Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Zdjęcia
  • zdjęcia Shizu do ocenki :)

W galerii zdjęć można prezentować nasze zdjęcia, fotki z zawodów, imprez, treningów, siłowni itp. Zobacz jaką formę prezentują użytkownicy forum kulturystyczni.pl

Moderator: Michał Bodzioch

Re: zdjęcia Shizu do ocenki :)

Postprzez Shizu » 10 Lipiec 2011, o 15:58

Siema wszystkim :)
    Postanowiłem odświeżyć temat i wstawić nowe zdjęcia.
    Ogólnie przez ten czas zmieniłem priorytety i idol też inny, jest nim teraz Steve Reeves, a nie jak wcześniej Jan Łuka.
    Po prostu zmierzam teraz w innym kierunku aby wyglądać podobnie jak Steve Reeves, czyli stawiam przede wszystkim na proporcje, rzeźbę oraz symetrię :P
    Image
    Image
    Image
    Image
    Shizu
    Kapral

Pochwały: 2
    Data urodzenia: 07 10 1989

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Oliver » 10 Lipiec 2011, o 16:02

Shizu co ja Ci powiem nogi bez zmian, A nawet zmarniały, Ty je wg trenujesz? rok czasu i nic się nie zmieniły...
    lekko się wyciąłeś czyli zgubiłeś fatu, plecy trochę w lepszym stanie od przodu nie wiem jak tam z tyłu,
    klatka bez zmian tylko tyle, że wycięta... ogólnie chłopie żeś się opierdalał, jaki powód?
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez rafimoc » 10 Lipiec 2011, o 16:03

jest ladnie proporcjonalnie:) czystego mieska jeszcze wrzucic i bedzie na prawde godnie:)
    Tylko no wlasnie nogi - damskie, to sa fundamenty.
    A jak sie przedstawiaja wyniki silowe? bo nie wiem czy wiesz ale w tamtych czasach ludzie nie tylko wygladali ale i dzwigali.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez Diablo 88 » 10 Lipiec 2011, o 16:08

no niezle!Troche miesa musisz jeszcze dorzucic,klatke podmasuj,szczegolnie gore...Nogi słabe...ale niemozna wszystkiego miec :) pracuj nad tym i bedzie bardzo dobrze...A jakies rekordy moglbys napisac?sprawdzasz cos czasem czy w ogole Ci na tym niezalezy?
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez Shizu » 10 Lipiec 2011, o 16:13

Hmm nogi ćwiczę ale już od dawna nie robię przysiadów i mc, bo mi tylko rozwalają sylwetkę i owszem, że dobre są to ćwiczenia na masę lecz mi np. poszerzają biodra i tyłek dlatego z nich zrezygnowałem.
    Jeśli chodzi o wyniki siłowe to ich nie mierzę ale siła jest podobna taka jaka była wcześniej przy 80 kg a teraz ważę tylko 70 kg...
    Tak w serii na klatę zrobię 6- 7 powtórzeń z ciężarem 85 kg.
    Shizu
    Kapral

Postprzez rafimoc » 10 Lipiec 2011, o 21:23

Co Ci poszerzaja biodra i tylek?? nie zartuj.
    To sa fundamentalne partie sylwetki, jesli trzymasz odpowiednio miche nie ma prawa sie nic stac co by wplynelo znaczaco na obraz sylwetki - poki co to te nogi to sa zapalki.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Shizu » 10 Lipiec 2011, o 21:43

Jak już mówiłem chodzi mi o dobrą symetrię, a nie o wyjebane nogi na 70 cm w udzie.
    Poza tym np. łydkę mam zawsze większą od bicepsa o 2cm.
    Wcześniej tak miałem przy 80 kg i teraz tak samo, a więc łydka nawet jest za duża w stosunku do bicepsa, bo aby było idealnie musiałbym mieć po równo i w łydce jak i w łapie.
    Shizu
    Kapral

Postprzez rafimoc » 10 Lipiec 2011, o 21:56

i uwazasz ze taki Revees lub inni kulturysci z tamtej epoki rowniez nie wykonywali takich cwiczen jak przysiady czy mc?? chcesz sie na nich wzorowac zaniedbujac jednoczesnie cala tamtejsza ideologie.

Uwazasz ze to jest proporcjonalna noga w stosunku do gory?? ani troche - nie ma w niej wcale miesni, nie lekcewaz tego.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Shizu » 10 Lipiec 2011, o 22:14

Według mnie jak najbardziej jest proporcjonalna do góry :) nie wiem jak wy nie widzicie tego, to ja nie wiem naprawdę, bo na siłce jakoś chłopaki mi nie wypominają tego:P wręcz przeciwnie :D.
    Czy Steve Reeves mc wykonywał tego nie wiem, ale z tego co piszą inne ćwiczenia wykonywał, a z przysiadami było tak, że wykonywał tzw. pół przysiady ponieważ sam uważał że gdy nadużywa się przysiadów można zdeformować sylwetkę o czym sam się przekonałem i dlatego na razie w ogóle z nich zrezygnowałem, lecz kiedyś na pewno do nich powrócę ale raczej w formie pół przysiadów.
    Shizu
    Kapral

Postprzez rafimoc » 10 Lipiec 2011, o 22:21

a mnie nie obchodza koledzy z silki - ja mam taka silownie, w ktorej glownie robia polprzysiady w dodatku na babskich obciazeniach, za to na lawce potrafia nawalic jednakze bez zadnej korzysci dla piersiowych ot co zwykly przyrost barkow jak i tricepsow tzw zakrycie klaty barkami.

Co Ci da polprzysiad?? Nic wartosciowego.
    Zapoznaj sie ze szkola Girondy jesli juz tak bardzo chcesz zaprzyjaznic sie z treningami starych mistrzow.

rafimoc
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Zdjęcia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość