Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Nasze Relacje
  • Relacja OLIVER - 05.11.11 reON

Testujemy na sobie: plany treningowe, diety, suplementy, odżywki, sterydy i prohormony. Prowadzimy dzienniczek i zdajemy relację. Zobacz jak ćwiczą prawdziwi twardziele.

Moderator: Michał Bodzioch

Relacja OLIVER - 05.11.11 reON

Postprzez Zioło » 12 Listopad 2011, o 17:25

To już było ponad rok temu a objawy są widoczne dzisiaj: Nie założyłem gryfu na obie stacjonaty i tyle. Założyłem tylko na jedną a w drugą stronę nawet nie spojrzałem, JEB, krew, ból.. ale potem nic nie czułem.. a dopiero teraz zdycham...
    Jedna podstawowa zasada sportu siłowego:
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Pochwały: 12
    Miasto: Szczerców

Prezenty!

Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

Post przez Vito

Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

Re: Relacja OLIVER - 05.11.11 reON

Postprzez Kwachu » 12 Listopad 2011, o 17:29

Oliver- "Odżywki i preparaty wspomagające w sporcie" wyd. Medsportpress - nie wiem czy znajdziesz coś ciekawo w tej książce, raczej bedziesz miał opisane podstawowe sprawy o podstawowych skąłdnikach.

Z fizjologi to "Fizjologia człowieka w zarysie" Traczyka- jest zrozumiale napisana, z tego zdecydowanie więcej wyciągniesz informacji potrzebnych Ci niż z wyżej podanej książki.

Jeśli po treningu który ma działanie kataboliczne, następuje anabolizm to tu będzie tak samo. Tylko bierz pod uwagę że masz 24h to jeden cykl dobowy dla twojego organizmu. Ale an pewno już nie można tylko i wyłącznie utożsamiając katabolzim i anabolizm z nadbudową masy mięśniowej, bo na to mają wpływ inne tez czynniki.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez Oliver » 12 Listopad 2011, o 18:48

ok dzięki :)
    to już pomijając sprawy katabolizmu i anabolizmu, który suplement lepiej wypadnie?
    Growth czy Jack3D?
    Nin'i no kakaku de... Subete ni oite, watashi wa tsuyoku naru yo!
    Oliver
    Generał brygady

Pochwały: 42

Re: Relacja OLIVER - 05.11.11 reON

Postprzez Kwachu » 12 Listopad 2011, o 19:25

MASSIVE GROWTH ;)
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni

Pochwały: 112

Postprzez Oliver » 14 Listopad 2011, o 15:29

Dziś:
    Tył:
    MC sumo 3x6 + 1x20
    MC proste nogi 3x6 + 1x20
    Wyciąg dolny uginanie jednonóż 3x12
    Drążek siłowo 3x10
    Wiosło hantle 3x6 + 1x20
    Wyciąg górny "zapasy" 3x12
    Push Press 3x6 + 1x20
    Unoszenie bokiem 3x12
    Francuz zza głowy nachwytem 3x12
    Łydki 3xMAX

Minął tydzień na planie :) tak jak się spodziewałem, siły wracają tak jak należy :) tylko ten wyjebany palec mi przeszkadza
    w chwycie... nie wiem czy tymczasowo nie zacząć stosować pasków bo nie chce zatrzymywać progresu...
    MC sumo ciężar UP 120kg dzisiaj, proste 110kg, na wyciąg zapomniałem spojrzeć...:P drążek póki co bez ciężaru,
    wiosło 43kg hantel, zapasy max kg wciągu, też nie spojrzałem, następnym razem luknę, PP 60kg, unoszenie bokiem 21kg,
    francuz 40kg, łydki 160kg :)
    ogólnie oceniam powroty bardzo pozytywnie, te ciężkie dni już przeszły a ja się powoli rozkręcam i kroczek po kroczku
    w każdym ćwiczeniu wracam na własne ciężary sprzed przerwy :) potem przyjdzie już tylko zapierdalać na progres :)
    plan oceniam na ocenę celującą, spełnia swoje zadanie i to porządnie :)
    mam nadzieje, że dane mi będzie zrobić na nim duży progres :) do świąt już coś powinno być widać :)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Zioło » 14 Listopad 2011, o 15:34

Dobra, od razu komentuje XD Cały czas do przodu!! :D
    No i widzisz pierdoliłeś że te KG takie małe ale nie prawda, choć powiem Ci szczerze że spodziewałem się trochę większych, ale żebyś czasami nie zaprzestał pisać tego obciążenia to Ci nie powiem że spodziewałem się więcej XD
    Jak dopiero wracasz do forum to zrozumiałem ;]
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Postprzez Oliver » 14 Listopad 2011, o 15:39

hehe są malutkie dlatego nie chciałem podawać, skumaj, że mnie 60kg na siad męczyło :D
    miałem takie skurcze, że się w pale nie mieści... ale tak jak mówię trochę czasu i wszystko wraca do normy :)
    ogólnie teraz jest i tak patologia, przy wadze 94 tam troszkę machałem, od 1,5 roku jestem z dziołchą,
    która trzyma mnie w pionie :D i przez ten czas miałem pewne ograniczenia, trzeba było schudnąć... potem robota,
    egzaminy itd, no ale teraz mam znowu full czasu wolnego aż po styczeń to mogę szaleć i planuję ponad 90kg wagi walnąć
    do tego stycznia i jakoś to utrzymać :)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Zioło » 14 Listopad 2011, o 15:48

Ano, ale w relacji ciężary też są potrzebne, teraz będziemy widzieć że jak wracałeś to robiłeś MC na 120kg a potem se będziesz machał 200 :D
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

Postprzez Oliver » 14 Listopad 2011, o 16:07

do 200 jeszcze trochę :) a nikt się nie cofa tak aby poczytać jak było wcześniej u kogoś w relacji :P
    chyba, że chce nawytykać błędy i braki w progresie :D
    ogólnie ja się teraz kilogramami nie przejmuję :) chcę trochę podrosnąć, wrócić do formy a potem wziąć
    się za ciężary troszkę większe :)
    Oliver
    Generał brygady

Postprzez Zioło » 14 Listopad 2011, o 16:08

No i dla takich osób które będą na cb haka szukać będziesz pisał ciężary-aby oni tych haków nie znaleźli.
    WIEDZ PO CO TO ROBISZ!
    Awatar użytkownika
    Zioło
    Podporucznik

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasze Relacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 1 gość