Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Dziennik treningowy Puriny :D

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Dziennik treningowy Puriny :D

Postprzez rafimoc » 22 Październik 2011, o 22:21

sek w tym ze nie da sie wyprodukowac duzych silnych miesni malymi ciezarami i wolalbym by to przemowilo do wiekszosci.
    Nastepuje hipertrofia do pewnego momentu, a pozniej stop bo sila bardzo nikla, jesli by brac pod uwage naturali, ale nawet podchodzac od drugiej strony wspomagajac sie rosnie nam sila i to bardzo...wiec pisanie ze sila jest niepotrzebna jest tylko pustym bezzasadnym belkotem, najczesciej osob ktore wlasnie ani nie wygladaja ani nie dzwigaja...nie pomaga juz nic sterydy, cudowne suplementy, super wywazona dieta...ja zawsze wtedy proponuje zamiast oleju do strzykawki wlac oleju do glowy, ale bezskutecznie i de facto takie osoby sie trują nic pozytywnego z tego nie majac.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Purina » 22 Październik 2011, o 22:26

No więc właśnie, o to mi chodziło. Ćwicząc na dużych, osiąga się konkretne przyrosty, nawet przy mniejszej ilości powtórzeń :)

Miłej dalszej dyskusji (o ile poprowadzicie - poczytam jutro), padam już :Leniwy:
    Dobranoc :Witam:
    Były dziennik treningowy:
    http://www.kulturystyczni.pl/dziennik-treningowy-puriny-d-t4259.html
    Awatar użytkownika
    Purina
    Podpułkownik

Pochwały: 17

Postprzez rafimoc » 22 Październik 2011, o 22:29

duzy ciezar nie jest rownoznaczny z maxymalnym, jak wiekszosc blednie interpretuje.
    Duze ciezary to moga byc i przy 15pow - nie widze problemu, sam lubie sobie od czasu do czasu zaserwowac taki mezocykl.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

rafimoc
    Generał broni

Postprzez robo815 » 22 Październik 2011, o 22:29

Ale robiac droopsety i doprowadzając do dużej ilości powtórzeń dasz radę pobudzić mięśnie do wzrostu
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    http://www.youtube.com/watch?v=Iskjc3qcVew&feature=grec_index
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Pochwały: 55
    Miasto: Poznań
    Data urodzenia: 17 07 1975

Postprzez rafimoc » 22 Październik 2011, o 22:30

a przy duzej ilosci powtorzen przy duzym ciezarze nie dam rady??
    drop-set to metoda intensyfikacyjna, niekoniecznie zbawienna na wszystko, choc przyznaje ze bardzo dobra.

rafimoc
    Generał broni

Postprzez Oliver » 22 Październik 2011, o 22:31

ja Ci nic nie będę pokazywał, zapraszam na trening na AWF to się przekonasz o czym mówię, albo poczytaj
    trochę literatury na temat metodyki nauczania konkurencji atletycznych, podstawą w każdej w której jest bieg
    jest wieloskok, a jak nie wiesz jak wyglądają poszczególne fazy to wybacz nie mamy o czym rozmawiać ;)
    bo nawet w biegu na 100m czy każdym innym jest wieloskok z prostowaną nogą w kolanie pod siebie z odepchnięciem
    co nadaje ci większego pędu, to samo się tyczy
    chodu sportowego ;)
    podniecasz się tym Słodkiewiczem jakby bogiem dla Ciebie był, śmieszne trochę, w ten sposób nigdy nic nie osiągniesz
    bo będziesz się sugerował tylko innymi bez własnej inicjatywy i pomyślowości
    i nie wymyślaj mi tu ze 100% bo na zawodach tego typu jest coś takiego jak "granica błędu" i upomnienia ;)
    a tu masz przykład pierwszy z brzegu wyprostu nogi w kolanie, pozdro kolego:)
    Image
    Image
    ten w niebieskim akurat popełnił błąd ale oboje w białym są pięknym przykładem jak wygląda wieloskok w biegu,
    reszty sobie poszukaj i opisów i rysunków bo nie mam czasu Ci tłumaczyć takich rzeczy
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez robo815 » 22 Październik 2011, o 22:39

Słodek nie jest żadnym bogiem tylko żywym i znanym przykładem.
    Cos z tym sporcie zyskał,trenuje mistrzów europy i polski.
    Sam pisałeś o bardziej znanej śmietance tego sportu -wiec Ci przedstawiłem dowody składające sie z dwuch nazwisk.Obejżałes chociarz filmiki z ich treningami?
    Dla mnie z gośc z numerem 54 nie ma wyprostowanej w 100% nogi.
    Szkoda dyskutować.
    Być kulturystą - to znaczy być człowiekiem z charakterem, człowiekiem umiejącym walczyć i pokonywać trudności.
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

Postprzez Oliver » 22 Październik 2011, o 22:49

dobra weź robo bo ja już sił na Ciebie nie mam... jak z dzieckiem "a mi pani w szkole powiedziała tak a nie inaczej"
    no i do porozumienia nie dojdziemy bo Ty chłopie wg nie masz zamiaru się dokształcać tylko siedzieć w ciemnej dupie
    z jednym przekonaniem i autorytetem... powtórzę ostatni raz, przejrzyj literaturę i porozmawiaj z ludźmi, którzy w tym siedzą
    a się przekonasz jak bardzo się mylisz... bo tak pierdzielenie, że Ty nie widzisz, że ktoś nie ma prostej nogi na filmiku
    to tak jak mówię jest pierdoleniem kotka za pomocą młotka... tak samo my nie widzimy ugięcia nogi w chodzie sportowym,
    a sędzia który jest przeszkolony i ma sokoli wzrok dostrzeże najmniejszy błąd i najmniejsze ugięcie co poskutkuje upomnienie,
    potem drugim a jak to nie poskutkuje to dyskwalifikacją... ale nie Ty nadal będziesz się kłócił, że było odwrotnie...
    no trudno, rób jak chcesz a zobaczymy ile osiągniesz, póki co to ja wiele razy widziałem, że borykasz się z wieloma kontuzjami
    także tak dalej a na pewno dobrze na tym wyjdziesz:) pozdrawiam

Purinka już skończyłem :P
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Postprzez rafimoc » 22 Październik 2011, o 22:59

no wlasnie ogladam jakis jeden z wielu treningow Slodkiewicza piersiowych:
    Lubuje sie glownie w duzych ciezarach, 180kg na lekkim skosie + drop, sztangielki na poziomej (duze) na zakonczenie brama - typowa kosmetyka.

rafimoc
    Generał broni

Re: Dziennik treningowy Puriny :D

Postprzez robo815 » 22 Październik 2011, o 23:11

Oliver napisał:wybacz ale na Polskich kulturystach, którzy tak naprawdę liznęli tylko trochę tego sportu to nie ma co się wzorować,
    co nie znaczy, że nie mam do nich szacunku... ale ja jednak mierze wyżej.

Czyli jak wysoko mierzysz skoro nawet treningi zawodników PRO do Ciebie nie przemawiają? :)
    Rafi dobrze wiesz ze na kazdego działa inny sposób trenowania :D
    Awatar użytkownika
    robo815
    Generał broni

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość