Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja OLIVER - 05.11.11 reON

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Relacja OLIVER - celujemy w --> MASĘ.!!

Postprzez cooler_102 » 22 Październik 2010, o 11:45

a no to dzialaj i zrob ta mature łosku :P
    no to tacy pozyja :) silka a pozniej chu... do gory hehe :) joke ;) :D

no wiesz ja takiej masy jak ty nie mam, ale robie sucha, nie zalewam sie, moja chciala zebym klate mial, ale ja chce byc caly wielkim skurwesynem, a tak naprawde to bdb sylwetka przy umiarkowanej wadze ;)
    jak jestem po silowni to sie nadziwic nie umie i mowi zebym juz przestal... ale pozniej jednak zacheca :) :D
    ach te baby ;)
    "Bóg nie zdejmuje ciężarów, wzmacnia tylko plecy"

Bądź hardcorem!!! wspomóż Stwórce

KAWASAKI ninja ZX-9R 2001 !!!

SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major

Pochwały: 30
    Miasto: kępno
    Data urodzenia: 09 02 1988

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Oliver » 22 Październik 2010, o 14:37

tak jest z babami... nic na to nie poradzisz:P ale ja i tak swój cel osiągnę:)
    teraz tak marudzi, ale z czasem to zaakceptuje i będzie git:) ja mam plany w kierunku kulturystyki poważne także napewno
    mi żadna baba w tym nie przeszkodzi:P

Jestem po treningu nóg i powiem tak.... Jest ogień!! xD
    robiąc już łapy nie mogłem ustać na nogach:D przy robieniu wykroków jako 3 ćwiczenie... a w klapkach byłem, musiałem robić na boso
    bo się omało nie zabiłem:P pompa niesamowita, w spodnie wejść nie mogłem:) dupa do tej pory mnie boli:P
    a łapki jak to łapki, poszły z górki:) biceps czuty już na "21", triceps tył pięknie wszedł przy cięższym hantlu:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Oliver » 23 Październik 2010, o 10:40

dziś dzień regeneracji... i powiem wam, że ostro zwijam się z bólu:P tyłek i nogi mnie napierdupcają pełną parą...
    do tego przeziębienie łapie, próbuje się kurować z tego przeziębienia... miód z herbatą i cytryną, wit C itp ale póki co
    katar nie daje za wygraną... morda spuchnięta cała:P wstałem a dziołcha do mnie "co Ty taki gruby na twarzy?" xD
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Kwachu » 23 Październik 2010, o 19:16

Oliver - nie chcesz to sie nie wypowiadam, nie ma sprawy
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez createz » 23 Październik 2010, o 22:12

po co ta panierka i ile tego mięcha ?? wiadomo że nie przyswoisz, a na pewno tej panierki ( nie przyswoisz w taki sposób że zmiany jakie zachodzą w aminokwasach w tej panierce powodują że wartość tej panierki jest zerowa) nadaje tylko smak i aromat i jest ciężko strawna więc po treningu przed treningiem nie zalecam ;D
    cyt"Zdrowie chętniej widzi, gdy ciało tańczy, niż gdy pisze."
    Awatar użytkownika
    createz
    Sierżant sztabowy

Pochwały: 27
    Data urodzenia: 0- 0-1988

Postprzez Oliver » 24 Październik 2010, o 14:38

Kwachu - źle zrozumiałeś żart, odwołałem się do dawnego koma na temat takiej fotki:)
    panierka? masz na myśli surówkę z selera, marchewki itd? a w jaki sposób ona się kłóci z mięsem?
    i mi nie chodzi o przyswojenie aminokwasów z tej surówki bo ilości są znikome, lecz o witaminy i błonnik... także w czym rzecz?
    ja jakoś nie miałem nigdy problemów z trawieniem owej surówki... jem ją odkąd pamiętam i jakoś nie narzekam...
    a mięcha po co tyle? ilość adekwatna do ilości ryżu, skoro ryżu dużo to i ilość białka zwiększam, nie jadę na diecie wysoko węglowodanowej
    bo to nie dla mnie...

Wracając do treningu nóg, chyba lekko przesadziłem z nim bo mam problemy z chodzeniem:P
    ścięgna pod kolanami (wewnętrzna strona nóg) mocno się kurczą, po nocy jest tragedia, muszę ciągle je rozciągać...
    chyba wrócę do starego sposób, mocnego rozciągania przed treningiem nóg... może i z powrotem szpagat bd robił:)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Lord » 24 Październik 2010, o 16:41

panierka to jest to co masz na mięsie :D
    Cel: 100+ kg, plecy jak szafa i na brzuchu krata :)
    Awatar użytkownika
    Lord
    Generał broni

Pochwały: 63

Postprzez Kwachu » 24 Październik 2010, o 16:45

Oliver - chodzi o to ze nie mozna zmieniac nawyków zywieniowych z dnia na dzień to zbyt duzy szok dla organizmu. Przykładowo na dzien dzisiejszy robisz przysaidy z obciazenim 120kg i przychodze jutro i mówie Ci ze wchodzisz pod ciezar 250kg. Dasz rade? Nie dasz i tak samo jest z twoim ukł. trawiennym.

Co do proporcji ryzu z miesem. To błedne myslenie enzymatyke do trawienia wegli masz nie ograniczoną, czyli ile zjesz tyle strawisz, a przy białku tak już nie ma masz okresloną i jesli zjesz za duzo to ten nadmiar zostanie przetworzony w celach eneregtycznych, a jak wiemy mieso nie jest tanie w porównnaiu z tym ryzem z którego mógł bys otrzymac energie:)

Panierak - czyli to co otacza mięso, zachodiz tam miedzy innymi reakcja maillarda- czyli nie zotanie to przyswojone, a jedynie dojdzie do procesów gnilnych i dostaną pozywke bakteriie gnilne oraz fektalne- co w konsekwencji prowadzi do ryzyka pojawiania sie nowotowra.

Surówka OK- nei ma ma co liczyć białka jest to raczje zródło witamin minerałów itd.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez Oliver » 24 Październik 2010, o 17:30

hehehehehe kurde nie mogłem się powstrzymać z tą panierką:P odkąd pamiętam to tyle panierki miałem na kotletach...
    czy to schab czy to kurak... matka tak robi, babka tak robi, ja tak robię, od małego tak jem i nigdy nie było problemów:)
    ale wezmę to pod uwagę:) ale czy bułka tarta z jajkiem na kotlecie to takie złe? przecież ja nie daje żadnych kucharków itd...
    to tylko bułka tarta i jajko:P
    Kwachu ja z dnia na dzień nie zmieniłem nawyków żywieniowych... od września ciągle wchodziłem w to jedzenie i zwiększałem dawki:)
    przecież z 1-2 posiłków dziennie jak to miałem w wakacje nie wskoczę nagle na 6... powoli sobie dokładałem:)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Oliver » 25 Październik 2010, o 10:13

Poniedziałek:plecy+barki+biceps

Poranny trening przeszedł poprawnie:) poprawnie z racji, że późno poszedłem spać i trochę brakło mi siły i chęci...
    zobaczymy jak to będzie pod wieczór:)
    w sumie znajomego na siłowni spotkałem i trochę przegadaliśmy o rybach, najwyraźniej też nie miał dziś zapału:P

Panowie otóż mam też problem, zniechęciłem się trochę do meso po opinii Tomka (Lord),
    co polecicie z własnego doświadczenia? Meso niby zbyt mocno nie pompuje, szukam typowo mocnych pomperów i coś po
    treningowego do utrzymania pompy i lepszej regeneracji z racji ciężkich treningów...:)
    Oliver
    Generał brygady

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość