Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja Młodzika

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: Relacja Młodzika

Postprzez fallenursus » 19 Sierpień 2011, o 18:38

Rafi daj sobie spokoj bo smark juz za takie rzeczy sie chycil jak geranium. Pisal mi w dziale jakies bzdety o sterydach az moja cierpliwosc sie skonczyla i pofrunol na stale.:/
    Image
    lepsze zdrowie za pomoca chemi
    visiting Mod :)
    wali mnie dieta.to dobre dla maminsynkow i lalusiow
    Awatar użytkownika
    fallenursus
    Młodszy chorąży

Pochwały: 32
    Miasto: montreal
    Data urodzenia: 11 04 1974

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Ufpo » 19 Sierpień 2011, o 18:47

Że co :D? Wstawiłem tylko zdj :D
    Ufpo
    Starszy plutonowy

Pochwały: 3
    Data urodzenia: 24 08 1996

Postprzez Diablo 88 » 19 Sierpień 2011, o 19:43

fallenursus napisał:Rafi daj sobie spokoj bo smark juz za takie rzeczy sie chycil jak geranium. Pisal mi w dziale jakies bzdety o sterydach az moja cierpliwosc sie skonczyla i pofrunol na stale.:/

Heh no to niezle :Wstyd: Młody wez sie ogarnij wkoncu bo pozniej bedzie juz za pozno i tylko bedziesz zalowal.
    W ogole nie rozumim co sie dzieje teraz z dzieciakami.Ja w tym wieku nie myslalem o czym takim jak silownia,suplementy...teraz chlopaczki w takim wieku lapia sie juz za wszystko...sterydy,alkohol,narkotyki co to sie wyprawia.

ps: Zmądrzej troche :)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez Ufpo » 19 Sierpień 2011, o 19:48

Siłka dieta regeneracja suple to tylko dodatek :D A te przed treningowe biorę tylko jak mam ciężkie treningi
    Ufpo
    Starszy plutonowy

Postprzez Góral » 19 Sierpień 2011, o 20:43

Diablo powiem Ci tak sam jestem w bardzo chu*owym wieku, czemu?
    Wszyscy moi rówieśnicy jadą na alkoholu, papierosach, marihuanie, a i niestety znam dobrze takich co wciągają i za 50zł na kilka działek by Cię zadźgali!

Rafał zawsze powtarzał "wszystko leży u podstaw" - tak samo tutaj, młodzi mają złe podłoże psychiczne, widzą to co robią starsi, widzą że gdzie rodzice jadą na impreze, święta itd, to do sklepu/na cepeen po flaszke, piwo. Na posiady do sąsiada po czteropaka, to sobie myślą "czemu my tak nie możemy? skoro oni się bawią przy tym to czemu my nie?" Ja jestem niezmiernie wdzięczny, że rodzice umożliwili mi trenowanie boksu, w wieku 12lat, bo wtedy zaczęły się u kumpli pierwsze piwa, fajki i reszta. Gdyby nie sport nie wiem co bym teraz robił, ale na pewno nie udzielałbym się na takim forum kulturystycznym i gówno by mnie obchodziło jakie metody treningowe są najlepsze. Pewnie rzucałbym sie na ciężary jak pies na suke po kilku miesiącach bez skutecznych treningów kupił pierwsze puszki suplementów. Przykre, ale prawdziwe.

To samo jest ze siłownią, można zacząć w wieku lat 12 nawet, jeżeli ma Cię kto mądrze pokierować. I bzdurą totalną jest że do 16roku życia tylko lekkie ćwiczenia nie obciążające stawów. Głupota! W takim wieku dobrym ba, najlepszym rozwiązaniem są przysiady, mc, popmki, drążek. Wszystko na nieco większym zakresie powtórzeń kosztem obciążenia. Dzieki temu będziemy wzmacniać więzadła, przy odpowiedniej technice stawy wcale nie ucierpią nawet mogą skorzystać, a nawet przy zdrowym zróżnicowanym odżywianiu poprawimy wygląd, mase, definicje. Przy odpowiednio zaplanowanym progresie b.długo falowym z CR np.4-6tyg po 1,25/2,5kg na tydzień. potem tydzień CR w pierwszym wypadku 2,5/a drugim 5kg. i dajmy na to powtórzyć to 5-6 razy. Czy to nie było by lepsze niż plan przeładowany izolacjami, który jakby nie patrząc też "ryje" stawy? :)
    http://www.kulturystyczni.pl/goral-czyli-jak-chlopak-chce-zostac-mezczyzna-t3705.html - Zapraszam. :)
    Awatar użytkownika
    Góral
    Chorąży

Pochwały: 17

Postprzez rafimoc » 19 Sierpień 2011, o 22:43

fallen dzieki za ta uwage.

Ufp - nie jestem matka teresa by kazdemu pomagac w dodatku komus kto nie slucha - nie wiesz jeszcze co to ciezki trening, a twierdzisz ze bierzesz przedtreningowce przed owymi ciezkimi treningami - smiech na sali. Jestem moderatorem a z definicji moderator pilnuje aby byl spokoj na forum, wiec na dobra sprawe moglbym miec gdzies te wszystkie plany, rozpisywanie, pomaganie, ale robie to zeby swiat tego sportu nie zszedl calkowicie na psy. Im wiecej takich osob, tym pozniej lepsze efekty dla ogolu.

Goral madrze napisal, bylby zapewne zapatrzony na suplementy bo nie widzialby efektow - slowem: bylby w tym miejscu, gdzie Ty jestes teraz.

Twoim suplementem jest dobre odzywianie sie i podstawowy trening, jesli podciagniesz sie 3-4 razy i porecze tak samo, za to w izolacjach uzywasz juz srednich ciezarow, oznacza to, ze:
    - spartoliles podstawy
    - nie umiesz izolowac miesni, partia ktora ma byc izolowana w rzeczywistosci jest pomijana, gdyz inna wieksza wazniejsza partia zabiera jej cale spektrum dzialania poprzez to ze sama ma braki

Organizmu nie oszukasz i albo sie tego wreszcie nauczysz albo dalej bedziesz tkwil w miejscu.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332

Postprzez Ufpo » 20 Sierpień 2011, o 07:41

Sam robię 4 serie po 8pow na prążku chwyt szeroki nad chwytem do klatki. P Szwedki robię 4 serie po 12 pow jeszcze nie dawno robiłem 12 pow z łańcuchem i 5kg obciążenia.
    Co do odżywek dostałem je za darmo ;)
    Wiem co to ciężki trening,a dokładniej jak mi pewien znajomy który szykuje sie do zawodów podał mi swój plan treningowy 5 razy w tygodniu. Plecy-16serii/triceps-12/biceps-9-10/barki 12/Nogi 16/brzuch-12.
    Co do odżywek za darmo dostałem hemo rage,bcaa 200tabs olimp mega caps 1100/białko 24 porcje w tym 12 z 5 protein i 12 z nitro techa/powder mono 250g/nitrobolon II 2x550g/l-glutamina 127tabs z Olimpa.
    Fallen mówiłeś o jakimś 1-3 .... podaje ci skład
    SKŁADNIKI AKTYWNE Hemo rage ultra concentrate
    Porcja 1miarka(9,8g)
    Ilość porcji w opakowaniu 30
    Opakowanie 294g
    Zawartość jednej porcji zaw:
    Hemo-rage black ultra-concentrate zastrzeżona mieszanka 6,87g
    Creatine Monohydrate
    {L-arginine alpha ketoglutarate-Alfaketoglutaran argininy: jest to sol kwasu glutarowego i aminokwasu – argininy. Połączenie tych dwóch związków w jedną molekułę pozwala wykorzystać zjawisko synergizmu, dzięki czemu AAKG wykazuje właściwości silniejsze niż wolna forma argininy.}

Beta alanine comparison, beta-alanina (kwas 3-aminopropionowy) – organiczny związek chemiczny z grupy aminokwasów. Należy do tzw. β-aminokwasów, w których grupa aminowa znajduje się przy węglu β w stosunku do grupy karboksylowej). Jest izomerem konstytucyjnym α-alaniny, podstawowego aminokwasu białkowego.

Taurine-organiczny związek chemiczny z grupy aminokwasów. W przeciwieństwie do aminokwasów biogennych nie posiada kwasowej grupy karboksylowej, lecz grupę sulfonową. Tauryna jest β-aminokwasem (grupa aminowa i sulfonowa są rozdzielone 2 atomami węgla) i nie zawiera atomów asymetrycznych, a więc nie posiada izomerów L i D.

Caffeine Anhydrous-Kofeina bezwodna, odwodniona postać kofeiny
    Methylhexaneamine-1, 3-dimethylamylamine
    Huperzine A
    Ufpo
    Starszy plutonowy

Postprzez rafimoc » 20 Sierpień 2011, o 08:32

Nie wiem kto Cie uczy jakiego kolwiek treningu ale zeby porecze nazywac szwedzkimi pompkami.... :Walić głową w mur:

Poza tym 5kg obciazenia, moj bardzo dobry kolega tu z forum (sten) podwiesza sobie 20kg a staz macie chyba podobny, drazek tez robi z obciazeniem ale co najwazniejsze: nie jadl nigdy zadnej kreatyny albo jakis pobudzaczy czy Bog wie czego jeszcze czlowiek nie wymysli, tylko ze roznica jest taka ze Ty trenowac nie umiesz i probujesz uciekac w suplementy zeby sie poprawic/ wyjsc z dolka a on dokladnie odwrotnie.

Twoj poziom wytrenowania nie zasluguje jeszcze na zadne izolacje, a jestem w 100% przekonany ze na drazku podciagasz sie lapami a w poreczach podwijasz nogi z tylu, bo wiem jak to wyglada u wiekszosci - techniki izolacji nawet nie bede komentowal, ale napisze Ci jedno jesli ja bym robil rozpietki na ciezarze max 12kg a Ty conajmniej na 18-tkach czy wyzej to wiedz ze piersiowych na pewno nie trenujesz. Izolacje to specyficzne cwiczenia - po pewnym czasie od 1 serii ma byc juz palenie, a nie w 4-tej czy 5-tej do tego dochodzi jeszcze pozniej szereg cwiczen korygujacych, ktore niweluja przykurcze oraz przeciagniecia dla danych lancuchow, co powoduje jeszcze wieksze wyolbrzymienie sylwetki, ale to juz trzeba wiedziec co sie robi i jak sie do tego zabrac a Ty nie wiesz i wierzysz w cudowne proszki.

Ponadto:
    Methylhexaneamine - GERANIUM!! substancja amfetaminopodobna, niektorzy rowniez mowia ze efedrynopodobna
    dimethylamylamine - znany rowniez jako DMAA i rowniez GERANIUM

Takim gownem sie faszerujesz, wiec nie dziw sie ze nikt nie bierze Cie na powaznie - podniecasz sie na widok kazdej kolejnej puszki, ale trenowac to za grosz nie umiesz, bo chcesz isc na skroty a tu sie tak nie da, o czym mam nadzieje przekonasz sie za pare lat jak sie obudzisz z reka w nocniku
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332

Postprzez Ufpo » 20 Sierpień 2011, o 08:51

Nie podniecam się każdą odżywką jaką zobaczę bo w sklepie z suplami bym popuszczał w gacie :D Dostałem je za dramo :D
    Nogi mam wyprostowane. Trening AB 1ćw izolowane i 1 ćw podstawowe powiedzmy wyciskanie na płaskiej i rozpiętki na skosie górnym :D
    Ufpo
    Starszy plutonowy

Postprzez Sten » 20 Sierpień 2011, o 09:32

Widać, że młody jesteś i do tego głupi :). Poczytaj trochę chłopak, doedukuj się trochę. Dowiesz się, że jest tyle sposobów na rozwinięcie siły, czy masy, tyle kombinacji. Można zmieniać do woli, każdy znajdzie coś dla siebie. Poczytaj trochę, a dowiesz się, że bez supli także można zajść bardzo daleko. Uciekasz się do takich sposobów.... a jeżeli suple przestaną dawać efekt?? Co wtedy?? Kupisz teścia albo metke.. a potem?? Zastanów się nad tym bo źle robisz.....
    Sten
    Starszy sierżant

Pochwały: 13
    Data urodzenia: 02 01 1995

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość