Rozgrzewka Ogólna
WL na skosie dodatnim jednorącz 3x15
7,5kg : 17,5kg : 27,5kg
WL z 2s pauzą 5x5
70kg
Wycisk ściskający 1xmax
2,5kg
Ala’ Arnoldki w pełniejszym zakresie ruchu siedząc 3x15
7,5kg : 10kg : 10kg tragedia! opis niżej
Unoszenie ramion w przód ze sztangą stojac 2x10
10kg(gryf) : 15kg
Wymachy jednorącz pod ścianą 3x10
2,5kg : 5kg : 7,5kg
Uginanie nadgarstków nachwytem w siadzie 3x30
2,5kg : 5kg : 2,5kg
Ćw Sandowa 3x10
5kg : 7,5kg : 7,5kg
Uginanie podchwytem 3x30 Tutaj tego mialo nie byc! cos popierniczylem
Skłony boczne 2x30 ( na strone) O tym zapomnialem bo nie wpisalem tego do swojego zeszytu :/ odrobie na następnej sesji
Bieg w miejscu : 2min
Rozciąganie
Podsumowanie: No trening mi sie bardzo podobał.Góra piersiowych na delikatnej pomie...ogolem za duzy skos dobralem,WL z 2s. lekko bez zadnych problemów.Wycisk ściskajacy: Podpatrzylem to cwiczenia na filmach,ktore zamiescil Damian.Rafal przedstawil mu to cwiczenie i na sam koniec dobicia piersiowych jest to genialne. glupie 2,5kg zrobilo swoje... tak mi klatka sterczala ze w szoku bylem

Naramienne byly lekko zmeczone po wczesniejszych cwiczeniach ale Arnoldki w pelniejszym zakresie zmasakrowaly mi barki.Juz po pierwszej seri babskimi 7,5kg cale przednie i boczne aktony zalane krwia...pozniej opisze to cwiczenie chyba ze bede mial czym nagrac film to wstawie.Wzialem hantle 10kg i byla tragedia! po drugiej seri nie moglem sie ogarnac...bol i straszliwa pompa.3 seria poszla juz ciezko wiedz nawet nie dokladalem...2 ostatnie powtorzenia z wielkim grymasem na twarzy.Zle dobralem obciazenie do tego cwiczenia...moglem zaczac smialo od samych gryfikow i skonczyc na 7,5kg hantelkach .Wyciagnalem pare wnioskow z wypowiedzi poszczegolnych uzytkownikow i zaczynam pracowac nad przedramionami w wiekszej ilosci powtorzen.Do poki nie sprobuje to sie nie przekonam czy z tego cos wyjdzie.Uginanie nachwytem robie kleczac przy lawie poziomej bo opierajac przedramiona na kolanach to dupa a nie robienie...zamaly zakres ruchu a tak poloze sobie przedramie na lawie tak aby nadgarstek wraz z hantlem wisial i jest bardzo dobrze... 2,5kg 5kg 2,5kg tak ma byc i tak bedzie zeby nie bylo zdziwienia.Bardzo dobrze poczulem prostowniki ...Cw sandowa dobilo mnie konkretnie.Trening na wielki plus! jestem zadowolony!
Doms na najszerszych i dwuglowych ud trzyma sie do tej pory