Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Dziennik treningowy Puriny :D

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Dziennik treningowy Puriny :D

Postprzez qlimax-_ » 28 Czerwiec 2011, o 22:07

Watpie ze Purina powie bo wczesniej juz nie chciala powiedziec.Ale moze chociaz w jakims wojewodztwie?
    Zrobiłem krok w tył, ale zrobie dwa w przód
    Awatar użytkownika
    qlimax-_
    Chorąży

Miejscowość: Polska
    Pochwały: 3
    Miasto: M-ce

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez damiankusak » 28 Czerwiec 2011, o 22:12

jak 200km od wrocławia mhh
    jak powie już jakie województwo to sie dojdzie do tego
    WOLA PSYCHIKI, DAJE WYNIKI
    Awatar użytkownika
    damiankusak
    Porucznik

Pochwały: 9
    Miasto: Bełchatów
    Data urodzenia: 14 04 1994

Postprzez Purina » 29 Czerwiec 2011, o 09:12

Z jakiego miasta? Z dużego :D Województwa też nie podam, bo się skapniecie od razu :)

Trening:
    Przed: rozgrzewka na wioślarzu. Mięśnie napompowane (ze względu na zakwasy i regenerację mięśni pośladkowych, odpuściłam dziś wykroki), zrobiłam interwał półgodzinny na bieżni, rozciągnęłam się podwójnie i jestem happy :D Czuję lekki niedosyt ogólnie. Za dużo energii mam w sobie. Poszłam pod prysznic zmęczona, wyszłam spod niego i poczułam, że znów mogę coś porobić 8-) W sumie dziś spędziłam na siłowni niecałe 1,5h. Czyli sporo, a jednak mnie rozsadza :twisted: Teraz staram się zrelaksować.

Jeśli chodzi o wczorajsze posiłki, to obiad: pół kalafiora z 2 jajkami + sok grapefruitowy, przekąska: mieszanka studencka, kolacja: 4 małe kanapki z warzywami (jak na śniadanie) + zielona herbata.

Dieta na dziś:
    Śniadanie: 2 kanapki 'na klap' z dżemem + herbata zielona + witaminki
    Po treningu: banan i troszkę płatków Granola fruit
    Obiad: dziś będzie mięsko (pierś kurczaka). Zastanawiam się tylko, czy gotować, czy może grillować...? I czy tylko z warzywami, czy może dodać ryż? Dziś dzień będę miała długi i dość męczący.
    Przekąska: jabłko/malinki/czereśnie + orzeszki
    Kolacja: kanapki z warzywami (+ może jakaś szynka) + pół puszki tuńczyka + herbata (nie wiem, jaka, bo to zależy od ochoty).
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

Postprzez Diablo 88 » 29 Czerwiec 2011, o 10:48

Tak patrze Purino,że ta twoja dieta jest cienka i to bardzo.Malo pozytecznych rzeczy.

dzis: Sniadanie-dwie kanapki "na klap" przyklejone ma sie rozumiec :) z dzemem...slabizna Wrzucilbym 3kromki pieczywa chrupkiego+100g twarogu chudego + warzywo+zielona herbata+witaminy

Po treningu:Po treningu pełnowartosciowy posilek:btw np.gotowany indyk/kurczak/grilowany/karkowka/+kasza gryczana+warzywa+herbata zielona

przekąska;nieladnie tak podjadac miedzy posilkami :) zalezy w jakich ilosciach jesz to jablko.malinki/czeresnie (moje ulubione :P ) ja bym tutaj dal albo pol jabolka jak juz w ogole go jadl albo dal bym lekki omlet z rodzynkami albo dal bym mix slonecznik+siemie lniane+orzechy

Kolacja: jajka gotowane+warzywa+herbata zielona+witaminy lub bialy ser +tunczyk+warzywo+herbata zielona+witaminy

:)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez Purina » 29 Czerwiec 2011, o 11:02

Ale problem tkwi w tym, że ja nie mogę za bardzo jeść rzeczy na bazie mleka. Rano przed treningiem nie chcę jeść za dużo, bo po 1: o godz. 6:15 za wcześnie na obfite śniadanie, po 2: łapią mnie kolki, co przyjemne nie jest. Po treningu, wybija godzina 9:00, więc nie jestem w stanie jeść takich rzeczy, jak na obiad. Przekąska musi być, bo nauczyłam się jeść podwieczorek i najzwyczajniej w świecie czuję się głodna. A do kolacji jeszcze daleko, więc owoce lub orzechy. Nie jem tego dużo. Jeśli chodzi o maliny to tak ze 150-200g max., czereśnie gdzieś 250g, a orzechy to skromnie. Może z 50g. Oczywiście nie wszystko na raz. Siemię lniane przechodzi mi przez gardło tylko w chlebie - samego nie zjem. A już nie mówię o takim zalanym wrzątkiem, ble. Kolacja, ok., ale gotowane jajko, to tak może ze 2 wcisnę w siebie, bo białka za bardzo nie lubię. Szkoda, że żółtko takie 'potrzebne' nie jest.

Gold Omega Sport Edition Olimpu i Chrom/Zinc HI-TEC PEAK zamówione :D
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Postprzez Diablo 88 » 29 Czerwiec 2011, o 11:06

Ojjjj juz zamowilas to? czemu nic niepisalas?
    Wybredna jestes ;) jak kazda kobitka :P ale ok ja tylko proponowalem nic niechce narzucac.
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Purina » 29 Czerwiec 2011, o 11:11

Właśnie przed chwilą zamówienie poszło :D Ciekawe, kiedy przyjdzie.
    Wybredna, bo mam swoje przyzwyczajenia :) Pewnych rzeczy nie przeskoczy się od razu, trzeba nad tym popracować.
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Postprzez Diablo 88 » 29 Czerwiec 2011, o 11:17

Ahhhh moglas napisac,ze bierzesz cokolwiek z Hi-teca to bym Ci odradzil grrrrr ....
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Purina » 29 Czerwiec 2011, o 11:23

Dlaczego?
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Postprzez Diablo 88 » 29 Czerwiec 2011, o 11:30

Wolalbym kupic chrom w aptece niz z HI-Teca bo tak naprawde to niewiadomo czy to w ogole bedzie chrom :/ niemam zaufania do tej firmy jak chyba wiekszosc ludzi.
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość