Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja Diablo 88

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Re: My suffering!

Postprzez Diablo 88 » 22 Sierpień 2011, o 07:31

:Witam: dziś pobutka o 6:00 6g BCAA i za pare chwil 2 kapsy Machin Man Burner...6:40 zapylalem juz do parku na poranne bieganie.Calkiem niezle mi poszlo jak na pierwszy raz chodz chyba troche za szybko bieglem...sapalem i lapalem powietrze jak Mariusz.P na walce z Silvą. :D Nie ma co sie dziwic...8lat palilem papierosy :Kciuk w dół: ale bylo ok.Do tego podciaganie na drazku jedna seryjka.Po biegach pól porcji Carbonox...7:30 sniadanie z przewaga białek + 8:00 WPC.jest bardzo ok...zero zmeczenia...siedze i czekam na trening :]

Kupilem BCAA z Aminostar-chcialem sprobowac to rozpuscic w wodzie ale...gdzie tam w sumie jest wyraznie napisane na opakowaniu PORCJE 3g JEDNA ŁYZECZKE POPIC ULUBIONYM NAPOJEM LUB WODĄ hehe wiedz nie ma tutaj nic o rozpuszczaniu w wodzie bo to poprostu nie przejdzie.Trzeba do buzki wsypac i zapic proszek.smak bardzo fajny...lekki posmak pomarańczki ;)

Machin Man Burner- 2 kapsy zjadlemi po wkreceniu delikatne pobudzenie bardo przyjemne...w czasie biegania bardzo wzmozona potliwosc czyli na duzy plus ten produkt...dziala prawidlowo.Po zakonczeniu treningu dalej wykonuje swoja robote...czuc cieplo w brzuszku no i sporo kropli potu sie jeszcze polalo.Cala koszulka,majtki,nogi,skarpetki zalane potem :) zobacze co bedzie po treningu silowym...

Carbonox-Pyszny smak grejpfrutowy...bialy grejpfrut jak by prosto wycisniety soczek...naprawde samczne Carbo,rozpuszczalnosc tez ok.

To taki maly wstep zeby miec wglad co tam obecnie sobie podjadam.Czekam z niecierpliwoscia na trening. :]
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Purina » 22 Sierpień 2011, o 09:18

Diablo 88 napisał:Kupilem BCAA z Aminostar-chcialem sprobowac to rozpuscic w wodzie ale...gdzie tam w sumie jest wyraznie napisane na opakowaniu PORCJE 3g JEDNA ŁYZECZKE POPIC ULUBIONYM NAPOJEM LUB WODĄ hehe wiedz nie ma tutaj nic o rozpuszczaniu w wodzie bo to poprostu nie przejdzie.Trzeba do buzki wsypac i zapic proszek.smak bardzo fajny...lekki posmak pomarańczki ;)

Nie przejdzie to sam proszek z popitką przez moje gardło. Smak ma straszny :Kciuk w dół: Ale z sokiem pomarańczowym jest ok. :)
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

Postprzez Diablo 88 » 22 Sierpień 2011, o 09:30

No wiesz ty patrzysz na to z troszke innej perspektywy ;) Dla mnie jest ok...gorsze rzeczy sie jadlo czy tez pilo.Na noc pije lyzeczke octu jablkowego rozpuszczonego do szklanki z woda ok 200ml wez to wypij bez grymasa a bedzisz dobra :Kwaśny:
    Ja nawet nie wacham bo idzie pawiora puscic a smak...to jest dopiero nie dobre...chyba ze cytryny sie troche wcisnie jeszcze nie probowalem :)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Diablo 88 » 22 Sierpień 2011, o 13:40

56R9/22082011

A

1.Wyciskanie z martwego punktu 5x5

110kg

2.Przysiad ze sztanga z tyłu

105x8
    105x8
    107,5x8
    110x8

3.Ściąganie wyciągu górnego szerokim nachwytem do klatki piersiowej

45x8
    45x8
    47,5x8
    50x8

4.Odwrotne rozpiętki

7,5x8
    7,5x8
    10x8
    10x8

5.Prostowanie ramion na wyciągu

30x8
    30x8
    32,5x8

6.Uginanie ze sztanga stojac

37,5x8
    37,5x8
    40x8

7.MDS szrugsowy

40kg 3x8

8.Ćwiczenie Sandowa

7,5x8 7,5x8 7,5x8

9.Unoszenie nóg w leżeniu

X8
    X8
    +5kgx8

Podsumowanie:Już po siadach lal się pot jak nigdy.Po treningu Pol porcji Carbonox + - 10min dodatkowo WPC.
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Diablo 88 » 22 Sierpień 2011, o 15:13

Do pana z konkurencyjnego forum.Na drugi raz prosze uprzejmie abys mowil wyraznie bo twoja wada wymowy bardzo utrudnia odsluchanie tego co mowisz :) Nie wiem do czego ma nawiazywac nagrany przez Ciebie film...ty chcesz jakiejs rywalizacji? ile ty masz lat?ja nie potrzebuje rywalizowac z nikim innym niz ze soba.Mam jaja w przciwienstwie do Ciebie i przyznam,że takim hantlem 72kg tylu powtorzen nie zrobie.Ale jest jedna roznica miedzy nami...nie powinienes porownywac wynikow silowych swoich do moich z tego wzgledu,że JA NIE ROBILEM NIGDY CYKLU NA SAA!!!!A cala sprawa zaczla sie od twoich "przysiadow"jezeli mozna to tak nazwac bo o ile sie nie myle kilka cykli SAA juz miales a robisz polprzysiady ze sztanga o wadze 120kg i ledwo zipiesz w koncowych powtorzeniach.Ogarnij sie i nie swiruj na tych filmach bo tylko glupka z siebie robisz. :)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Purina » 23 Sierpień 2011, o 09:16

Po co Ci ocet? Ble!
    Patrzę, bo jak mam wydawać wuchtę kasy, to wolałabym wybrać coś, co jest skuteczne i jakoś smakuje :)
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Postprzez Diablo 88 » 23 Sierpień 2011, o 09:30

Ocet jablkowy usuwa zbedne toksyny z organizmu.Przyspiesza trawienie, pobudza wydzielanie soków żołądkowych i syntezę enzymów trawiennych, usuwa złogi i pomaga rozszczepiać tłuszcze, a w rezultacie przyczynia się do obniżenie wagi.Narazie pije jedna lyzecze od herbaty...mieszam z woda i szybciutko chlas :D

No tak moze i te aminokwasy nie smakuja najlepiej chodz mi nawet podchodzi ten proszek i moge go wcinac.Dzialanie takze jest odczuwalne wiedz to BCAA dziala jak nalezy...nie mam do czego sie przyczepic.do rozpuszczalnosci przyczepic sie nie mozna bo producent juz informuje nas o tym,że spozywamy porcje prochu zapijajac go ulubionym napojem lub woda wiedz o rozpuszczaniu tutaj nie ma mowy.Jak chcesz wydac wiecej kasy na smaczne aminokwasy to kup sobie BCAA Turo Jet-grejpfrytowe bardzo ladnie wchodzi i mega smaczne oraz orzezwiajace :)

Dzis pobutka byla o 7:00 ale juz bez biegania dzis.Biegac bede w poniedzialku,srody i piąti.Czekam na trening i byle do przodu :)
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Purina » 23 Sierpień 2011, o 09:48

I myślisz, że warto się octem katować? Nie lepiej woda z cytryną na czczo?
    Rozpuszczają się dość ładnie, z tym nie mam problemu. Zazwyczaj przed treningiem wrzucam 6g BCAA do shakera, wlewam 300ml soku, mieszam i wkładam do lodówki, żeby po treningu sobie wypić :) Jest ok.
    Na razie tego Aminostara starczy mi na pół roku ;)
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Postprzez Diablo 88 » 23 Sierpień 2011, o 09:57

Woda z cytryna ma za zadanie zwalaczac wolne rodniki z organizmu oraz ma duzo antyoksydantow i raczej z chudnieciem nie ma nic wspolnego :)ma napewno jakies funkcje oczyszczajace organizm z toksyn itd.to moje zdanie na ten temat.A czy warto sie katowac octem? Tak warto sie katowac octem :)

Ja te aminy sypie do buzki i mi smakuja a probowalem wymieszac i nie idzie tego zrobic...tylko szklanaka cala upier***** zostala :Wykrzyknik:
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Purina » 23 Sierpień 2011, o 10:24

Bo Ty nie umiesz, haha :D :Nieźle:
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość