Dobrze wyposażona siłownia to podstawa sukcesu. W dziale wszystko na temat sprzętu do siłowni, czyli: ławki, wyciągi, obciążenia, sztangi, hantle, gryfy, sztangielki, atlasy itp.
Moderator: Michał Bodzioch
przez Bandit » 12 Lipiec 2011, o 23:34
Może ktoś ma dobry, wygodny, zdrowy i bezpieczny patent na podgrzanie garażu w celach siłowniczych.
Noszę się z zamiarem powrotu z ćwiczeniami do domu - garażu - i jedyna rzecz, która mnie zastanawia to jak podgrzać sobie ten garaż raz na dwa dni do ćwiczeń. Macie jakieś sprawdzone dobre pomysły / urządzenia.
Garaż jest dwoma ścianami sklejony z domem, temperatura w zimę nie spada tam poniżej zera. Drzwi garażowe nie są izolowane.
1.opcja z doprowadzeniem tam grzania z CO trochę kłopotliwa - prucie ścian w domu.
2.ogrzewanie elektryczne - chyba za duży koszt
3.wszelkie piece olejowe/węgiel/drzewo - pomijając kwestie bezpieczeństwa to jeszcze kwestia "wypalenia tlenu" przez ten piec (mam jednak możliwość doprowadzenia powietrza do spalania i odprowadzenia splin na zewnątrz)
fajnie by było jak by się dało jeszcze to ogrzewanie zaprogramować (timer).
Ma ktoś jakiś dobry patent? - nie szukam rozwiązania taniego tylko dobrego.
Pozdr.
bandit
-
Bandit
- Starszy plutonowy
-
Prezenty!
Uwaga! -
Rozdajemy prezenty! -
Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!
przez
Vito
Cześć!
Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik!
Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!
Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!
REGULAMIN:
- Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
- W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
- Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
LISTA PREZENTÓW:
- 3x Rękawiczki do ćwiczeń
- 3x Pas kulturystyczny
- 3x Shaker
- 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
Życzymy szczęścia!
Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
-
Vito
- Administrator
przez Michał » 13 Lipiec 2011, o 11:55
mam dobry i sprawdzony sposob.
Porzadna rozgrzewka i po pierwszej seri przysiadow albo MC nagle robi sie cieplo w calym garazu
Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!Kliknij obrazek, aby powiększyć
-
Michał
- Generał broni
-
- Pochwały: 101
-
przez Bandit » 13 Lipiec 2011, o 12:40
wim, wim
już kiedyś to przerabiałem i wcale nie jest tak kolorowo
zimne drążki, gryfy ławeczki to na dłuższą metę denerwuje
i do tego większa wilgotność = słabo,
trzeba nagrzać
Pozdr.
bandit
-
Bandit
- Starszy plutonowy
-
przez pablos » 13 Lipiec 2011, o 18:16
grzejnik elektryczny to sporo prądu ciągnie.na zime siłke do pokoju;p
Najpierw trochę pochwał, zachwytu itd....
Dopiero później równać z glebą
Chciałem pójść do policji, lecz los pchnął mnie w gangsterke
-
pablos
- Kapral
-
- Miejscowość: LLU
- Data urodzenia: 20 04 1993
przez rafimoc » 14 Lipiec 2011, o 20:23
najlepsze byloby ogrzewanie podlogowe z termostatem i czujka czasu, ale to duzy koszt...
3x w tyg grzanie farelka po nawet 3godziny duzo pradu Ci nie sciagnie az tak, a strzelam ze trenujesz w granicach godziny to przynajmniej godzine lub 30minut wczesniej musialbyc ja wlaczyc zeby wejsc juz do w miare cieplego pomieszczenia.
NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!
indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
-
rafimoc
- Generał broni
-
- Pochwały: 332
- Miasto: Wrocław
przez Lord » 14 Lipiec 2011, o 21:08
ocieplić garaż styropianem i jest git
ja nie grzeje w garażu a zawsze trenuje bez koszulki nawet w zimie
Cel: 100+ kg, plecy jak szafa i na brzuchu krata
-
Lord
- Generał broni
-
- Pochwały: 63
przez Bandit » 15 Lipiec 2011, o 08:52
Garaż mam cały ocieplony, bo jest to część budynku - jedynie drzwi są nieocieplone, ale jak będzie trzeba to coś przykleję do nich od wewnątrz.
Też doszedłem do wniosku, że dogrzanie elektryczne będzie najlepsze, żadnych właściwie kosztów na starcie nie poniosę (poza dobrą farelką) a koszt prądu nie będzie faktycznie wysoki powiedzmy 1-2 zł za podgrzanie na jedną sesję. Zobaczymy jak to będzie.
Pozdr.
bandit
-
Bandit
- Starszy plutonowy
-
przez Steryd » 16 Lipiec 2011, o 22:01
plakaty ladnych pań sobie powies
http://aixlase.de/7381a
-
Steryd
- Starszy sierżant sztabowy
-
- Pochwały: 1
- Data urodzenia: 29 10 2021
-
przez Bandit » 16 Lipiec 2011, o 22:39
Takie mnie nie grzeją - mam swoją ładną w domu.
A poza tym ładne panie też muszą mieć ciepło
Pozdr.
bandit
-
Bandit
- Starszy plutonowy
-
przez kamilmen » 30 Lipiec 2011, o 19:54
masz jakiś samochód to zapal go na pare minut dobrze to zrobi akumulatorowi zimą lub kup butle z gazem i takie małe palniki są do garków i nawet sobie wode mażesz gotować
http://allegro.pl/kuchenka-turystyczna- ... 40315.html
Kiedy ćwiczysz, twoje ciało wydziela związki chemiczne zwane endorfinami, które wprowadzają cię w stan naturalnego upojenia.
-
kamilmen
- Starszy kapral
-
- Pochwały: 2
- Data urodzenia: 14 09 1994
Wróć do Sprzęt do siłowni
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość