Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja Diablo 88

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: My suffering!

Postprzez Michał » 3 Maj 2011, o 14:58

nie doczytalem sorry :)
    zrob jeszcze 1-2 tyg tego planu i dopiero cr :)
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Diablo 88 » 3 Maj 2011, o 19:48

Wiesz co zobaczymy jak to pojdzie,planuje cos co czekac niemoze,dlugo tutaj do pisania,najpierw musze skonsultowac sie z lekarzami i porobic badania a pozniej juz bedzie wszystko jasne.Dzis rozmawialem z Rafalem i stwierdziismy maly problem z moim organizmem,ale wszystko będzie ok,zaduzo by tutaj pisac,jeszcze niejest nic potwierdzone ale jezeli Rafal chce to moze napisac swoja opinie i tutaj u mnie w dzienniku,cos juz postanowilem wlasnie dzieki niemu i może to rozwiac moj zyciowy problem.
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez Michał » 4 Maj 2011, o 11:54

a co to za problem z Twoim organizmem ? Mozesz przyblizyc sprawe ?
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Postprzez Diablo 88 » 4 Maj 2011, o 15:00

Dzień 14 – 04.05.2011r.

B10

1.Power Clean
    20x3
    30x3
    40x3
    50x3
    60x10

2.Przysiady ze sztangą z tyłu
    30x3
    40x3
    50x3
    60x3
    70x3
    80x10

3.Podciąganie w szerokim nachwycie
    x3
    x3
    x3
    +5kgx10

4.WL tempo 4210
    30x3
    40x3
    50x3
    60x3
    70x3
    75x10 (wyjaśnienie niżej)

+Kosmetyka

1.WL + (jednoracz,hantel)

10x10
    15x10
    20x10

2.Unoszenie ramion w bok,stojąc (boczne aktony barków)

2,5x20
    5x20
    12,5x10
    17,5x12

3.Wyciskanie od brody na lawce dodatniej (tricepsy)

10x10
    30x10
    40x10
    ____ (wyjaśnienie niżej)

4.Uginanie siedzac na lawce skośnej z supinacja nadgarstkow,hantle,naprzemiennie (bicepsy)

5x10
    12,5x10
    15x10

Podsumowanie:Trening git!czuje moc na tym planie! W wyciskanie na plaskiej niedodalem dzis 5kg ze względu na to,że owe ćwiczenie idzie tak samo ciężarowo jak przysiad,który atakuje większy mięsien wiedz powinien być silniejszy.Pozbylem się dzis tego problemu…
    W trzecim ćwiczeniu kosmetyki czułem taki promienny ból w łokciu,rozgrzanie niepomogło wiedz zatrzymałem się na 40kg i zrezygnowałem,lepiej uniknąc jakiejs kontuzji,wszystko sobie nadrobie nastepnym razem,i tak to jest kosmetyka wiedz moglem sobie pozwolic nierobie dzis tego cwiczenia chodz jest zajebiste i tricepsy się poddają w tym ćwiczonku :)
    Po poniedziałkowym treningu mam zakwasy na tricepsach wiedz tak pilne to one dzis niebyly. Ogółem trening wporzadku,idzie wszystko jak należy chodz dalej jest nudno.Pozdrawiam!
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Diablo 88 » 6 Maj 2011, o 17:56

Dzień 15 – 06.05.2011r

A5

1.MC rwaniowy
    30x2
    40x2
    50x2
    60x2
    70x2
    80x2
    90x5

2.Wykroki chodzone z hantlami (na noge)
    5x2
    12,5x2
    17,5x2
    22,5x2
    25x5

3.Poręcze klatkowe
    x2
    x2
    x2
    +15kg x5

4.Wyciskanie z klatki
    30x2
    40x2
    50x2
    60x2
    65x5

Podsumowanie:Dziś kosmetyki nierobilem,zabraklo czasu,jutro robie trening dodatkowy ale wczesniej zrobie kosmetyke z dzisiaj żeby była zaliczona.
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Diablo 88 » 7 Maj 2011, o 18:45

+kosmetyka z dnia 06.05.2011r

1.Przyciąganie wyciągu górnego do klatki (plecy)

10x30
    20x5
    30x5
    40x5
    50x5
    60x5
    70x7 – w porównaniu do wyciągów na innych siłowniach,których wyciag reguluje się sztabkami,mój wyciag wlasnej roboty stawia mi taki opor ze ciezar 70kg podnosi mnie do góry!

2.Unoszenie hantli w bok,w opadzie tulowia (tylne aktony-barki)

2,5x20
    5x10
    10x15
    10x7
    5x10

3.Prostowanie ramion na wyciągu (tricepsy)

10x20
    15x7
    20x7
    30x7
    35x10
    15x10

4.Uginanie na modlitewniku jednorącz (bicepsy)

5x20
    10x10
    15x10
    20x7

+5min wiosłowania na maszynie „kajakarskiej”

Podsumowanie:Zrobiłem sobie ta kosmetyke ze wczoraj,nic nadzwyczajnego niebylo.Stwierdzilem ze treningu dodatkowego dzis nierobie bo zrobie go jutro.a dlaczego jutro? Bo niepojde jutro na basen tylko pojde w poniedziałek,takie przesuniecie z tego względu ze jutro wybieram się na giełde poszukać jakiegos telefoniku,ewentualnie kabla do mojego fona,musze wkoncu wrzucic jakis filmik z moim treningiem żebym niebyl gorszy od innych :P :D Pozdrawiam!
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Frozen » 8 Maj 2011, o 00:05

Oooo filmiki mile widziane :) Ja też niedługo wrzucę jakiś :)
    Awatar użytkownika
    Frozen
    Sierżant sztabowy

Pochwały: 3

Postprzez Diablo 88 » 8 Maj 2011, o 16:04

Kupiłem dzisiaj kabel do telefonu.te filmiki wygladaja tak tragicznie na komputerze ze głowa mała,są takie kwadraty,że az niemoge w to uwierzyć :/ :D Filmików jakis konkretnych niemam nagranych,mam tylko z MC rwaniowego 90kg z dnia 06.05 jakość aparatu przerosła moje oczekiwania,jest straszna...Zdjęcia są ok ale fimliki to porazka.Jak doprowadze to coś żeby wyglądało jak filmik to wrzuce :)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Diablo 88 » 9 Maj 2011, o 11:57

Zmiana planow!

Od 09.05.2011r Celowe Roztrenowanie do dnia 15.05.2011r.

Podsumowanie 1 tury treningów FBW 15-10-5:

Wszystkie treningi przebiegały spokojnie i planowo,sila jest na wielki plus!Od dnia dzisiejszego potrzebuje troche odpoczynku bo czeka mnie duzo pracy od nastepnego tygodnia,będzie nielatwo przebic sie przez pewne zasady,postanowienia,lecz mam nadzieje,że wszystko bedzie jak nalezy.Napewno wprowadze duże ograniczenia spozycia weglowodanów co może na poczatku troche utrudniac samopoczucie na treningu lecz bedzie to bardzo opłacalne i zaowocuje to w przyszłości.
    cały ten tydzień mam wolne od treningów siłowych,ale niezaprzestane na treningu aero i kazdego dnia coś sie znajdzie.Dzis była 1h roweru,moja "koza"zrobiła pierwszy raz taką trase i wypadła bardzo dobrze :D Jutro oczywiscie takze będzie rower min.1h lecz mysle,ze i to jest zamało,okaże sie jutro...Musze takze uzupełnic treningi dodatkowe,które ostatnio troche zaniedbalem,basen to juz niemowie,takze w dupie...
    Jutro ide do lekarza z samego rana i dowiem sie paru rzeczy oraz zapisze sie na pare badań.

Chcem wrzucić chodz jeden film z mojego telefonu ale narazie walcze z konwersacja tego filmu iz telefon nagrywa w formacie 3gp a program ktory mam do owej konwersacji ma tyle funkcji,że musze sie chwile pobawić żeby zrobić to po ludzku.Film jest nagrany,że tak napisze bokiem czyli widac obraz obrucony o 90 stopni w lewo,niewiem czy moge zrobic tak abym go naprostowal,nieznam sie na takiej obrobce filmow,jeżeli ktoś z was kmini takie rzeczy to poprosze o jakąs rade na pw badz dobry i prosty program do tego typu rzeczy.Pozdrawaim wszystkich karków z forum kulturystyczni.pl :)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Diablo 88 » 9 Maj 2011, o 14:32

no dobra wstawiam swoj 1 film :D jakośc niejest powalajaca ale widac...Niewidac cięzaru ale na slowo możecie wieżyć że jest ile jest,niewiedzialem ze będe to wrzucał wiedz niezwracalem takiej uwagi na to.Widac coprawda tylko ruch...w sumie malo widac :D przy wyprostowaniu poprawailem ręce bo mi zjezdzaly do środka ale mam juz lapki z gabki tapicerskiej i sa mega,chwyt jest na zajebisty plus!
    to jest z dnia 06.05.2011r

Mc rwaniowy:http://www.youtube.com/watch?v=Ssplir8S5kc

Nakrece lepsze jak bede o tym wiedzial,że je komus pokaże :) Pozdrawiam i prosze niekrytykowac jakości :D
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość