Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • co ze mnie wyrośnie?? rekompozycja/siła, fbw 06.2011

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: co ze mnie wyrośnie?? rekompozycja/siła, fbw 06.2011

Postprzez rafimoc » 24 Czerwiec 2011, o 21:51

atlas *** na youtube to scierwo.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez dziubas1994 » 26 Czerwiec 2011, o 10:37

przysiad
    16x30kg
    12x35kg
    10x40kg
    ogromna zmiana chociaż musiałem z 30min poświęcić zejściu do takiej pozycji bez sztangi w ogóle
    bo jakoś mi się nogi nie zginały:D
    heh wiem że to może głupie ale albo się do tyłu wywalałem albo bolał mnie staw biodrowy;/
    ale trochę popróbowałem itp i myślę że jest lepiej:D

wiosłowanie oburącz
    16x30kg
    12x35kg
    10x30kg
    fakt dużo inaczej i ciężar też musiałem zmniejszyć troszeczkę :D

WL
    16x50kg
    12x50kg
    10x50kg
    to akurat nie sprawiło mi większych problemów więc jeszcze dodam ciężaru następnym razem:)

push press
    16x30kg
    12x30kg
    10x30kg
    to z kolei nie wiem czy dobrze robiłem ale to już wy mi powiecie:D

uginanie ramion stojąc sztanga
    16x17kg
    12x15kg
    10x20kg
    próbowałem w ogóle nie poruszać łokciami wyizolować mięsień:D było dużo trudniej ale również pompa lepsza

pompki odwrotne
    16x5kg
    12
    10
    nie spodziewałem się takiego przebiegu spraw:D trochę niżej i 20kg mniej ciężaru na kolanach:)
    nom ale fajnie piekł za to. podstawiłem sobie trochę nie stabilne krzesełko ale za to wyższe i jakoś poszło

zginianie nadgarstka
    20x10kg
    15x20kg
    10x20kg
    również zrobiłem film może tu również coś źle robię:D
    ok. dzięki za wszystkie porady będę pracował teraz nad techniką

a tu film z moim treningiem w skrócie pomiędzy wiosłem a push press powinna być klata ale film wrzuca mi się z półtora godziny a co do klaty to najmniej się przyczepiliście więc pomyślałem że nie warto:D
    http://www.youtube.com/watch?v=KdXpJj6z_rs
    moja galeria tatuaży
    http://dziubas.y0.pl/index.php
    Awatar użytkownika
    dziubas1994
    Starszy sierżant

Miejscowość: polska/zachodniopomorskie
    Pochwały: 2
    Miasto: koszalin/ mieszałki
    Data urodzenia: 10 04 1994

Postprzez rafimoc » 26 Czerwiec 2011, o 13:10

az mnie...

PAS DO WSZYSTKICH CWICZEN - ja pyerdole!!

W przysiadach podwijasz ogon (zaokraglasz w kosci ogonowej przy wstawaniu) i w ogole nie masz wypietej klatki...
    Wioslowanie - mowilem najpierw pracujesz grzbietem a nie lapa!
    Push press - do dupy, sztanga nie lezy na obojczykach i wybijasz ja w przod a nie w gore prawidlowym ruchem - w koncowym momencie sztanga ma sie znalezc za linia uszu - przemiesza sie cale upper body a nie tylko rece!
    Uginanie - na cholere ten pas?
    Pompki odwrotne - ten pas to az mnie...

PAS TO JEST SPRZET KTORY WINDUJE WYNIKI W GORE ZAKLADAMY GO DO DUZYCH OBCIAZEN A NIE W TRAKCIE NAUKI NA MALYCH OBCIAZENIACH BO W TEN SPOSOB ODBIERASZ PRACE BRZUCHA - NIE DAJESZ MU SZANS NA SOLIDNE WZMOCNIENIE - JASNE???
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez dziubas1994 » 26 Czerwiec 2011, o 18:30

PS: taki z ciebie znawca a nie umiesz odróżnic pasa neopromowego od tego do ćwiczeń.
    moja galeria tatuaży
    Awatar użytkownika
    dziubas1994
    Starszy sierżant

Postprzez dziubas1994 » 26 Czerwiec 2011, o 18:44

rafimoc napisał:az mnie...

PAS DO WSZYSTKICH CWICZEN - ja pyerdole!!
    to pas neopromowy chyba nie robi żadnej różnicy

W przysiadach podwijasz ogon (zaokraglasz w kosci ogonowej przy wstawaniu) i w ogole nie masz wypietej klatki...
    akurat klatę to wypinałem ale trudno mieć klatkę wypiętą na dole jeśli ci o to chodzi
    a jeśli chodzi o "podwijanie ogona" to po prostu inaczej nie mogłem zejść tak nisko nie wiem czym jest to spowodowane
    ale może się poprawi z czasem

Wioslowanie - mowilem najpierw pracujesz grzbietem a nie lapa!
    ok już rozumiem
    Push press - do dupy, sztanga nie lezy na obojczykach i wybijasz ja w przod a nie w gore prawidlowym ruchem - w koncowym momencie sztanga ma sie znalezc za linia uszu - przemiesza sie cale upper body a nie tylko rece!
    Uginanie - na cholere ten pas?
    Pompki odwrotne - ten pas to az mnie...
    pas neopromowy, tak po za tym może podał byś mi linki do jakiś IDEALNYCH TECHNIK najlepiej push press na początek bo resztę tak jak by mam z kąt czerpać :D:)

PAS TO JEST SPRZET KTORY WINDUJE WYNIKI W GORE ZAKLADAMY GO DO DUZYCH OBCIAZEN A NIE W TRAKCIE NAUKI NA MALYCH OBCIAZENIACH BO W TEN SPOSOB ODBIERASZ PRACE BRZUCHA - NIE DAJESZ MU SZANS NA SOLIDNE WZMOCNIENIE - JASNE???
    moja galeria tatuaży
    Awatar użytkownika
    dziubas1994
    Starszy sierżant

Postprzez rafimoc » 26 Czerwiec 2011, o 18:47

rozumiem ze uwazasz ze pas neoprenowy nie wzmaga cisnienia w tloczni brzusznej?? ... i wcale ale to wcale nie oslabia rdzenia podczas cwiczenia?? jak uwazasz...

JESZCZE NIE WYMYSLONO ZADNEGO CUDOWNEGO HIPER MAGICZNEGO SPRZETU NA ZGUBIENIE TLUSZCZU TAM GDZIE TYLKO TY CHCESZ - ORGANIZMU NIE OSZUKASZ...

Inna sprawa, ze pas neoprenowy sprzyja wyzszej temperaturze tylko w ulokowanym miejscu innymi slowy roznica temperatur miedzy kazda partia a ulokowanym obszarem bedzie znaczna tym bardziej ze trzymasz go caly czas na sobie!! A to sprzyja nawilgoceniu wyizolowanego miejsca tym pasem co w konsekwencji moze dac BARDZO DUZE OSLABIENIE podczas przysiadu! lub nawet glupiej izolacji...

Jasno: Ma byc kontra na brzuch przy przysiadzie i innych zlotych cwiczeniach, czyli : jama brzuszna ma odbierac nastawione na nia ataki by mocno pracowal wespol miesni brzucha!!

Widze ze chciales tym stwierdzeniem zaskoczyc/wymadrzyc sie??
    Znawca nie jestem...nigdy tak nie uwazalem ale dementuje to co ktos napisze zle - bo cenie sobie merytoryke dlatego lubie dyskusje, pod warunkiem ze druga strona oprocz teorii umie to przedstawic w praktyce! Bardziej prawdziwie: Moglbym miec to wszystko w glebokim powazaniu, w koncu co mnie obchodzi to ze ktos sie kaleczy przez 2 lata nie umiejetnego treningu? lepiej nakupywac supli one z pewnoscia wzmocnia i skoryguja zle bilansy silowe i patologie sylwetkowe, zgadza sie??

rafimoc
    Generał broni

Postprzez dziubas1994 » 26 Czerwiec 2011, o 19:11

ok to teraz jeśli możesz to odnieś się do moich technik i powiedz co mam poprawić
    żebym się już nie kaleczył :)
    moja galeria tatuaży
    Awatar użytkownika
    dziubas1994
    Starszy sierżant

Postprzez rafimoc » 26 Czerwiec 2011, o 19:16

http://www.youtube.com/watch?v=rXXszjlqxhI

Push press - cala sila generowana z nog co widac - poza tym filmowane od przodu ale zwroc uwage jak przemieszcza sie gorna polowa ciala tak by w koncowym momencie sztanga znalazla sie za linia uszu.

W przysiadzie - latwo miec klatke wypieta na dole - to jest wrecz WYMAGANE zebys nie puszczal grzbietu - zobacz jaki rozstaw stop jest dla Ciebie optymalny, zlap troche szerzej na gryfie niz szerokosc barkow - tak bedzie latwiej i siadaj biodrem w tyl i w dol.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Purina » 26 Czerwiec 2011, o 19:18

Pas neoprenowy 'wyssie' z Ciebie trochę wody, a nie tłuszcz, jak zapewnia producent. Jakby się tak dało wyrzucić tłuszczyk, nosząc ten pas, to chyba każdy chodziłby z płaskim jak deska brzuszyskiem :lol: No i na koszulkę go zakładasz? Można i tak, ale...
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

Postprzez Purina » 26 Czerwiec 2011, o 19:20

Aż mnie zmroziło, jak zobaczyłam co Ty z tyłkiem przy siadzie robisz. Nic Cię jeszcze nie boli? Ajć :)
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość