Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • misiek- naturalna stymulacja, na przekór genetyce !!!

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: misiek- naturalna stymulacja, na przekór genetyce !!!

Postprzez Diablo 88 » 2 Lipiec 2011, o 20:01

kazdy ma swoje priorytety a ty troche je zle oceniasz.Zweby miec silne nogi czy plecy trzeba wzmacniac wszystko anie skupiac sie tylko na tych partiach,zobacz jak wazne sa takze miesnie brzucha,niezapominaj o tym...
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Góral » 2 Lipiec 2011, o 20:05

no dla Michała tamte rzeczy są piorytetem, ale pozwole sobie zwrócić Ci uwagę, że Michał na treningu trenuje plecy, nogi i klatkę - której wcale nie traktuje gorzej niż reszty.
    http://www.kulturystyczni.pl/goral-czyli-jak-chlopak-chce-zostac-mezczyzna-t3705.html - Zapraszam. :)
    Awatar użytkownika
    Góral
    Chorąży

Pochwały: 17

Postprzez Diablo 88 » 2 Lipiec 2011, o 20:08

No tak ok ja tylko przytoczylem pare zagadnien co moze byc wazne,niemozemy tak sobie wybierac to jest wazne to mniej a to juz w ogole,wszystko musi byc brane pod uwage.Wiem ze cwiczy niewypominam mu tutaj nic,zle zrozumailes Goral.
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Michał » 2 Lipiec 2011, o 20:09

Robiac przysiady, MC miesnie brzucha dostaja odpowiedni bodziec. Priorytetem sa dla mnie plecy to racja ale to w zwiazku z moja wada kregoslupa. Zreszta majac silne plecy w zyciu codziennym bardziej sie to przyda niz jak bedziesz mial silna klatke. Zeby mnie ktos zle nie zrozumial ze uwazam aby nie cwiczyc klaty, bo nalezy to robic aby nie bylo dysproporcji itd ale moje zdanie jest takie ze jak ktos chce byc silny to musi miec silne nogi i plecy.
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Postprzez Góral » 2 Lipiec 2011, o 20:11

Może i źle, przepraszam.

Tak zgadzam się z Tobą, aby wybrane partie mięśniowe były silne silna musi być też całą reszta.
    Było nawet takie przysłowie, albo może i nadal jest "Człowiek jest tak silny jak silny jest jego najsłabszy punkt".
    Nie wiem czy znajdzie ono tutaj odniesienie, ale jakoś mi się tak skojarzyło. :)
    http://www.kulturystyczni.pl/goral-czyli-jak-chlopak-chce-zostac-mezczyzna-t3705.html - Zapraszam. :)
    Awatar użytkownika
    Góral
    Chorąży

Pochwały: 17

Postprzez Diablo 88 » 2 Lipiec 2011, o 20:12

niebedziemy sie teraz klucic czy sprzeczac bo kazdy ma swoje poglady ale ja uwazam ze wzmacniamy cale cialo i kazda partia czy duza czy mala jest brana pod uwage i sumiennie pracowana
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez damiankusak » 2 Lipiec 2011, o 20:17

diablo dobrze napisałeś ĆWICZYMY CAŁE CIAŁO a nie tylko klatkę, zawsze jak ktoś sie pyta mnie czy kogoś innego to pierwsze pytanie ile na klatę bierze ale jaki staż czy coś innego to już go nie interesu
    WOLA PSYCHIKI, DAJE WYNIKI
    Awatar użytkownika
    damiankusak
    Porucznik

Pochwały: 9
    Miasto: Bełchatów
    Data urodzenia: 14 04 1994

Postprzez Michał » 2 Lipiec 2011, o 21:15

a czy ja powiedzialem zeby nie wzmacniac calego ciala ? Wrecz tak uwazam i wszystkich do tego namawiam !!
    Naapisalem tylko ze na nogach i plecach najbardziej mi zalezy, aby w nich sila szla. Jak pojdzie w nogach i plecach to w reszcie rozniez.
    obrazek
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Postprzez rafimoc » 2 Lipiec 2011, o 22:59

takie pierdo lamento bez sensu

Diablo nie miales prawdziwych poreczy tylko to byla drabina - wiec mogles byc niezadowolony - malo to komfortowe, prawda??

Duzo bardziej od jakiego kolwiek WL cenie sobie porecze - tylko 2 punkty podparcia na starcie juz wlasna waga ciala - prawdziwa moc!! podwieszac 100-120kg na poreczach to jest MEGA MOC piersiowych. Porecze dla klatki sa tym co dla nog przysiady i zdania nie zmienie:)
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332

Postprzez Michał » 3 Lipiec 2011, o 08:19

chociaz jeden mnie poparł :)
    obrazek
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość