Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
rafimoc napisał:Chcecie hejtowac? idzcie sobie na inne forum.
rafimoc napisał:bez klotni.
Tylko nie rozumiem:
Ktos mi nie wierzyl ze robie wykroki chodzone na 100kg - dalem film
Inna osoba z kolei nie wierzyla w zercher squaty (dawno temu) rowniez dalem film
Zmieni sie Wasze podejscie w koncu jak zamieszcze drazek?? chocby na 50kg w serii?
Nie Ty Marku, fakt napisalem za bardzo ogolnie - podchwyt, w nachwycie i szerokosci wiekszej niz barki uwazam ze jestem slaby jak dziecko z obciazeniem...
Odbijajac: max Doms...
rafimoc napisał:na szerokosc barkow - wybacz moje niedopatrzenie.
No tak wlasnie jak robilem szerzej niz barki nachwytem to slaby jak dziecko - nieporownywalnie w ogole. Ciezar jakim zrobilem jako tako 5pow - technicznie ale z wielkim bolem to 20kg, choc mysle ze to tez kwestia wytrenowania, podciagam sie podchwytem bo to moj najsilniejszy chwyt i nie pozostaje tez bez znaczenia w budowaniu grzbietu - akurat w moim przypadku.
dazid_18 napisał:Ja moge wam powiedziec i poswiadczyc, ze tak jest bo widzialem jesgo inne wszystkie filmiki.
Diablo 88 napisał:Rafał to nagraj niech chłopom szczena opadnie
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość