,to jest jego sprawa co robi jak czuje sie dobrze takim systemem to niech tak robi,napewno zrobil bym tosamo na jego miejscu. Pozdro!
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Data urodzenia: 03 12 1988

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość