Robo piszesz,ze kumpel robi 8 seri po xxx powtorzen i wychodzi mu ponad 100 powtorzen ok...ja dajmy na to robie 10 seri po 10 powtorzen i takze wychodzi mi ponad 100 ruchow na ta partie

Glupia gadka i tyle! gdzies to sie przyjelo,ze lydki,przedramiona i brzuch robi sie w duzej liczbie powtorzeniowej i wszyscy to malpuja.
tak samo glupie polaczenia w planach dzielonych : Klatka-biceps i to jest caly trening i caly swiat to robi...ktos cos glupiego narzuci i wszyscy to robia bo mysla,że jest ok.
Nastepny przyklad z forum.Rafal ulozyl sobie plan...elegancko na niego dzialaly cwiczenia,ktore wykonywal....przyklad:
czworoglowe
grzbiet
piersiowe
+ kosmetyka w formie ACT
I zaraz za pare tygodni widzimy kilku userow naszego forum,ktorzy takze wykonuja kosmetyke w formie ACT

Przepraszam Rafal ze akurat podalem Ciebie za przyklad i tych,ktorzy cos probowali robic tak jak ty ale taka jest prawda,ze ludzie (DUZO UDZI NA TYM FORUM) sa leniwi i czekaja na gwiazdke z nieba.Czasem czytam co poniektorzy pisza to smiac mi sie chce

Znow krotki przyklad! tyle mowy bylo o gainerach,że syf i w ogole po co na co.! lepiej skomponowac wlasny produkt lub porzadnie zainwestowac w jedzenie! Teraz widzimy ludzi,ktorzy chwala sie tym,ze kupili nowego gainera a Ci co byli wczesniej przeciwnikami teraz to popieraja! Co jest kurwa!!??? cos jest nie halo nikt tego nie zauwazyl??
Robo teraz jeszcze do Ciebie bo wyzej to przeslanie dla wszystkich: Koledzy cwicza po 30 powtorzen i co z tego? probowales cwiczyc w mniejszej ilosci powtorzeniowej a wiekszej seryjnej? Inni ludzie jedli by gowno na kolacje i mieli by znakomite wyniki silowe to też byś jadł?