Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Doping
  • Mam Pytanie

Niedozwolone wspomaganie czyli sterydy anaboliczne i prohormony stosowane w kulturystyce i w innych dyscyplinach sportowych.

Moderator: Michał Bodzioch

Mam Pytanie

Postprzez artez » 4 Wrzesień 2011, o 19:14

Chodzę na siłownie już trzy lata borykałem się z nadwagą 1 rok. Ostatnio coraz więcej jem i nie mogę przytyć, stosowałem odżywki 3 kg więcej a potem spadało, czyli coraz szybszą mam przemianę materii.
    I tutaj pytanie czy lepiej wziąć Winstrol czy Metanabol chodzi mi oczywiście o czystą masę mięśniową i żeby pojawiła się krata na brzuchu ponieważ katuję ostro swój brzuch i nic nie daje. Jeśli już jakaś tłuszczowa by się pojawiła to oczywiście redukcje bym zrobił więc nie ma problemu.

Co do iniekcyjnych środków jeszcze bym nie chciał stosować ponieważ chciałbym sprawdzić jak reaguję na owe specyfiki chyba że będzie warte wzięcia wtedy bym zaryzykował.

A więc w skrócie:
    Winstrol czy Metanabol +clen lub co innego proponujecie ?
    Co do diety to nie będzie problemu już jestem obcykany w tym.
    Image
    I'm a devil ;)
    Awatar użytkownika
    artez
    Starszy szeregowy

Pochwały: 2

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Re: Mam Pytanie

Postprzez Diablo 88 » 4 Wrzesień 2011, o 20:31

artez napisał:Chodzę na siłownie już trzy lata borykałem się z nadwagą 1 rok. Ostatnio coraz więcej jem i nie mogę przytyć, stosowałem odżywki 3 kg więcej a potem spadało, czyli coraz szybszą mam przemianę materii

Wiedz widocznie dalej zle sie odzywiasz...zwiekszaj kalorycznosc posilkow...dodawaj weglowodany i bialko stopniowo i obserwuj co sie dzieje.

artez napisał:i żeby pojawiła się krata na brzuchu ponieważ katuję ostro swój brzuch i nic nie daje.

Wiedz chyba raczej taki obcykany nie jestes skoro ostro katujesz brzuch i jeszcze po tym stazu nie wiesz,że aby wymarzone miesnie ujrzec trzeba zastosowac odpowiednia diete...malo tego aby te miesnie nabraly masy powinienes postepowac jak z kazdym innym miesniem bo miesnie brzucha nie roznia sie niczym innym od pozostalych naszych miesni wiedz takie "katowanie" nic Ci nie da uwierz :)

Za szybko sie poddajesz jezeli chcesz juz siegac po wspomagacze...bezsensowny pomysl...ale poczekajmy co koledzy napisza na ten temat.
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Mam Pytanie

Postprzez artez » 4 Wrzesień 2011, o 20:43

Kurcze Pan Michał zedytował posta z najważniejszym linkiem do mojego profilu z informacjami więc napiszę tutaj

Staż treningowy (lata) No już minęły trzy lata ;p
    Wzrost (cm) 173 cm
    Waga (kg) 74 kg kiedyś 86 ;p
    Obwód Bicepsa (cm) 38
    Obwód Klatki (cm) 108 napięta
    Obwód Pasa (cm) 82
    Wyciskanie leżąc (kg) 90
    Wyciskanie na barki (kg) 65
    Przysiad (kg) 110
    Image

A co do katowania brzucha to może się źle zrozumieliśmy ćwiczę 3 razy w tygodniu.
    Image
    I'm a devil ;)
    Awatar użytkownika
    artez
    Starszy szeregowy

Mam Pytanie

Postprzez rafimoc » 4 Wrzesień 2011, o 21:42

zapewne technika cwiczen lezy i miska - tu nie ma jakis blyskawicznie szybkich przemian materii i tym podobne bzdury.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Mam Pytanie

Postprzez artez » 4 Wrzesień 2011, o 22:16

teraz więcej jem jak byłem gruby z tym że nie jem niepotrzebnych śmieci ;/
    Image
    I'm a devil ;)
    Awatar użytkownika
    artez
    Starszy szeregowy

Mam Pytanie

Postprzez lg team » 5 Wrzesień 2011, o 08:28

jesli nie potrafisz utrzymac wagi po odzywkach to jak zamierzasz ja utrzymac po anabolikach...
    lg team
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 14

Mam Pytanie

Postprzez artez » 5 Wrzesień 2011, o 15:00

:Witam:
    Może inaczej napiszę.
    Utrzymuję wagę 75 kg dzięki stałej suplementacji kreatyną i białkiem czasami robię przerwy żeby organizm się nie przyzwyczajał zbytnio do kreatyny, wtedy staram się jeszcze więcej jeść lecz wtedy waga spada o jakieś 2 kg ,gdy wracałem do suplementacji waga ładnie szła i tak w kółko )

Reasumując utrzymać wagę potrafię gorzej z przebiciem się z barierą kilku kg do przodu.
    (Raz próbowałem jeść więcej niż 6 posiłków to się zalałem i to zbytnio ładnie nie wyglądało chciałbym osiągnąć rezultat jak po teściu "pocięty, ładne widoczne mięśnie" )
    Image
    I'm a devil ;)
    Awatar użytkownika
    artez
    Starszy szeregowy

Re: Mam Pytanie

Postprzez lg team » 5 Wrzesień 2011, o 15:48

artez napisał::Witam:
    Może inaczej napiszę.
    Utrzymuję wagę 75 kg dzięki stałej suplementacji kreatyną i białkiem czasami robię przerwy żeby organizm się nie przyzwyczajał zbytnio do kreatyny, wtedy staram się jeszcze więcej jeść lecz wtedy waga spada o jakieś 2 kg ,gdy wracałem do suplementacji waga ładnie szła i tak w kółko )

Reasumując utrzymać wagę potrafię gorzej z przebiciem się z barierą kilku kg do przodu.
    (Raz próbowałem jeść więcej niż 6 posiłków to się zalałem i to zbytnio ładnie nie wyglądało chciałbym osiągnąć rezultat jak po teściu "pocięty, ładne widoczne mięśnie" )

powtorze sie

lg team napisał:jesli nie potrafisz utrzymac wagi po odzywkach to jak zamierzasz ja utrzymac po anabolikach...

skoro waga leci jak tylko odstawisz krete to pomysl jak zleci jak odstawisz saa...
    lg team
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 14

Mam Pytanie

Postprzez artez » 5 Wrzesień 2011, o 21:40

No nic postaram się przełamać magiczną barierę 75 kg bez wspomagaczy ;)
    Image
    I'm a devil ;)
    Awatar użytkownika
    artez
    Starszy szeregowy

Następna

Wróć do Doping

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość