Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja OLIVER - 05.11.11 reON

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Relacja OLIVER - 24.01.11 reON

Postprzez rafimoc » 6 Listopad 2011, o 11:00

a na co Ci takie narkotyki...daj spokoj.

samo mono vitala + jakies aakg.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Re: Relacja OLIVER - 24.01.11 reON

Postprzez Kwachu » 6 Listopad 2011, o 11:31

Mesomorphem - ma silne działanie kataboliczno-redukujace,
    Massacrą - zostawię bez komentarza bo to jest cukier a nie pzred treningówka
    No -xplode - z tego wszystkiego wypada najbardziej OK

W sumie najlepiej samemu złożyć suplement iw zależności od tego jak działa manipulować poszczególnymi składnikami, tutaj ważna jest znajomości składników takich jak cytryniec chiński czy choćby pieprz metystynowy który stymulują ukł. dopaminergiczny co w połączeniu z pobudzaczami typu pobudzaczami(kofeina/guarana) daje fajny efekt jeśli ktoś nie nadużywa napojów z tymi składnikami to odczucia będą bardzo fajne.
    Poczytajcie składy suplementów i szukajcie informacji o nich
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez Oliver » 6 Listopad 2011, o 11:44

Kwachu a czy ja chce łączyć dwie przedtreningówki? gdzie ja napisałem, że Massacra solo?
    w Massacrze chodzi mi głównie o crete i glicerol i o nic więcej, przede wszystkim nie jest to przedtreningówka... za słaby na to,
    a że jest tam cukier to powinieneś wiedzieć dlaczego :)
    i tak jak napisałem są to rozważania a nie zdecydowany cykl, ew inny stack wybiorę dlatego czekam na sugestie tych,
    którzy testowali bo wyczytać opinie i składy to sam potrafię...
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Kwachu » 6 Listopad 2011, o 11:58

Oliver - co to ma za znaczenie czy razem czy osobno i po co kupować dwa produkty przed treningowe?Przecież jak kupujesz auto to jedno z wspomaganiem kierownicy i klimatyzacją a nie dwa w którym jedno ma klimę a drugie wspomaganie. Zresztą jeśli Ci brakuje jakiegoś składnika to możesz go dokupić solo i brać do przed treningówki i to samo w przypadku glicerolu oraz mono , wiec nie widzę sensu wydawać fortuny na dwa suplementy.

W dzisiejszych pzred treningówkach pakują takie składniki ze po przeczytaniu samej jego nazwy nic nam nie powie, zresztą to często znajomość fitoterapii jest przydatna , zresztą sam na sobie testowałem wiele produktów pzred treningowych głównie w postaci próbek, doszyłem do wniosku ze jeśli działa to działa od pierwszego razu, a nie po tygodniu czy po dwóch jak niektórzy twierdzą.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez Oliver » 6 Listopad 2011, o 12:19

problem polega na tym, że massacra jest nazwana przedtreningówką a jej skład odpowiada potreningówce rozumiesz?
    w żadnym stopniu nie jest to przedtreningówka a kto tak sądzi jest idiotą, dlatego dobrym motywem jest
    Xplode przed a massacra po, do tego jeżeli chodzi o suplement Glicerol został wycofany ze sprzedaży,
    testował go jak mniemam Lord i go bardzo chwalił, ale to było rok temu kiedy właśnie go zdjęli z rynku,
    jak to tłumaczyli miał zbyt mocne działanie... a kij wie jak to z tym było naprawdę
    jakbym miał opcje zakupienia go to pewnie, że w ciemno bym go brał...
    jak masz lepszy pomysł niż Massacre po treningu z np NoXplode to zapodaj a nie mi wywody robisz,
    co lepsze opisując to na własnym doświadczeniu, którego tematu nie powinieneś raczej poruszać...
    kiedyś ktoś z forum nie pamiętam kto, ale jeden z moderatorów polecił mi taki cykl:
    Green Magnitude, White flood, purple wraath i clarinol, ale trochę zbyt wysokie koszta jak na mnie
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Kwachu » 6 Listopad 2011, o 13:19

Gdzie po treningowy? Jeszcze nie widziałem takiego który zawiera skł. pobudzające ,w suplementach po treningowe sa oparte na takich które wyciszają i uspokajają. Zresztą zauważ że zawiera tez stymulanty pobudzające pompę mięśniowa. Czyli jest to środek który stymuluje ośrodkowy ukł. nerwowy i działa na poprawne ukrwienia mięśnia. Wiec nie wymyślaj dziwnych teorii bo to nie ma sensu. :(

Przecież ja Ci podałem propozycje żeby oprzeć się na budowie własnego produktu, oczywiście to wymaga doboru odpowiednich składników. , zresztą tak jak pisze opieram się na własnych doświadczeniach i wiem jak działają określone produkty, dlaczego to niby miał bym się nie opierać na własnym doświadczeniu? Na wiedzę książkowej opieram się to tez negujesz wiec się wreszcie zdecyduj ;)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez Oliver » 6 Listopad 2011, o 13:27

wiedzę książkową masz dużą, doświadczeniową małą, takie moje zdanie ;)
    wracając do massacry, a patrzałeś na ilość stymulantów? jest nie wielka w porównaniu do reszty typowych pobudzaczy,
    dlatego na moje odczucie pasuje po treningu do podtrzymania tego co było na treningu, zresztą
    ja jestem zdania, że stacków się nie bierze przed treningiem bo nie będą spożytkowane w odpowiedni sposób,
    a massacra to taki pół stack o słabym działaniu pobudzającym, tak wnioskuje, a jak w praktyce to wystarczy poczytać
    opinie, że pobudzacz z niego żaden ;)
    napisałem interesuje mnie stack a nie czyste mono mieszane z AAKG...
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Kwachu » 6 Listopad 2011, o 13:47

Eee tam małe… na siłowni ćwiczyłem regularnie 3 lata, nie regularnie ćwiczę drugie 3 lata do tego dodaj sobie inne sporty jak bieganie co zimę oraz w okresie od wiosny do jesieni rower, na basen swego czasu tez chodziłem regularnie, wszystko to od wczesnych lat, pomijam już wszelkie gry zespołowe itd. Wiec sam rozumiesz ze przy aktywności fizycznej oraz nie do końca właściwemu odżywianiu, szybkim metabolizmie i wielu czynników życia studenckiego, nie mogę wyglądać na pakera.

Jak to się nie bierze stacków przed siłownią? One własne po to są aby poprawić jakoś treningu, teraz jeśli trenujesz bardziej rekreacyjnie spokojne ciężary nie za duża liczba serii to nie suplement utrzyma swoje działanie nawet po treningu, ale jeśli trenuje typowo na maxa jak rafimoc to suplementy te sa „spalane:” w czasie treningu.

Co do tego czy suplement pobudza i w jakim stopniu to bierz pod uwagę że jeśli pijesz kawę energii drinki dużo herbaty, czy inne używki imprezowe to przy spożyciu suplementu typu massacra nie będą dla Ciebie odczuwalne, ale dla osoby które jest „dziewicą” w kontaktach z takimi środkami odczuje je i to bardzo mocno, stad tez nie do końca bym się sugerował opinia innych ludzi.

Oczywiście jeśli mówimy o przed treningówce własnej roboty to nie mowie tylko o połączeniu mono z aakg ale dodaniu pobudzaczy stymulantów oun pewnej liczby witamin z gr.B itd. Nawiasem mówiąc podoba mi się nowy produkt Cretine Turbo oparty na prostych składnikach z tym ze nie jest to stricte przed treningówka ale można jej również w tym celu używać. Ale to wszystko zależy czego ty oczekujesz od danego produktu.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Postprzez Oliver » 6 Listopad 2011, o 14:11

no to niestety rozumiem, że studenci na dziennych łatwego "egzystowania" nie mają :P
    dlatego też nie jestem na dziennych, jeden z wielu powodów :)

no nie bierze, one nie są do pobudzania, a już wyklucza je z tego poczynania fakt, że przed treningiem masz spożyty posiłek
    następna kolej rzeczy to, że po posiłku brałbyś stack, który będzie miał opóźnione wchłanianie i nie będzie on odpowiednio
    przerobiony, kreatyna podczas treningu jest w inny sposób spożytkowana niż po treningu, po treningu będzie w większej mierze
    brana do nadbudowy, a na treningu w większości do procesów energetycznych co mija się z celem przynajmniej dla mnie
    jeżeli chce brać typową przedtreningówkę :)
    ja nie pijam takich rzeczy, jedynie kawę z mlekiem sporadycznie, suplementów dużo nie brałem także na mnie działanie
    będzie sporo odczuwalne, przynajmniej mam taką nadzieję, samo AAKG odczuwałem także przedtreningówka
    mam nadzieje wyrwie mnie z butów :)
    a tworzenie własnego specyfiku mija się z celem z racji kosztów, które trzeba ponieść... nie dla mnie to ;)
    no i najważniejsze sprostowanie, czy trening 4 razy w tyg, do tego w każdy dzień przerabiam nogi, lepiej... dwie duże partie,
    to jest trening rekreacyjny? nie nazwałbym tak tego... to czym jest trening każda partia z osobna na każdy dzień?
    opierdalaniem się? tu chyba zachodzi pewna komplikacja stwierdzeń... ja nie uważam abym trenował rekreacyjnie,
    rekreacyjnie to było w wakacje jak z bratem od czasu do czasu poszedłem na siłownie z powodu braku czasu,
    a nie jak prawie wszystko podporządkowuje treningowi z dnia na dzień...
    Kwachu rekreacyjnie to właśnie aktualnie Ty trenujesz będąc na studiach dziennych ;)

propo tego stacku, który podałeś, fajne połączenia ale zwróciłem uwagę na zalecenie producenta,
    a mianowicie napisał on, że należy spożywać przed posiłkiem i PO treningu, to co mam rację czy nie mam racji?
    PS: muszę przyznać, że podpasował mi ten produkt i chyba go przetestuję :) chyba, że ktoś poda inne pomysły :)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Oliver » 6 Listopad 2011, o 14:28

no wypadałoby dać tą fotkę :)
    Image

dzisiejszy kurczaczek :) trochę już brakuje jak widać :P
    Oliver
    Generał brygady

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość