Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Zdjęcia
  • Musi być i coś ode mnie :)

W galerii zdjęć można prezentować nasze zdjęcia, fotki z zawodów, imprez, treningów, siłowni itp. Zobacz jaką formę prezentują użytkownicy forum kulturystyczni.pl

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Musi być i coś ode mnie :)

Postprzez Oliver » 24 Maj 2010, o 08:09

szakal a miałbyś dietę to byś 20kg przybrał i proszę nie pierdziel mi tu takich głupot że gainer zastąpi ryż i kurczaka...
    czemu szakal przytyłeś bez diety? bo z samym gainerem przekraczałeś swoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne,
    bo byłeś dosłownie na żarciu anorektyka wcześniej i chudy jak szkapa (co nie znaczy, że teraz dobrze wyglądasz)

Arek plus za nie wielki poziom BF, ale walnij dietę a zobaczysz różnicę.
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez createz » 24 Maj 2010, o 13:05

szakal-209 napisał:no ale do gainerów nie potrzeba biety bo gainer to tak jak ryz i kurczak :) ja nie mialem diety i 11 kg w 2 miesiace przybralem tylko ze duzo ogólnie jadlem i masa szybka szła :D pzdr

oj zle gadasz..

Zobacz mając diete masz wyliczone zapotrzebowanie kaloryczne i np aby utrzymać mase przy danym nakładzie siłowym potrzebujesz 3000kcal i to powinieneś zapodać z diety i teraz aby przytyć musisz mieć nadwyżkę kaloryczną czyli dodajesz jeszcze jakies 600-900kcal i musisz dostarczyć nie 3000 a 3600-3900kcal. No i jeśli nie jesteś wstanie zapodać 3900 z jedzenia do robisz tak że te 3000kcal czy też więcej zjadasz z normalnych posiłków do tego dobijasz gainerem i masz nadwyżkę kaloryczną i masa idzie. A jeśli ktoś zjada 2000kcal z posiłków i wypija tego gainera a jego zapotrzebowanie wynosi 3000 kcal.. to nic nie zrobi tylko jeszcze spadnie :D hahah

te 3000k cal to tylko przykład bo najłatwiej było mi to wytłumaczyć zresztą tak na prawde gainer nie jest potrzebny przy takim zapotrzebowaniu kalorycznym jaki mają początkujący zdecydowanie łatwo zrobić to z jedzenia...
    cyt"Zdrowie chętniej widzi, gdy ciało tańczy, niż gdy pisze."
    Awatar użytkownika
    createz
    Sierżant sztabowy

Pochwały: 27
    Data urodzenia: 0- 0-1988

Postprzez szakal-209 » 25 Maj 2010, o 06:24

jakos nie jestem przekonany do konca do diety ;/ i nie zamierzam zadnej takiej robic a ja przybralem masy i nic mi nie spadlo wgl warze 80 kg i ta waga saly czas sie utrzymuje a cwicze juz miesiac na sucho :)
    Awatar użytkownika
    szakal-209
    Kapral

Miasto: bochnia

Postprzez Oliver » 25 Maj 2010, o 09:33

to się nie przekonuj, ale głupot wtedy nie wypisuj bo bd usuwał takie posty.
    nie ma kulturysty, który by jechał bez diety, do diety nie są przekonani tylko lenie i ludzie słabi.
    z tego co czytałem to trenujesz 2 lata, na ten okres czasu mizernie się starałeś patrząc na fotki.
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez szakal-209 » 25 Maj 2010, o 14:25

napisał bym cos jeszcze ale sie powstrzymam bo jak to powiedziales bedziesz USÓWAŁ posty wgl nie zamierzam sie klucic z wami o diete nie mam kasy na diete to jej nie mam !!
    Awatar użytkownika
    szakal-209
    Kapral

Miasto: bochnia

Postprzez Oliver » 25 Maj 2010, o 14:54

Mozille zainstaluj albo zaopatrz się w słownik kolego.
    nie mam kasy na Ferrari to też sobie nie kupię...
    do pracy a na jedzenie Ci starczy (i nie mów, że się uczysz i nie możesz pracować, ja się uczę i jakoś pracuję jak wiele innych osób na forum)
    to są tylko wymówki, nic więcej, spoko kasy nie masz, ale nie pisz mi tu takich bzdur, że gainer zastąpi ryż i kurczaka bo
    to aż kole w oczy...
    koniec tematu
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez arek1993_1993 » 27 Maj 2010, o 20:46

Ważę tylko 72kg. Przytyłem w ostatnim czasie 1.5 kg. Mizernie ale mam bardzo dziwny organizm. Czy poprzez nerwy można nie przytyć ?
    arek1993_1993
    Szeregowy

Miasto: Międzyrzec Podlaski
    Data urodzenia: 25 09 1993

Postprzez NightKing » 27 Maj 2010, o 21:28

można nawet schudnąć :)
    Dziennik Treningowy http://www.kulturystyczni.pl/viewtopic.php?f=14&t=2050
    Ból jest chwilowy, duma jest wieczna...

"w tym sporcie czas jest najlepszym dopingiem..."

"nie idź za tłumem, bo do niczego nie dojdziesz..."
    Awatar użytkownika
    NightKing
    Generał brygady

Pochwały: 56

Postprzez devil'sGift » 11 Lipiec 2010, o 22:24

jeszcze ze 20 kg mutanta i będzie git bo narazie to troszkę chudziutki jesteś. jedzenie kolego jedzenia dużo;]
    Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda :] get big or die...
    Image I ♥ My MX 3
    Awatar użytkownika
    devil'sGift
    Porucznik

Pochwały: 48
    Miasto: Białystok
    Data urodzenia: 15 03 1987

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Zdjęcia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość