Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Dziennik treningowy Draszka:D

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Dziennik treningowy Draszka:D

Postprzez draszek » 11 Listopad 2011, o 13:55

Co do tego ile razy będę chodził to nie wiem teraz jak mi doradzicie.. bo jest nie do końca dobry plan więc nie wiem jak go rozpisać (pasuje mi 3 lub 4) dni w tygodniu. - tu rozchodzi się o dyspozycyjność

Staż pisałem w pierwszym poście, wyniki siłowe ogólnie nie sprawdzałem jedynie klatka 90kg na raz(to właśnie wtedy kiedy mówiłem, że to za dzieciaka nie ogarnięte takie.. wtedy brałem metanabol ruski.. wiem, że źle no ale cóż..) masa największa jaka była to 71.300kg, obecnie jest jaka jest czyli 66,5 to sprawa boksu na który też chodziłem, biegałem itd. wtedy właśnie uparłem się na tkankę tłuszczową ale też nie miałem dużego pojęcia o tym i robiłem to bez namysłu.. siła teraz nie wiem z 85 powinienem na raz zrobić, co do innych wyników to nigdy nie sprawdzałem. W sumie mogę dziś zobaczyć zamiast treningu i wieczorem dałbym info? Co do sprzętu to to sztanga,sztangielki,wyciąg,atlas, 3 ławeczki (skos dół , skos góra , i ta do brzuszków)
    żeby nie skłamać od środy chyba będę i tak na inną siłownie chodzić na której jest więcej sprzętu.. nie będę jej teraz opisywał bo sam jeszcze jej nie widziałem.
    draszek
    Kapral

Pochwały: 1
    Data urodzenia: 19 08 1994

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Postprzez Menik » 11 Listopad 2011, o 14:05

http://www.kulturystyczni.pl/trening/porz-dny-trening-dzielony-split-split-split-t3877.html
    zrób podstawowy rozkład klata, plecy nogi, barki w inne dni.

Rozpisz jeszcze raz w razie co poprawimy
    Menik
    Chorąży

Pochwały: 6

Postprzez draszek » 11 Listopad 2011, o 14:24

Przeczytałem ten artykuł i tak mnie ciekawi czy mógłbym właśnie jechać tą rozpiską chyba, że staż za mały na ten plan treningowy? No i jak z tymi wynikami siłowymi? Odpuścić dziś trening i sprawdzić wyniki? Jeżeli tak to jakie dokładnie?
    draszek
    Kapral

Postprzez Menik » 11 Listopad 2011, o 14:26

Najlepiej rozpisz plan pod siebie. Bazując na artcie
    Menik
    Chorąży

Postprzez draszek » 11 Listopad 2011, o 14:50

Teraz to ja nie wiem jak rozpisać to tzn. jakie dawać ćw. :Oooo: mimo, że mam przed sobą ten art.
    I jak z tym sprawdzeniem wyników siłowych? sprawdzać dziś.?
    draszek
    Kapral

Postprzez draszek » 12 Listopad 2011, o 00:48

Więc jak z tym planeem? bo nie ogarne tego sam panowie :Zdziwiony:
    draszek
    Kapral

Postprzez rafimoc » 12 Listopad 2011, o 09:12

pomysl.
    Od podstaw: Nogi,Piersiowe,Grzbiet,Naramienne,Ramiona,brzuch,lydki. Najlepiej to sie od razu ucz przyporządkowywać cwiczenia do danych grup: czworoglowy,dwuglowy itp itd.
    NIE SZTUKĄ JEST ZJEŚĆ/WBIĆ DUŻE ILOŚCI STEROIDÓW. SZTUKĄ JEST DOJŚĆ DO WSZYSTKIEGO BEZ NICH - Z JAJAMI DO CIĘŻKIEGO TRENINGU I CHARAKTEREM, KTÓRY PRZYCIĄGA TYLKO SILNE OSOBOWOŚCI!

indywidualne odpłatne doradztwo po wczesniejszym uzgodnieniu na PW
    rafimoc
    Generał broni

Pochwały: 332
    Miasto: Wrocław

Postprzez draszek » 12 Listopad 2011, o 16:56

To ma być tak zrobiony jak ten Twój rozumiem? Każda partia w inny dzień, koleżce to mówiłem to mi mówił, że taki plan to na rzezbe jest ale chyba jest w błędzie? dla jasności chodzi mi o plan na mase
    draszek
    Kapral

Postprzez nicu:) » 12 Listopad 2011, o 17:01

Przeczytaj 2 razy ten art,uloz plan i daj do oceny:)
    Zesraj się ,a nie daj się:)
    nicu:)
    Sierżant

Pochwały: 3
    Miasto: J-L
    Data urodzenia: 20 07 1993

Postprzez Menik » 12 Listopad 2011, o 17:13

To nie jest plan na redukcje draszek
    Menik
    Chorąży

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość