Masa i Rzeźba. Proszę mi nie pisać że się tak nie da. Mam dość tłumaczenia ciemniaką tego samego wkółko , jeśli jesteś zwolennikiem masowania a potem rzeźbienia to nie wchodz nawet

Plan jest mój , dieta też. Na początku nie będę pisała szczegółów bo zaczne od ogólno-rozwojówki.
Dane techniczne: (Nie będziemy się wstydziochać i nie ma co kryć)
Wzrost : 180cm
Waga : 74Kg
Klatka : 100cm
Pas : 83cm
Biceps : 33cm
Udo : 53cm
Łydka : 34cm
*Czyste miesnie po spadkach Bmi mam w normie.
(Rok temu to inaczej wyglądało ale to kara. za opierdalanie się)
Siła:
Poniedziałek: Klatka +Triceps
Wtorek : Plecy + Biceps
Środa: Barki + Nogi
Czwartek: Wolne.
Rzeźba:
Piątek : Placy +Biceps
Sobota: Klatka +Triceps
Niedziela: Barki + Nogi
*A6W - dodatkowo.
Info: Plan polega na tym żeby w pierwszej fazie tygodnia dać ostry wycisk , a w drugim tylko pompować. Plan jest sprawdzony , przez mojego wójka(dawny mistrz polski zapasów , kulturystyki)
Suple : Jabczan , arginina , aminokwasy .
Dieta:
Powiem tak , podstawą tego planu jest białko 3g/Kg , węgiel 2,0g/Kg i tłuszcz 4g/Kg.
Dlaczego tłuszcz? Przestawiamy organizm na tłuszcz żeby czerpał z niego energie.
Węgiel tu gra małą role , jedynie porannki i potrawy od których nie da się odessać tego

Miska taka jak "trza"

Podstawa : kasza gryczana , płatki owsiane , jajka(całe) , serki wiejskie , sery(tłuste) , piersi kurczaka/indyka , ryż(brązowy ,wiem że długo się rozkłada) , ryby , jogurty , warzywa i owoce.
Nie bede pisał co jem dokładnie , jem na przemian ale mam wszystko co trzeba.
Wnioski i Cel: Nie ma opierdalania się - to będzie motto.
Zamierzam podejsc na serio i już pozostać przy tym . Dokładne plany treningowe wkleje jak już będe gotowy na siłke , narazie domowa siłka(mało sprzętu). Zdjecia co 2 tygodnie będę wklejał.
Wrazie pytań chętnie odpowiem , bądz jakiś sugestii.
Start: 14 Marca 2010r.
Życzcie mi powodzenia

Autor postu otrzymał pochwałę