Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • dziennik treningowy by SportyBoy

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

dziennik treningowy by SportyBoy

Postprzez robo815 » 11 Wrzesień 2011, o 16:29

Podskoki na wyprostowanych kolanach robisz z obciążeniem?
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez SportyBoy » 12 Wrzesień 2011, o 19:13

robiłem je pierwszy raz więc były bez obciążenia. nie mam specjalnych opasek z obciążnikami na nogi. są jakieś inne sposoby na obciążenie do tego ćwiczenia?
    Awatar użytkownika
    SportyBoy
    Sierżant

Pochwały: 1
    Miasto: Człowiek Północy
    Data urodzenia: 22 05 1984

Postprzez rafimoc » 12 Wrzesień 2011, o 20:47

lapiesz sztangielke w obie dlonie - po prostu.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez robo815 » 12 Wrzesień 2011, o 20:49

Ale to ćwiczenie na co???I czy są zblokowane kolana???
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Postprzez rafimoc » 12 Wrzesień 2011, o 21:19

tak - zblokowane.

Robo - cw. idealne, eksplozywne - "uczy" ten konkretny obszar szybciej generowac sile, a wiec bardzo przydatne dla:
    - highpulli
    -push pressow
    -wykrokow
    -nozyc
    -split squatu
    itd.

Poza tym dobry "sprawdzian" skocznosci, kiedy lydki juz padaja calkowicie. Nie dajemy rozpedu z wyprostu w kolanach przy mega udziale ud i posladkowych, tylko dzialamy samymi lydkami.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez SportyBoy » 14 Wrzesień 2011, o 15:02

wczoraj było:
    I PUSH 1

1)Wycisk stojąc 50,5kg x 6-6-6-6

2)Przysiad ze sztangą na barkach 80,5 x 5-5-5-5-5

3)Przysiad przedni 53 x 10-10-10

4)Wycisk na płaskiej 93kg x 5(1pomoc) 90,5kg x 5(1p) - 5(2p) - 5(3p) - 5(3p) coś słabo mi poszło w tym tygodniu, udało mi się dołożyć 2,5kg tylko w 1 serii

5)Pompki odwrotne, +35kg na kolanach x 8, +40kg x 8, + 45kg x 8

6)Wspięcia stojąc ze sztangą z przodu
    78 x 10-10-10
    w tym ćwiczeniu zrobiłem niewielki postęp w dobitkach

63 x 22
    53 x 25
    38 x 26
    33 x 30

trening zrobiłem w 1,5 godziny.

Możliwe że pod koniec miesiąca wywalą mnie na 3-4 dni na poligon. Będę miał tam dostęp do prowizorycznej sztangi prostej, drążka i ławki zrobionej z ławki do siedzenia oraz nakładu (same 10ki, zdemontowane ze starego atlasu- czyli hardcorowo).
    Oby tak się nie stało.
    Wiem że cały październik będę oddelegowany do Koszalina ale słyszałem, że tam na jednostce mają przyzwoitą siłownię. Gorzej będzie z dietą, nie będzie steków i kurczaka z ryżem/ziemniakami przygotowanych w domu. Będę musiał zaopatrzyć się w gainera między posiłkami, które też pewnie będę wzbogacał białkiem z shakera, bo ch%j wie co tam serwują. Trzeba będzie jeść też jakieś konserwy z rybami jak nie będzie dostępu do kuchenki czy mikrofalówki. Uroki wojska..
    Awatar użytkownika
    SportyBoy
    Sierżant

Postprzez rafimoc » 14 Wrzesień 2011, o 15:51

jesli w WL pojawily sie problemy to : ODPOCZYWAJ DLUZEJ MIEDZY SERIAMI, wlasnie po to sa te dni...

rafimoc
    Generał broni

Postprzez SportyBoy » 21 Wrzesień 2011, o 07:27

siemanko. mam w domu remont, więc chwilowo nie mam neta. dziennik prowadzę w zeszycie. jak będę miał mozliwość to uaktualnię dziennik na forum.

powiem tak: wszystko idzie ok, nie robię żurawia tylko "allahy" (to moja nazwa, bo nie opuszczam dupy przy tym skłonie), wycisk na ławce płaskiej stoi w miejscu. wczoraj dołożyłem 2,5kg i zrobiłem sam 4 ruchy. potem zdjałem te 2,5kg i zrobiłem sam 4 serie po 3 ruchy :/ może dlatego, że to jedno z ostatnich ćwiczeń i po wymęczonych nogach nie starcza sił.

pozdro
    Awatar użytkownika
    SportyBoy
    Sierżant

Postprzez SportyBoy » 25 Wrzesień 2011, o 08:47

siemanko. nadal nie mam neta. właśnie zakończyłem 3 tydzień. wszystko jest na plus oprócz siły na płaskiej. po ostatnim treningu Pull2 na drugi dzień odczułem kontuzję za lewym barkiem w okolicach łopatki. dociągnąłem ten tydzień do końca. to miejsce tak boli, że ciężko się przekręcać z boku na bok. co z tym zrobić?
    Awatar użytkownika
    SportyBoy
    Sierżant

Postprzez rafimoc » 25 Wrzesień 2011, o 08:57

technika lezy i tu nie ma nawet ale, nagraj to.

rafimoc
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość