Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszcza:)

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: NIC SIE NIE BAĆ NA SZTANGE DOYEBAĆ!!czyli,wyznanie leszc

Postprzez dazid_18 » 17 Lipiec 2011, o 10:31

Nie pamietam,ale widzialem inne i moge nawet po tym stwierdzic o jego sile,ale z was niedowiarki.A tobie na slowo bym nie uwierzylk napewno,jak bys mi to jakos udokumentowal jakimis fotkami czy filmami wtedy bym mogl Ci uwierzyc, o ile byly by one twoje.
    "Nie ma opierdalania sie"
    dazid_18
    Generał broni

Pochwały: 9
    Miasto: Ostrołeka
    Data urodzenia: 01 01 1995

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Diablo 88 » 17 Lipiec 2011, o 10:40

Znow dyskusja niepotrzebna.Filmow Rafała z podciagania z obciązeniem niema.koniec kropka jak będzie chcial wrzucic to napewno to zrobi.Tak na marginesie to po co siebie miałby oszukiwać z rekordami.

dazid_18 juz skończ bo co post to lepiej... Niezaśmiecajcie juz. :)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez dazid_18 » 17 Lipiec 2011, o 10:41

Ok,spox ja tylko stwierdzam fakty.
    "Nie ma opierdalania sie"
    dazid_18
    Generał broni

Pochwały: 9
    Miasto: Ostrołeka
    Data urodzenia: 01 01 1995

Postprzez pobijrekord » 17 Lipiec 2011, o 14:13

Diablo 88 napisał:Znow dyskusja niepotrzebna.Filmow Rafała z podciagania z obciązeniem niema.koniec kropka jak będzie chcial wrzucic to napewno to zrobi.Tak na marginesie to po co siebie miałby oszukiwać z rekordami.

dazid_18 juz skończ bo co post to lepiej... Niezaśmiecajcie juz. :)

To w końcu po co jest ten dziennik i wątek?,tylko po to aby Rafał pisał sam do siebie? a inni mają wszystko "łykać" bez zastanowienia i zwątpienia?.I skąd pewność że sam siebie bądź Nas nie oszukuje?.Ja dla przykładu dopiero jestem pewien że coś prawidłowo lub nieprawidłowo zrobiłem gdy obejrzę to na filmie z "boku"
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez Sten » 17 Lipiec 2011, o 15:04

Dokładnie tak, dziennik jest dla niego w szczególności. Służy temu żeby wpisywał tam relacje ze swoich treningów, ewentualnie wrażenia albo jakieś filmiki, czy zdjęcia. Każdy ma prawo się tutaj wypowiedzieć na temat Rafała bądź jego trenowania. Każdy może sobie skomentować jak mu się podoba, ale po co Ty tu robisz taki spam w tym dzienniku? Nie wierzysz, że tyle zrobił na drążku? Wcale nie musisz, nikt Cię do tego nie zmusza. Byłem przy tym i mogę poświadczyć, że tyle zrobił bo stałem wtedy bezpośrednio za nim, ale ja pewnie cisnę kit, a Ty nie musisz tego "łykać". Po co by pisał takie rzeczy u siebie w dzienniku, gdyby tego nie dokonał? Zastanawiałeś się nad tym? Ja w tym nie widzę najmniejszego celu. Poza tym sam by siebie wtedy oszukiwał co też by nie miało najmniejszego sensu. Jak nie wierzysz to trudno, nic na siłę, ale nie rób mu spamu w dzienniku pisząc bezsensowne wypowiedzi, " że to niekoniecznie musi być prawda".
    Sten
    Starszy sierżant

Data urodzenia: 02 01 1995

Postprzez pobijrekord » 17 Lipiec 2011, o 15:28

Sten napisał:Dokładnie tak, dziennik jest dla niego w szczególności. Służy temu żeby wpisywał tam relacje ze swoich treningów, ewentualnie wrażenia albo jakieś filmiki, czy zdjęcia. Każdy ma prawo się tutaj wypowiedzieć na temat Rafała bądź jego trenowania. Każdy może sobie skomentować jak mu się podoba, ale po co Ty tu robisz taki spam w tym dzienniku? Nie wierzysz, że tyle zrobił na drążku? Wcale nie musisz, nikt Cię do tego nie zmusza. Byłem przy tym i mogę poświadczyć, że tyle zrobił bo stałem wtedy bezpośrednio za nim, ale ja pewnie cisnę kit, a Ty nie musisz tego "łykać". Po co by pisał takie rzeczy u siebie w dzienniku, gdyby tego nie dokonał? Zastanawiałeś się nad tym? Ja w tym nie widzę najmniejszego celu. Poza tym sam by siebie wtedy oszukiwał co też by nie miało najmniejszego sensu. Jak nie wierzysz to trudno, nic na siłę, ale nie rób mu spamu w dzienniku pisząc bezsensowne wypowiedzi, " że to niekoniecznie musi być prawda".

Wiem pewnie byłoby najwygodniej gdybym się tu w ogóle nie zarejestrował :) i ciekawe robię spam tym że się pytam i chcę dowodu?,skoro się podciągnął z 70kg to w czym problem aby to powtórzyć i tym razem uwiecznić na filmie było by znacznie łatwiej i obeszłoby się bez tej pisaniny,"adwokatów" i oskarżania o spam.
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez Sten » 17 Lipiec 2011, o 15:51

Nie robię za niczyjego adwokata. Po prostu byłem przy tym i mogę potwierdzić. Jakoś wcześniej kiedy Rafi pisał o swoich nowych rekordach nie zależało Ci tak bardzo na filmikach, a nawet prawie w ogóle się tu nie wypowiadałeś. Co się stało, że tak nagle teraz chcesz filmik z tego drążka?
    Sten
    Starszy sierżant

Postprzez pobijrekord » 17 Lipiec 2011, o 17:45

Sten napisał:Nie robię za niczyjego adwokata. Po prostu byłem przy tym i mogę potwierdzić. Jakoś wcześniej kiedy Rafi pisał o swoich nowych rekordach nie zależało Ci tak bardzo na filmikach, a nawet prawie w ogóle się tu nie wypowiadałeś. Co się stało, że tak nagle teraz chcesz filmik z tego drążka?

Dlaczego się nie wypowiadałem pisze kilka postów wcześniej został zablokowany mój wątek i zresztą odpowiedź na Twoje pytanie to spam bo nie na temat,więc wróćmy do podciągania Rafała,prosta odpowiedź-innych wyników nie kwestionuję a akurat na drążku wiem jaki to ciężar i dlatego powątpiewam.
    pobijrekord
    Starszy plutonowy

Postprzez rafimoc » 17 Lipiec 2011, o 21:33

moge po mesku?
    Jesli nagram drazek chocby w serii z 50kg to sie niedowiarki odpier... ?? :) krotko i na temat.
    Nie mam zamiaru powtarzac rekordu z tego prostego wzgledu ze nie chce blokowac sobie progresu na okolo 3 tygodnie z powodu czyjegos widzi mi sie.

A najlepsze w tym wszystkim jest to, ze najwiecej do powiedzenia maja zawsze osoby ktore nie cwicza calego ciala rownomiernie mocno tylko faworyzuja jedno ponad drugie glupio sie przy tym tlumaczac "noo wiecie wyciskam 200 ale przysiadow nie robie bo kolana" itp itd przyklady mozna mnozyc.
    Z next rekordu nagram juz Wam drazek - gra? oraz inne cwiczenia nie widze powodow dla ktorych mialbym tutaj pisac cos nie prawdziwego, poza tym czy 70kg na drazku dziwi podchwytem?? to jest az tak duzo?? gdzie rok temu bylo na wyciagu gornym 160kg ?? rowniez podchwytem?? moze genetyka do grzbietu - pewnie tak, co nie zmienia faktu ze musialem niezle zapierdalac i sie napocic zeby choc dolozyc glupi 1kg.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332

Postprzez Sten » 17 Lipiec 2011, o 22:11

Taki niedowiarek jesteś pobijrekord z tym drążkiem Rafiego. Wiesz co, tak Ci zależy na tym filmiku, a ja powiem szczerze, że zobaczyłbym chętnie Twoje filmiki :). Pochwal się tutaj w Rafiego dzienniku swoimi dokonaniami. Doszły mnie słuchy, że nie robisz ani martwego ciągu ani przysiadów. To nie dobrze ;/. Odczep się w końcu od niego skoro mu nawet do pięt nie dorastasz..... nie robisz dwóch najlepszych ćwiczeń, czemu, bo co?? Kolana siadają, kręgosłup się przeciąży?? Wymówki, do których uciekają się leszcze, którzy boją się naprawdę porządnego treningu. Drążek kolego to nie wszystko. Wstaw więc w końcu jakieś swoje filmiki bo jak na razie to robiąc same dipsy i drążek zachowujesz się jak stary sezon. Zazdrościsz mu tego drążka? Weź się po prostu za siebie i zacznij ostro trenować.......
    Sten
    Starszy sierżant

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość