Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Zdjęcia
  • zdjęcia Shizu do ocenki :)

W galerii zdjęć można prezentować nasze zdjęcia, fotki z zawodów, imprez, treningów, siłowni itp. Zobacz jaką formę prezentują użytkownicy forum kulturystyczni.pl

Moderator: Michał Bodzioch

Re: zdjęcia Shizu do ocenki :)

Postprzez Oliver » 11 Lipiec 2011, o 10:29

jeżeli widzisz chociaż proporcje w pośladkowych i dwugłowych... e no wybacz z Twoimi kumplami jest coś nie tak:)
    bo pośladkowe odstają wielkością (w sensie są zbyt małe) w porównaniu do dwugłowych, wygląda jakbyś miał płaski tyłek:)
    do tego dwugłowe nie są rozbudowane na pełnej długości, a czworogłowe przodem ledwo widoczne, w porównaniu do wyciętej
    góry to nie wygląda ani trochę proporcjonalnie, nie mówiąc już o łydkach jak napisałeś że są 2cm większe w obwodzie,
    a Ty widzisz żeby one były rozbudowane? one są podlane sporo a mięsa tam brakuje i brakuje, także od pasa w górę jesteś
    wycięty a od pasa w dół masz "proporcjonalnie" zalane nogi, którym brakuje mięsa i dlatego tak się dzieje.
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Michał » 11 Lipiec 2011, o 12:14

nogi jak zapalki, koledzy wyzej maja racje.
    Gora jest ok, chociaz troche czystego mieska by sie przydalo :)
    Co do kolegow z silki to nogi to ich wiele nie interesuja jakby Ci biceps albo klata tak odstawala jak teraz nogi to napewno by zauwazyli :D
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Postprzez Kamil28 » 11 Lipiec 2011, o 15:50

Estetycznie ;] Gora naprawde fajnie się prezentuje, teraz tylko masuj i uwazaj zeby sie nie zalać . Co do nóg to Michal moze troche przesadzil , nie jak zapałki , ale troche je dotyraj ;] Pozdrawiam !
    Awatar użytkownika
    Kamil28
    Sierżant sztabowy

Pochwały: 3
    Miasto: Kętrzyn
    Data urodzenia: 28 06 1994

zdjęcia Shizu do ocenki :)

Postprzez Shizu » 28 Wrzesień 2011, o 19:52

Odświeżam.
    Image

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/7/przodq.jpg/]Image

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/88/luzp.jpg/]Image

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/233/poza2q.jpg/]Image

Image

Image

Wymiary teraz to:
    waga: 72-73kg na czczo (76 kg np. na siłce kiedy jestem pojedzony po 5 posiłkach w dniu plus dużo wody, ponad 2 litry)
    wzrost: 175 cm
    obwód barków: 126 cm
    obwód klaty: 108 cm
    obwód talii: 74 cm
    obwód bicepsa:38 cm
    obwód uda: 59 cm
    obwód łydki: 39 cm

Jeżeli chodzi o nogi to tyram je na maxa teraz bo wcześniej to eksperymentowałem bez przysiadów i mc bo chciałem też sprawdzić jak będzie to bez tych ćwiczeń czy obwody będą się zmieniać, czy też nie, ale jednak bez tych ćwiczeń to nie da się nic szczególnego zrobić co najwyżej poprawić nieco rzeźbę, a teraz hardcorowo wziąłem się za te ćwiczenia :D .
    Shizu
    Kapral

Pochwały: 2
    Data urodzenia: 07 10 1989

Postprzez Zioło » 28 Wrzesień 2011, o 19:56

łoo widzę że u pana też nogi odstają i to nie mało XD
    Jedna podstawowa zasada sportu siłowego:
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Pochwały: 12
    Miasto: Szczerców

Postprzez Shizu » 28 Wrzesień 2011, o 20:23

o lol Zioło chyba Ci się coś pokiełbasiło .
    Look at this Zioło, look at this.

Image

To, że nie z każdej perspektywy łydka wygląda zajebiście to u każdego tak jest.
    Shizu
    Kapral

Postprzez Oliver » 29 Wrzesień 2011, o 08:39

masz po prostu dluga lydke, tez mam ten problem, taka lydke trzeba porzadnie zmasowac zeby cos z niej mialo byc:)
    co do reszty uda na plus, talia na plus, plecy na plus, bicepsy na plus, klata w miejscu, barki na plus, BF na plus:)
    ale jak sam wiesz zebys wygladal na duzego potrzeba ci jeszcze conajmniej 10kg masy, teraz jest plazowo:)
    pzdr i powodzenia
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez Zioło » 29 Wrzesień 2011, o 13:52

Nie no ogólnie porównując mnie do cb to jest niezbyt... ja nie ćwiczyłem nóg przez bardzo dłuugo i mam w udzie 57 a w łydzie 38. Więc miedzy naszymi wymiarami nie ma za wielkiej przepaści.. a miedzy wiekiem już jest.. ale spoko.. góra za to ładnie :)
    Jedna podstawowa zasada sportu siłowego:
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Pochwały: 12
    Miasto: Szczerców

Postprzez Diablo 88 » 29 Wrzesień 2011, o 19:48

Witam! dobrze jest Shizu!tylko troche ta klatka odstaje od reszty...zmasuj ja pozadnie i bedzie ok.Dobra żyłka na bicepsie :)
    Widac,że chlopak sie stara a to sie ceni.Oby tak dalej Shizu i życzę wymarzonej sylwetki! :Kciuk w góre:
    SPORT! SIŁA! NATURA!
    Awatar użytkownika
    Diablo 88
    Starszy Chorąży

Pochwały: 13
    Miasto: Wrocław
    Data urodzenia: 03 12 1988

Postprzez Shizu » 29 Wrzesień 2011, o 22:18

Dzięki Oliver i Diablo 88 na podniesienie na duchu :D .

Oliver masz rację z tą łydką mam po prostu na niej długi ten mięsień i powiem Ci, że to jest genetycznie bo mój tata ma właśnie taką długą tą łydkę, ale za to u niego jest ona naprawdę duża.
    Parę miesięcy temu mierzyłem tą łydkę taty bo byłem ciekawy i było 42 cm i naprawdę wygląda u mojego taty na dużą łydkę, a jeszcze kiedyś miał ją jeszcze większą i normalnie taka zmasowana łydka to wygląda u mojego taty jak u gladiatora normalnie :D .
    Także myślę, że w miarę zdobywania masy i jak dojdę do odpowiedniego wymiaru łydki to będzie fajnie wyglądało.
    Zresztą tak wgle to uważam, że właśnie takie długie łydki zajebiście wyglądają, tylko trzeba tak jak powiedziałeś je odpowiednio zmasować i będzie gites.

A co do Ciebie Zioło to według mnie marne wyniki masz jak na ten staż, a mnie porównujesz do siebie lol żenujący jesteś chłopie, weź najpierw wstaw swoje fotki jak już chcesz tak porównywać.
    Poza tym jakbyś nie wiedział to ponad rok temu byłem na większej masie i nogi miałem większe: uda 5 cm więcej niż obecnie, a łydka o 2cm.
    Zrozum, że mam teraz troszkę inny cel niż wcześniej zakładałem, chodzi mi głównie o proporcje oraz symetrię plus jak najmniejszy wymiar w talii.
    Shizu
    Kapral

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Zdjęcia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość