Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja OLIVER - 05.11.11 reON

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Relacja OLIVER - 24.01.11 reON

Postprzez Diablo 88 » 5 Lipiec 2011, o 18:48

aa :D heheh Niebylem jeszcze po wynii,akurat niemialem jak ale z polskiego mnie oblali iz zamalo powiedzialem a temat probowalem ogarnac dzien wczesniej przed terminem :D nieodnioslem sie do literatury podmiotu i przedmiotu...Ja tutaj i tak nieliczylem na nic a z tego co wiem to z mojej bylej klasy niezdal nikt matury bo chlopaki tam cynk dawali ze lipa totalna,jednemu sie tylko matematyka niepowiodla i bedzie mial poprawke w sierpniu.moze za rok sprobuje jesli bedzie mi sie chcialo i bede mial czas,sam ciekaw jestem jak mi poszlo ale i tak niepotrzebny jest mi taki papier. :) zobaczymy we wrzesniu to Ci napisze jak to mi poszlo.
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Oliver » 10 Lipiec 2011, o 08:34

no i dziś mnie we Wrocławiu nie ma, wczoraj w Ustce też nie byłem...
    wkurwiłem się w chuj, od poniedziałku im trąbiłem, że chce jechać ze swoją "tak tak zapiszemy Cię"
    a potem telefon "Ty Mateusz jutro 4 rano wyjazd do Kołobrzegu 2 dni, pojedziesz co?"
    powiedziałem pierdole nigdzie nie jadę i chuj heh... wkurwiają mnie już w tej firmie, pierdolę
    znajdę gdzieś robotę na umowę a jak nie to do woja wypierdalam

co do piątkowego treningu zakwasy w chuj do tej pory:)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Diablo 88 » 10 Lipiec 2011, o 09:57

Hehe to sie spienił nasz Oliver :) Wpisuj relacje co i jak...Zobacz Rafal a na wioche moglismy jechac!Zobaczyc tego zakapiora! :D
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez rafimoc » 10 Lipiec 2011, o 10:08

no wlasnie widze... ojj Oli... w chuya cięcie tez zajęcie :)
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332

Postprzez Oliver » 11 Lipiec 2011, o 10:37

znowu ich proszę ale już od wczoraj o daleki wyjazd na weekend, no zobaczymy... dziś chcieli mnie na punkty powysyłać
    porozwozić coś heh ja dziękuję jak to leje na całym pomorzu...

dziś był trening, w końcu:) przysiadzik tylny poleciał na pierwszy ogień 95kg w serie, sądzę, że następny trening znowu podniosę o 5kg:)
    pięknie się rozkręca:) potem MC sumo 120kg na serie, chwyt mi kurde siada ale to się da naprawić, odciski jak diabli ale
    dlatego, że się łapy przyzwyczajają do treningu bez rękawic:) także troszkę czasu...:)
    potem Dipsy jak to ja oczywiście wariuje, 40kg i jazda jazda:) potem już tylko kosmetyczne sprawy, przy wiośle się wq
    bo znowu nie mam hantli dość dużych... do końca karnetu zostaje na tej siłce a potem się przenoszę bo to sensu nie ma:)
    podsumowując jestem zaskoczony skokiem siły po tej przerwie... kto by pomyślał, że tak szybko będę wskakiwał z obciążeniem na siadach? gdzie miałem takie wcześniej problemy z przewodzicielami... dla mnie osobiście jest to pozytywny szok:)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Oliver » 7 Sierpień 2011, o 21:56

Specjalnie dla Diablo bo się czepia:P do Niemiec jednak nie pojadę (całe szczęście) :)
    najbliższe kilka miesięcy znowu spędzę na siłce, w październiku pierwszy zjazd na studia (15-30) ale i tak jeszcze nie wiem
    czy się dostałem:D ale mniejsza o to:P
    w październiku tez idę do WKU się zgłosić na podoficerkę:) potrwa pewnie kilka miesięcy zanim mnie ściągną do NSRu... pewnie na wiosnę:) dowiedziałem się jednak, że w Ustce (gdzie pewnie mnie jebną) jest siłownia w jednostce:D co mnie wielce cieszy:)
    i tak będzie przez 4 miechy... potem dodatkowe przeszkolenie i już zawodowy ustabilizowany:) może wtedy w końcu będę mógł się
    w pełni rozkręcić... bo póki co to ciągle coś wypada;/ ale tak jak obiecałem od jutra na siłkę:)
    pochwalić się sobą teraz nie mogę, ale brackim się pochwalę jak go wyprowadziłem, przyleciał 24 czerwca i ważył 81kg,
    na dzień dzisiejszy waży 96kg przy moim prowadzeniu:) przysiad z serii wzrósł mu z 60kg do 100kg na 8 powtórzeń:)
    to była jego najsłabsza partia bo nigdy nie trenował... dlatego nie dziwcie się, że tak waga skoczyła:)
    Martwy ciąg dupą do ziemi robił z 60kg i miał nasrane w gacie, aktualnie robi na 110kg seriami po 8:)
    podkreślę jedno, trening jakim operował do tego czasu to FBW ;)
    Pozdrawiam serdecznie
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Diablo 88 » 8 Sierpień 2011, o 09:54

Witaj!Zapros brata w takim razie na forum...niech relacje zalozy,ktora napewno go jeszcze bardziej zmotywuje... hmmm chyba,że sie obawiasz,że brat Cie przegoni :D
    Tak na dobra sprawe to wcale jeszcze relacji nie zaczales ;)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Oliver » 8 Sierpień 2011, o 11:44

Diablo i nie zacznę bo nie widzę takiego sensu:) i tak nikt nie czyta, nikt się nie udziela, a ja dla siebie
    takowej motywacji nie potrzebuje i nie mam potrzeby aby się tu rozpisywać:)
    brat raczej nie założy tutaj relacji, podrzucę jakieś foty jego jak tylko będę miał okazję coś pstryknąć:) może i swoje
    a brat siłowo nie ma szans mnie przegonić, patrz ja ważę aktualnie 80kg on 96kg, a macha mniejszymi ciężarami
    niż ja teraz po spadkach:) za krótki w uszach jeszcze jest:)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Michał » 8 Sierpień 2011, o 11:56

Oli wszystcy czytaja relacje co Ty pier*** :P
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Postprzez Oliver » 8 Sierpień 2011, o 12:43

to wszyscy pier** i nie robią bo nic nie piszą:D
    postarałem się szybko nawet o foty:)

No to moje spadki, przykład jak nie należy robić aby tak wyglądać:P 80kg
    obrazek
    obrazek
    obrazek

a Tu bracki, przykład jak należy robić aby przykładnie się zalać:D 96kg
    obrazek
    obrazek
    obrazek
    Oliver
    Generał brygady

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość