Marchewka napisał:cooler_102 napisał:a ty marchewka sie nie nabijaj bo lepszy nie jestes, diete masz za 60zl na masle orzechowym wiec daruj sobie, a na zdjecie jakies to pol roku czekam

No to jeszcze sobie poczekasz. A zmyślać to możesz chłopakom spod bloku na przykład " Ilę to ja nie wypiłem... ".
Haaa

kozacy
podaj reke sobie z ufp

po pierwsze... nie opowiadam bajek, sam w jednym poscie pisales ze jesz kanapki z maslem orzechowym bo tam duzo kalori jest a ty ich baaardzo potrzebujesz bo jeszcze wiecej ich spalasz na treningu, a jeszcze wczesniej w dziale dieta mowiles, wrecz wyklocales sie ze mozna miec diete za mniej niz sto zl bo ty masz za 60. ja mowilem ze 400 czasem nie starcza na taka w miare diete, a ty stawiales przy swoim, ale jak poprosilem zebys ja nam przedstawil to wymowka poszla, to samo ze zdjeciami. ciagle szarpales sie o moje a jak wrzucilem to cisza
jak zawsze masz duzo do powiedzenia, a malo do przekazania i pokazania
spam czy nie mam to gdzies ale taka prawda,
co do treningu to kazdy moze sam stwierdzic jakie ty to masz podejscie genialne

dla nie wtajemniczonych > dzial
nasze relacjeufp... 2 woreczki? ja jem 120g + kura i mam dosyc
no oliver zrob cos z tym bo naprawde... chyba tylko my to widzimy, zamknij temat a maly niech sie kieruje gdzie jego miejsce bo naprawde to az razi juz . > czyt. dzial DIETA