Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Zdjęcia
  • Do oceny 6 miesiecy stażu...

W galerii zdjęć można prezentować nasze zdjęcia, fotki z zawodów, imprez, treningów, siłowni itp. Zobacz jaką formę prezentują użytkownicy forum kulturystyczni.pl

Moderator: Michał Bodzioch

Do oceny 6 miesiecy stażu...

Postprzez Trolik130 » 16 Wrzesień 2011, o 14:24

Witam
    Mam do oceny moja sylwetke. Ćwicze już przez 6 miesiecy na sucho. cieżko mi przybrać na masie.
    Zaczynałem ćwiczyć ważyłem 65 kg, teraz obecnie 72 kg. Jakie odżywkki doradzacie i co zrobic żeby zdobyc wiecej masy...?

http://imageshack.us/photo/my-images/694/dsc00147cr.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/403/dsc00148lo.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/513/dsc00149rv.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/600/dsc00150ug.jpg/
    Awatar użytkownika
    Trolik130
    Starszy kapral

Miasto: Lubliniec
    Data urodzenia: 29 01 1992

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Zioło » 16 Wrzesień 2011, o 15:07

Jak na 6 miechów źle nie jest.. ale po 6 miechach nie ma co inwestować w odżywki. Dobre odżywianie+dobrze ułożony trening i nie wypowiesz więcej tego zdania "trudno mi przybrać na masie" :P
    Jedna podstawowa zasada sportu siłowego:
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Pochwały: 12
    Miasto: Szczerców

Re: Do oceny 6 miesiecy stażu...

Postprzez Trolik130 » 16 Wrzesień 2011, o 20:36

co masz na myśli mówiąc o tym odżywianiu...
    Chciałem kupić sobie taki mały zestawik dorian yates nox pump + Storm....
    Awatar użytkownika
    Trolik130
    Starszy kapral

Postprzez NightKing » 16 Wrzesień 2011, o 21:37

Z powietrza się masa nie bierze, to miał na myśli mówiąc o odżywianiu.
    Dziennik Treningowy http://www.kulturystyczni.pl/viewtopic.php?f=14&t=2050
    Ból jest chwilowy, duma jest wieczna...

"w tym sporcie czas jest najlepszym dopingiem..."

"nie idź za tłumem, bo do niczego nie dojdziesz..."
    Awatar użytkownika
    NightKing
    Generał brygady

Pochwały: 56

Postprzez Diablo 88 » 17 Wrzesień 2011, o 08:37

Jak nie bedziesz jadl to pozegnaj sie z przyzwoita masa!!Nawet najlepsze suplementy nic ci nie dadza...zrywaj chlopie do dzialu odzywiania http://www.kulturystyczni.pl/dieta-zdrowe/ My za ciebie sprawy nie zalatwimy :) Za wczesnie na jakiekolwiek suplementy...nie wykorzystasz ich dostatecznie a pieniadze stracisz.Jedzenie i trening na tym musisz sie skupic! Pozdrawiam!
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez Trolik130 » 17 Wrzesień 2011, o 11:25

Do tej pory jadłem to co miałem w lodówce tylko że w dużo wiekszych porcjach i ćwiczyłem na siłowni. Nie zabardzo znam sie na układaniu diety... Ale napewno zajrze do działu dieta-zdrowie. Macie jeszcze jakieś uwagi oceny dotyczące zdjęc które wstawiłem...?
    Awatar użytkownika
    Trolik130
    Starszy kapral

Postprzez Diablo 88 » 17 Wrzesień 2011, o 11:51

Trolik130 napisał:Macie jeszcze jakieś uwagi oceny dotyczące zdjęc które wstawiłem...?

Tak oczywiście :) ja mam.

Biceps to nie wszystko kolego...pokaz swoje nogi oraz plecy.Ja juz wiem,że te grupy miesniowe mocno kuleja :)
    skup sie na podstawach,cwicz na wolnch ciezarach jak potrzebujesz troche wiedzy na ten temat to zapraszam do dzialu trening.Tam znajdziesz duzo informacji dotyczacych przyzwoitego systemu streningowego.Radze najpeirw sie doeudukowac niz myslec o suplementach.
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez valdunn » 8 Październik 2021, o 03:43

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
    инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
    инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
    languagelaboratory.ruинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
    инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
    valdunn
    Marszałek

Pochwały: 1
    Data urodzenia: 03 05 1984

Wróć do Nasze Zdjęcia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość