Szybkie logowanie
  • Strona główna Forum Hydepark
  • Idziecie na wybory?

Miejsce dyskusji dosłownie o wszystkim, niekoniecznie związanym z kulturystyką. Dział pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Moderator: Michał Bodzioch

Idziecie na wybory?

Postprzez Kwachu » 7 Październik 2011, o 18:46

Idziecie na wybory? ;) Osoby c mogą też podać partie na jaką głosują ? ;)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Idziecie na wybory?

Postprzez Zioło » 7 Październik 2011, o 18:48

No ja na pewno pójdę ... :Lol:
    Jedna podstawowa zasada sportu siłowego:
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Pochwały: 12
    Miasto: Szczerców

Idziecie na wybory?

Postprzez Menik » 7 Październik 2011, o 18:54

Na pis
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Idziecie na wybory?

Postprzez rafimoc » 7 Październik 2011, o 19:12

pis? bez przesady xD
    Poglady tej partii moze i dobre, ale sposob ich przedstawiania...pelno piany, slowa Kaczynskiego niezwykle wysublimowane: "Slask jest ukryta opcja niemiecka" albo do dziennikarza: "z jakiej Pan jest stacji z polskiej czy z niemieckiej" w swojej ksiazce o Angeli Merkel...dla mnie to total oszolom, w ogole bez porownania do swej sw. pamieci brata.

Ruch palikota - choc, tu tez wydaje mi sie dziura do czegos wiekszego po tym jak istnieja wiesci ze chce tworzyc koalicje z PO, a PO to generalnie rujnuje Polske po rowni pochylej...
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Idziecie na wybory?

Postprzez Bandit » 7 Październik 2011, o 19:22

ja to pieprzę,
    dla mnie bez znaczenia kto nas okrada,
    nie chcę mieć z tym bagnem nic wspólnego, sorry...
    Pozdr.
    bandit
    Awatar użytkownika
    Bandit
    Starszy plutonowy

Re: Idziecie na wybory?

Postprzez Oliver » 7 Październik 2011, o 19:43

wybiore mniejsze zlo ktore ma jakiekolwiek szanse dojscia do wladzy - PIS
    PO niczego dobrego nie przynioslo, Tusk zlodziej bez wyksztalcenia ma dalej rzadzic krajem? przeciez to cyrk...
    Palikot ma dobre pomysly ale zle dziala i nie bedzie mial poparcia... jest tez zbyt impulsywny
    reszta raczej nie ma zadnych szans... a koalicje powstana bardziej na podstawie tego kto wygra, to rowniez
    nadaje sie do cyrku... pesymista nie jestem ale Polski rzad sie nie zmieni poki sie spoleczenstwo nie zmieni,
    i mam cicha nadzieje ze wkoncu dojdzie do "rewolucji" :)
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Idziecie na wybory?

Postprzez Kwachu » 7 Październik 2011, o 20:15

:Witam: Ja złożę swój głos na Nową Prawicę pewnie mało kto nawet wie o tej partii wie u ans na forum. Ale maja ciekawy plan wyborczy ;)Tam przynajmniej jest człowiek który od 20 lat nie zmienia poglądów, co się w dzisiejszym czasie ceni, a nie robi z gęby cholewę :p
    Zresztą nie mam zamiaru się przyczyniać się do wspierania bandy czworga(PIS/SLD/PSL/PO). Najlepszym rozwiązaniem było by w w państwie wprowadzić system dwu partyjnym; Lewic(RJP) i Prawica(KNP), a resztę w wolnej Polsce do więzień :Zły:
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Idziecie na wybory?

Postprzez Menik » 7 Październik 2011, o 20:27

Kwachu, przecież ruch Korwin-Mikkego nie zostal dopuszczony do wyborow, wiec o czym ty gadasz
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Idziecie na wybory?

Postprzez Kwachu » 7 Październik 2011, o 20:42

Menik- został dopuszczony, tylko w połowie okręgów, przestańcie słuchać mediów które kłamią , zresztą na dobrą sparwe to nie osiągnie granicy 5% i będą jaja jak dojdzie do u ważnienia wyborów, bo to nie wina partii, a wina KW ze za się tak gramolili z podliczeniem głosów ;)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Idziecie na wybory?

Postprzez Michał » 8 Październik 2011, o 13:27

chyba oczywiste ze ide na wybory. Oli dobrze gada. Trzeba wybrac mniejsze zlo. Zaglosuje na PO tylko dlatego zeby PIS nie weszło do rzadu. Reszta parti nie ma szans wiec szkoda glosu a glos sie przyda dla PO aby PiS-owcy sie nie dostali do koryta.
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Generał broni

Pochwały: 101

Następna

Wróć do Hydepark

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość