Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
rafimoc napisał:Hm, generalnie polaczenie dwoch chwytow nie jest glupim pomyslem, nawet dzieki podchwytowi mozna by bylo poprawic szeroki nachwyt, zakladajac trening ciezkiego drazka dla przykladu 4serie po 3-2pow po czym uciecie ciezaru o 25% i w tym momencie wchodzi do gry juz nachwyt szerszy od barkow i znow kolejne obciecie na 50% ciezaru z podchwytu i kontynuuacja szerokiego nachwytu - nie jest to glupie.
Ewentualnie w druga strone: zaczac od slabego dla nas szerokiego nachwytu dojechac nim dosyc ciezko zalozmy 5x5 po czym, kiedy juz nie wyrabiamy zrobic podchwyt rowniez ciezko silowo - upadaja jednostki motoryczne wlasciwe dla szerokiego nachwytu i w tym momencie aktywujemy inne wlasciwe dla podchwytu - slowem upadek szerokiego nachwytu nie bedzie oznaczal konca cwiczenia, a to na pewno spowoduje wzrost sily i masy grzbietu.
Obrazowo:
Szeroko nachwyt 5x5
Podchwyt 4x3-2
pobijrekord napisał:Diablo 88 napisał:Rafał to nagraj niech chłopom szczena opadnie
.
Odpisałem Ci na PW ale nie wiem czy doszło?.
Raczej szczęka mi nie opadnie bo znam podciąganie z obciążeniem z własnej praktyki.
Diablo 88 napisał:pobijrekord napisał:Diablo 88 napisał:Rafał to nagraj niech chłopom szczena opadnie
.
Odpisałem Ci na PW ale nie wiem czy doszło?.
Raczej szczęka mi nie opadnie bo znam podciąganie z obciążeniem z własnej praktyki.
Nic niedoszlo,napisz jeszcze raz...
rafimoc napisał:nie robcie mi spamu.
Mozemy rozmawiac o drazku, treningach tutaj ale nie takie pierdoly czy komus PW doszlo - bez przesady.
pobijrekord napisał:dazid_18 napisał:Ja moge wam powiedziec i poswiadczyc, ze tak jest bo widzialem jesgo inne wszystkie filmiki.
A gdybym napisał Ci że podciągam się lub robię coś tam z jakimś ciężarem uwierzyłbyś mi na słowo?,skąd wiedziałbyś że nie robię legendy na swój temat na forum?
dazid_18 napisał:pobijrekord napisał:dazid_18 napisał:Ja moge wam powiedziec i poswiadczyc, ze tak jest bo widzialem jesgo inne wszystkie filmiki.
A gdybym napisał Ci że podciągam się lub robię coś tam z jakimś ciężarem uwierzyłbyś mi na słowo?,skąd wiedziałbyś że nie robię legendy na swój temat na forum?
Bo widzialem jego zdjecia filmy wszystkie,a z reszta po tym co on pisze to nawet bym uwierzyl on ma łeb.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość