Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Dziennik treningowy Robo815

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Dziennik treningowy Robo815

Postprzez robo815 » 5 Wrzesień 2011, o 20:10

Klatka piersiowa
    1.Wyciskanie sztangi płasko-4serii,50-115kg.,15-8powt.
    2.Wyciskanie sztangielek sskos góra-3serie,25-37,5kg.(jedna)x2,15-13powt.
    3.Rozpiętki na skosie gora-3serie,12-25kg.(jedna)x2,15powt.
    4.Przenoszenie sztangielki nad głową leząc-3serie,25-42,5kg.,15-10powt.
    5.Wyciskanie siedząc na maszynie na góre klatki-3serie,25-45kg.(jedna strona)x2,15-6powt.

Biceps
    1.Uginanie ramion siedząc na ławce skośnej-3serie,12,5-20kg.,15-8powt.
    2,Młotki ze sztangielkami stojąc-3serie,15-30kg.(jedna)x2,15-7powt.
    3.Uginanie ramienia opartego o kolano siedząc-3serie,10-17,5kg.,15-8powt.

Wyciskanie słabiutko ale się napewno porawi-od ponad miesiąca nie brałem jak dla mnie dużych obciążeń.
    Dałem dziś tempa i cały trening z rozgrzewką trwał zaledwie 60min.Pot po dupie ,o mało co nie zemdlałem podczas przerwy między seriami robiąc przenoszenia.Ogólnie dzień do dupy,cały dzień duszno,z pracy zamiast jechać 10min.to jechaliśmy 1,5godziny.Posiłki mi się przestawiły,trening też.Ale za to tempo było zajebiste 28serii w godzinę.Chyba rekord mój.Pompa jak diabli.Dopiero trening przywrócił mnie do życia .Oczywiście po treningu pech lało jak z cebra i z buta wracałem do chaty.Po treningu porcja gainerka
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Re: Dziennik treningowy Robo815

Postprzez robo815 » 5 Wrzesień 2011, o 20:39

Diablo 88 napisał:A co sie dzieje robo? sorry ale nie w temacie jestem...z tego co wiem to o zdrowie chodzi tak ? zobacz u mnie w dzienniku jak sprawa wyglada...ja juz w 1 miesiacu mialem dwa zamachy na swoje zycie i nie zamierzam sie poddawac.Szprycuje sie antybiotykami jak dziecko cukierkami a lekarze nie wiedza co jest przyczyna.
    Tak jak piszesz co pol roku przyjmuja ... heh troche szybko u was zalezy do kogo bo np. ja do endokrynologa musial bym czekac 5lat :Kwaśny: Nasza polska sluzba zdrowia i slynna Ewa Kopacz,ktora jest przedstawiana w mediach wtedy kiedy tylko sa otwierane nowe kliniki. :Wstyd: Bez pieniedzy nic nie zrobisz i zawsze tak bedzie,bylo i jest.
    Glowa do gory...sam nie jestes :)

To podobnie jak ja.Tyle że ja jak ponowiłem przygode z siłownią skończyłem paliś papierosy.I od tamtego momentu zaczeły się problemy z flakami.
    Coś z tarczyca masz?
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Postprzez Diablo 88 » 6 Wrzesień 2011, o 08:58

Trudno powiedziec czy cos z terczyca...do tej pory nie bylem u endokrynologa a jak pojde prywatnie to wiem,że nie skonczy sie na jednej wizycie i grubo z pieniedzmi poplyne.Nie wykluczam tez problemow hormonalnych chodz nic nie pokojacego na tym tle nie zauwazylem oprocz nadmiernego zatluszczenia klatki piersiowej i brzuchacza.Jak do tej pory sama zmiana trybu zywieniowego udalo mi sie dosc mocno to zniwelowac.Najgorzej ze sutkami mialem bo pod nimi gromadzilo sie sporo fatu.nie mam pojecia czy moze to byc lipomastia czy ginekomastia lub inne zaburzenia hormonalne.Do poki nie pojde to sie nie dowiem.Na dzien dzisiejszy nie jest zle.Wyglada to mega dobrze w porownaniu do tego co bylo np. rok temu.Jezeli chodzi o tarczyce to tez ciezko cos stwierdzic...jestem osoba nerwowa i czasem potrafie mocno sie zdenerwowac z byle powodu i to swiadczylo by o nadczynnosci lecz wtedy mija sie to z celem bo przy nadczynnosic nie bylo by nadmiarnego zatluszczenia okolic piersiowych.Moj ojciec leczyl sie na nadczynnosc tarczycy ale jego budowa ciala a moja to tak jak porownujac samochod osobowy do ciezarowego.

Dziwne rzeczy sie dzieja.ja takze palilem papierosy (8lat)...w ubieglym roku rzucilem a dokladnie w grudniu i takze zaczely sie problemy zdrowotne...najgorsze jest to,że nawet lekarze czasem nie umieja Ci pomoc lub w ogole do nich nie mozna sie dostac :Zły:

zdrowia!
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez robo815 » 6 Wrzesień 2011, o 19:53

Diablo musisz się zapisać do tego lekarza.Nie widzę innego wyjścia.Siostra mojego kolego o mało co nie odeszła z tego świata (20lat dziewczyna)jakby nie w porę się nie zgłosiła do lekarza.A ten po pierwszych badaniach wysłał ją do szpitala natychmiast.A tam ją po dniu reanimowali :( .
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Postprzez robo815 » 6 Wrzesień 2011, o 19:53

Od wczoraj zaczołem stosować diete na przyrost masy mięśniowej
    1Posiłek 5,30
    200gr.chleba tostowego
    100gr,szynki +margaryna ok.2łyżeczek

2posiłek 8,30
    100gr.ryżu
    180gr.filtów z nóg kurczaka

3. 12,00
    150gr.ryżu
    180gr,filetu z nóg kurczaka

4. 15,00
    100gr,ryżu
    180gr.filetów z nóg kurczaka

5.Posiłek przed treningwy 17,00
    150gr.ryżu
    180gr.filetu z nóg kurczaka

6.100gr.ryżu i 180gr.filetów z nóg kurczaka

Przed snem 20gr.białka

Ryż ważony przed ugotowaniem,a mięso po duszeniu.
    Z rana witaminay FA
    Po treningu dodaje porcję gainera
    A przed białkiem zjadam garsć orzechów + magnez z wit B6

Kaloryczność to 3691kcal
    Białko 226,50gr.
    Weglowodany 555,18
    tłuszcze 65,74
    Wszystko liczone bez suplementów

Na razie nie dodaję żadnych surówek,warzyw.Po zjedzeniu takiej ilosci pożywienia brakuje miejsca w żołądku
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Postprzez Diablo 88 » 7 Wrzesień 2011, o 10:44

No bede musial sie wybrac w koncu...juz tyle mam spraw na glowi, ze nie wiem od czego zaczac.

Robuś a napisz mi co to za filety z nóg kurczaka :Lol: hehehe nie znam takiego okreslenia hehehe :D
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez robo815 » 7 Wrzesień 2011, o 16:38

Obrane mięsko bez kosci i stawów ale ze skórą-nie wiedziałem jak to napisać
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Postprzez Diablo 88 » 7 Wrzesień 2011, o 16:51

No ok rozumiem..zeby nie bylo ze sie czepiam :)

Duzo tego bialka i węgli tam dales.Jaka ty wage teraz trzymasz?
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez NightKing » 7 Wrzesień 2011, o 19:47

żadnej wieprzowiny czy ziemniaków/makaronu nie wprowadzasz do planu żywieniowego ?
    trochę to monotonie wygląda, zmieniają się miejscami tylko liczby
    Dziennik Treningowy http://www.kulturystyczni.pl/viewtopic.php?f=14&t=2050
    Ból jest chwilowy, duma jest wieczna...

"w tym sporcie czas jest najlepszym dopingiem..."

"nie idź za tłumem, bo do niczego nie dojdziesz..."
    Awatar użytkownika
    NightKing
    Generał brygady

Pochwały: 56

Postprzez robo815 » 7 Wrzesień 2011, o 20:08

Zamierzam wprowadzić zmiany ale chyba tylko mięsne.JAk zaczołem stosować tą diete to się poprawiła praca żołądka i jelit.No i oczywiście dodać surówki ważywne :)
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość