Menik napisał:Kwach nie będę komentował bo nie temat na to ale już kilka razy pisałem swoją opinie.
Czemu nie masz dziennika na forum ? Cwiczysz wgl ?
Zaczyna o tym ze ja się obrażam się apotem, nie w p.. ni w oko o dzienniku, nie mam dziennika ponieważ nie zawsze mam czas trenować a moje treningi na siłowni są bardzo rekreacyjne, są okresy że nie widzę sztangi 2 miesiące, żywienie całkowicie kuleje bo,. w trybie studenckim dziennym nie idzie to zawsze w plaże, ale to wynika z mojego lenistwa ze się nie trzymam jadłospisu i z tego ze treningi siłowe dzisiaj nie są moim celem, oprócz tego zajmuje się często pływaniem/rowerem/bieganiem, sporo również uprawiam gry zespołowe, jak byśmy rozmawiali 3-4- lata temu to mógł bym dać dziennik bo wtedy trzymałem jadłospis i trenowałem systematycznie.
Oczywiście ja również czekam aż kiedyś zabierzesz udział w dyskusji, bo pamiętaj że ten co nic ni pisze to się nigdy nie będzie mylił,a ten co pisze popełnia błędy.
W takim razie czekam an przedstawienie wiedzy praktycznej jakiej mi brak. Jak wy w ogóle rozumiecie tą wiedzę, np; w żywieniu?
Zioło- sprawdź sobie wszystkie dyskusje i zobacz czy w którejś pisałem komuś ze wygląda jak"gówno" NIE, pisałem w czasie rozmowy akademickiej , o tym z ma mniejsze wyniki na siłowni czy tez gorzej wygląda po jakimś okresie czasu. Nie. Zobacz sobie na watki i i jak schodziły na poboczne i kto zmieniał ich temat, a potem zaczyni mi pisać że ja nie mam argumentów.Co do podawania kodeksu to tylko uświadomiłem ludziom ze łamią go
Zgadza się zakończyłem wiele dyskusji bez ostatniej odpowiedzi albo wynika to z tegoż e zapomniałem już o tym, albo po prostu nie ciągnę jak "baba" dyskusji bo juz powiedziałem w tym temacie swoje zdanie a dalsze wymiany poglądów nie miały sensu.
Czy dietetyk który układa diety musi być na każdej tych diet żeby stwierdzić ich przydatność? No chyba nie, zaczyni myśleć logicznie a potem pisz. Jeśli nie wierzysz w to co pisze to bardzo proszę mogę Ci podać literaturę podstawową z jakiej korzystam w poszerzaniu wiedzy. U wież mi że wiele rzeczy na sobie sprawdziłem, a to ze nie mam dziennika i zdjęć an forum co jest tutaj uważane za szczyt wielkich wyczynów to nie znaczy ze nie łącze wiedzy praktycznej z teoretyczna