Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja Diablo 88

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

My suffering!

Postprzez Diablo 88 » 15 Wrzesień 2011, o 14:09

C

1.Półprzysiady

125kgx12

2.Martwy ciąg z podstawek

80kgx8

3.Wycisk gilotynowy na skosie dodatnim

75kgx8

4.Wyciskanie sztangi z klatki siedząc

50kgx8 miałem jeszcze robić rotacje zewnętrzną i zapomniałem!!! ehhhh

5.Poręcze w wersji triceps

+10kgx8

6.Drag Curl

26kgx8

7.Prostowanie nadgarstków ze sztangą (chwytem małpim)

30kgx20

8.Frog Crunch

X8

Nie ma o czym pisać…
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

My suffering!

Postprzez Diablo 88 » 16 Wrzesień 2011, o 12:23

D

1.Front Squat

65kgx5

2.Skłony ze sztangą (Dzień Dobry)

55kgx8

3.WL

102,5kgx8

4.Face Pull

12,5kgx8

5.Prostowanie ramienia ze sztangielka w opadzie

7,5kgx8

6.Podciąganie w waskim podchwycie (dłoń przy dłoni) 4,4,8

+2,5kgx4- nawet nie rozkladałem sprzętu żeby ustawic drążek…oczywisty powod…zrobiłem jedna seryjke na 7,5kg hantlach: młotki stojac. Wystarczy…

7.Spinianie z obciążeniem

+5kgx8
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

SILA Z PIEKIEL - TESTUJEMY SAW, DIABLO!

Postprzez Diablo 88 » 19 Wrzesień 2011, o 12:13

59R12S/19092011

A

1.Wycisk z martwego punktu 5x5

115kg
    +regres 100kgx20

2.Przysiad ze sztangą z tyłu

115kgx5
    120kgx5
    120kgx5
    120kgx5

3.Ściąganie wyciągu górnego w szerokim nachwycie pod klatke piersiowa na wyprostowanych ramionach (NEW!!!!)

25kgx8
    25kgx8
    25kgx8
    Regres 15kgx20

4.Wymachy jednorącz

7,5kgx8
    7,5kgx8
    7,5kgx8
    10kgx8

5.Prostowanie na wyciągu

35kgx8
    35kgx8
    37,5kgx8

6.Uginanie stojąc

42,5kgx8
    42,5kgx8

7.Szrugsy ze sztanga (NEW!!!)

95kg 3x8

8.Ćw Sandowa

7,5kg 3x8

9.Unoszenie nóg w leżeniu
    +5kg 3x8

Podsumuje to wszystko troche później…Wrzuce zdjęcia i napisze cos ciekawego o suplementcji ;]
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Diablo 88 » 19 Wrzesień 2011, o 14:54

Image

Image

Po wymieszaniu w bidonie

Image

Wypite

Image

Image

Podsumowanie:Trening udany…Nie będę pisał o innych suplementach czy odżywkach tylko skupie się na S.A.W. Na ok. 5min od zejścia na dół do mojej siłowni zażyłem 10g(2 miarki) S.A.W
    Odczucia-Przyjemny smak…Wiśniowo-Grejpfrutowy-troche mi przypomina wino marki Keleris,które podobnie pachnie i podobnie smakuje bo jest wiśniowe.Kto pił to wie :D a cooo!! xD
    Rozpuszcza się szybko…pare machnieć bidonem i jest rozpuszczone lecz pierwszą wadą poduktu jest piana,która długo opada.Ja wyjadłem ja łyżką i wypiłem calą mikstur..nie ma na co czekać bo i tak się nie doczekamy.
    Podczas picia czuć tak jakby parzenie na ustach…:/ dziwne uczucie…w buzi także cos tam piecze..nie jestem w stanie tego określic.
    Po ok. 5minutach czuć lekki zament na głowie…dobry znak…naprawde szybko się wkręca a producent zaleca pić na 30min przed treningiem.Moim zdaniem najlepsze przegapimy :)
    Po 10min czuć już naprawde doba petarde…klapki spadaja…po tym czasie już dobrze w czubie miałem.Moim pierwszym ćwiczeniem było wyciskanie z martwego punktu,które nie sprawilo mi zadnych problemów.Bardzo dobre skupienie i duzo energi.Nic nie ważyło!
    Jeżeli chodzi o pompe mięśniowa to wszystko było w granicach rozsądku…czyli nie przeszkadzalo w wykonywaniu cwiczenia.Jako drugie cwiczenie wykonywałem sidy.I tu już nie było tak pięknie.Po chwili poczułem lekki zwałek.Nogi przepracowałem jak z moich założeń wynikało.Nie czułem jakiegoś mocnego zmęczenia,ale także mięsnie nie pompowały się i nie przeszkadzaly w dalszym wykonywaniu ćwiczenia.Czyli już można wysunać pierwsze założenia! S.A.W bardzo dobrze pobudza i daje dużo energi lecz na krótko.Ale nie bierzmy tego az tak do serca bo po jednym treningu dużo nie dowiemy się jak dany suplement będzie się sprawował.Wszystko szło elegancko…nie czułem zbytnio zmęczenia czyli na plus.Nic szczególnego nie dzialo się do czasu kiedy zacząłem ćwiczyc ramiona.Brutalna pompa uniemożliwiała mi wykonywanie ostatnich serii mięśni trójgłowych i dwugłowych ramion!!!Z jednej strony na plus bo wkońcu czuć efekt pompy mięśniowej…pare żył także wylazło ok.Zakończyłem trening i byłem zadowolony.Nie było szału w siadach tak jak przy wyciskaniu..ta energia już tak nie tryskała,za tydzień zmienie kolejnośc tych ćwiczeń i siady będą jako pierwsze.W mojej siłowni także jest zła cyrkulacja powietrza co trochę uniemożliwia swobodne oddychanie przy cięższych cwiczeniah…robi się duszno i powietrze robi się dokuczliwe…po przysiadach musiałem wyjść na dwór żeby dobrze zaczerpnać świeżego powietrza.To jedna z moich zmor,która mi dokucza.
    Po skończonym treningu zjadlem 6g BCAA i pół porcji Carbonox z resztą tak samo jak i przed treningiem.Narazie nie mogę stwierdzic jednoznacznie,że produkt spisuje się idealnie bo po jednorazowym spozyciu dużo nie wywnioskujemy.Jak narzie zauważam pewien minus po treningu.Jest duzy zwał jak to po takich suplementach…Najwazniejsza jest regeneracja bo bez tego naprawde będzie zle…ani to BCAA ani Carbo nie pomoglo mi od razu wrócić do pełni sił...zjadlem normalny posiłek i dopiero teraz czuje,ze łapie troche sił.Na swoim koncie mam pare przedtreningówek i wiem co to jest podany zwał po takich suplementach…nie każdych!!! Ale zdarzaja się przypadki…na każdego dziala inaczej i to też trzeba brac pod uwage.Kiedyś jadłem Nano Vapor,który dawał niezła petarde na treningu ale za to po żadna regeneracja nie pomagała.Czułem się zle…nic nie pomagało była dentka i tyle…Tutaj jeden plus za to,że zjadłem i czuje się już lepiej.Jak na razie nic wiecej nie mogę napisac…po tygodniu chociaż napisze coś wiecej.Jak na razie produkt jest godny polecenia…zmęczenia na treningu nie czuć…pełne skupienie co jest wielkim plusem tego suplementu…można pracowac na większych obrotach.Pod koniec tygodnia podsumuje te treningi i wyciągnę z tego kilka odpowiednich wniosków…przedemna jeszcze 3 treningi wiedz pozostaje tylko poczekać i zobaczyć jak to się sprawuje.
    Wybaczcie za wszystkie literówki!

Pozdrawiam Diablo 88
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Diablo 88 » 20 Wrzesień 2011, o 13:09

60R13S.20092011

B

1.Zarzut sztangi na pierś z wysokim podsiadem 4x2

80kgx2
    80kgx2
    85kgx2
    85kgx2

2.Żuraw

+10kgx8
    +10kgx8
    +15kgx8
    +15kgx8

3.Wiosłowanie nachwytem

65kgx8
    65kgx8
    70kgx8
    70kgx8

4.Wyciskanie sztangi na skosie ujemnym

Nie robiłem

5.Francuz na skosie ujemnym (za glowe)

36kgx8
    36kgx8
    38,5kgx8

6.Zottman Dumbell Curls

7,5kg 3x8

7.Uginanie sztangi z tylu

50kgx 3x8

8.Przyciąganie nóg do klatki piersiowej na poręczach

Odpuściłem sobie

Podsumowanie: Przed treningiem 2 miarki (10g) S.A.W

Zarzut bardzo lekko.Zuraw skatował dwójki pożądnie…po wczorajszym czworki i pośladkowe cale w domsach wiedz jutro będzi już komplet :) Wyciskanie na ujemnym sobie odpuściłem…mam dosc ustawiania tego wszystkiego na to jedno cwiczenie…wymysle cos innego.Francuz lekko…dużo siły i brak zmęczenia po wcześniejszych cwiczeniach.Zottman ok.piekło troche i pojawiła się żyłka wiedz weszlo jak należy.Brzuch także sobie odpuściłem…
    Ogólnie nie było już takiej petardy jak wczoraj…nawet lekko mnie przymulilo na początku ale po chwili odpuściło i szlo elegancko.Energi nie brakuje wiedz jest ok.Jeden minus,który zauważyłem to brak apetytu co jest dziwne :/ Wczoraj było to samo…zapisuje to jako minus suplementu,który spozywam…Przypatrze się temu jeszcze dokladnie w poznijeszych etapach suplementacji ale znam ten sam sam efekt uboczny po innym stecku.Moze to tylko na mnie tak dziala dziwacznie…
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Menik » 20 Wrzesień 2011, o 17:06

Ta odzywka nawet ciekawie wygląda, a ile wydales ?
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Postprzez Diablo 88 » 20 Wrzesień 2011, o 17:49

Nie w temacie jestes z tego co widze :) Nic nie wydałem..jest sponsorowana przez redakcje naczelna BB-MAG i Trec Nutrition ;) to jest test Menik...zakręcony jestes widac,że nie sledzisz co sie dzieje na forum :]

SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Postprzez Purina » 21 Wrzesień 2011, o 10:10

To widzę niezbyt podchodzi ten S.A.W.
    Ej, a mam takie pytanie, bo wiem, że jesz to samo BCAA, co ja: mdli Cię po nim?
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

Postprzez Menik » 21 Wrzesień 2011, o 10:15

diablo miałem przerwę ze śledzeniem twojego dziennika :P
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Postprzez Diablo 88 » 21 Wrzesień 2011, o 12:01

Menik- wiem wiem luz... wybaczam Ci :D

Purina-Nie...wszystko wpożadku po tym BCAA...wręcz jest zajebiste :)

Czy S.A.W nie podchodzi ? ma swoje plusy jak i minusy.Podsumuje caly tydzien w sobote rano i napisze jak ja odczuwam ten suplement.Wczoraj bylo znacznie lepiej po treningu bo nie mialem zadnego zwala...zobaczymy co bedzie jutro.

Po treningu poniedziałkowym i wczorajszym mam straszne zakwasiory.Czwórki sa przeokrutnie pojechane,najszerszy grzbietu :Kciuk w góre: dawno nie czulem tak pleców...wystarczylo zmienic jedno cwicznie.Zamierzam wprowadzic wiecej zmian :] wszystko bedzie widoczne oznaczenie (NEW!!!) oznacza cos nowego wiedz juz pare takich jest w mojej relacji i bedzie wiecej.W ogole zastanawim sie nad zmaina planu ;) Marzy mi sie dobry split z podzialem cięzki/lekki trening i chyba go sobie ogarne na dniach.Oczywiscie ciwczenia praktycznie te same co mam ale w innym rozlozeniu na poszczegolne dni.Bede mogl sie skupic bardziej na podstawach takich jak siad,ktory u mnie kuleje i mnie niesatysfakcjonuje wiedz trzeba znacznie poprawic sile czworek i dwojek.Bede myslal nad tym bo to jeszcze nie jest nic postanowione i moze wyjdzie tak,ze dalej bede mial ten sam plan lecz mam pewne obawy...
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość