Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
Diablo 88 napisał:Znow dyskusja niepotrzebna.Filmow Rafała z podciagania z obciązeniem niema.koniec kropka jak będzie chcial wrzucic to napewno to zrobi.Tak na marginesie to po co siebie miałby oszukiwać z rekordami.
dazid_18 juz skończ bo co post to lepiej... Niezaśmiecajcie juz.
Sten napisał:Dokładnie tak, dziennik jest dla niego w szczególności. Służy temu żeby wpisywał tam relacje ze swoich treningów, ewentualnie wrażenia albo jakieś filmiki, czy zdjęcia. Każdy ma prawo się tutaj wypowiedzieć na temat Rafała bądź jego trenowania. Każdy może sobie skomentować jak mu się podoba, ale po co Ty tu robisz taki spam w tym dzienniku? Nie wierzysz, że tyle zrobił na drążku? Wcale nie musisz, nikt Cię do tego nie zmusza. Byłem przy tym i mogę poświadczyć, że tyle zrobił bo stałem wtedy bezpośrednio za nim, ale ja pewnie cisnę kit, a Ty nie musisz tego "łykać". Po co by pisał takie rzeczy u siebie w dzienniku, gdyby tego nie dokonał? Zastanawiałeś się nad tym? Ja w tym nie widzę najmniejszego celu. Poza tym sam by siebie wtedy oszukiwał co też by nie miało najmniejszego sensu. Jak nie wierzysz to trudno, nic na siłę, ale nie rób mu spamu w dzienniku pisząc bezsensowne wypowiedzi, " że to niekoniecznie musi być prawda".
Sten napisał:Nie robię za niczyjego adwokata. Po prostu byłem przy tym i mogę potwierdzić. Jakoś wcześniej kiedy Rafi pisał o swoich nowych rekordach nie zależało Ci tak bardzo na filmikach, a nawet prawie w ogóle się tu nie wypowiadałeś. Co się stało, że tak nagle teraz chcesz filmik z tego drążka?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość